PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα ευνοούνται οι συνεργασίες, οι νέες επαγγελματικές γνωριμίες και οι δημόσιες σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Μπαίνετε στην τελευταία εβδομάδα αυτής της χρονιάς με αισιόδοξη διάθεση. Με τον ενθουσιασμό σας σε έξαρση όμως, προσέξτε να μην παρασυρθείτε και κάνετε λάθη που θα είναι δύσκολο να διορθώσετε μετά. Διατηρήστε υπό έλεγχο και στα νεύρα σας, για να μην υπάρξουν εντάσεις και διαφωνίες με άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε πολλά όνειρα και φιλοδοξίες. Η τελευταία εβδομάδα αυτής της χρονιάς, είναι η ιδανική στιγμή για να τα περάσετε από τη θεωρία στην πράξη. Η οργάνωση και ο άρτιος σχεδιασμός θα βοηθήσουν να υλοποιήσετε όσα σκέφτεστε. Αν στην πορεία σας προκύψουν εμπόδια ή δυσκολίες, μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια και συμβουλές από τους δικούς σας ανθρώπους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα κατακλυστείτε από αυτοπεποίθηση με την είσοδο της τελευταίας εβδομάδας αυτής της χρονιάς. Έτσι θα είναι πιο εύκολο να βάλετε τη ζωή σας σε τάξη, απομακρύνοντας καθετί που σας πιέζει ή εμποδίζει την πρόοδό σας. Με τους στόχους σας πιο ξεκάθαρους, θα προχωρήστε απρόσκοπτα προς την επιτυχία. Στο εξής σας αναμένει μόνο ικανοποίηση και χαρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εύνοια των άστρων σας συντροφεύει στην αρχή της τελευταίας εβδομάδας αυτής της χρονιάς. Φροντίστε να την αξιοποιήσετε, ώστε να σημειώσετε πρόοδο σε όλα τα σχέδιά σας. Έχετε ήδη καταβάλει πολύ κόπο και είστε κοντά στην υλοποίησή τους, άρα είναι κρίμα να διστάσετε τώρα, μείνετε πιστοί στο ένστικτό σας, ώστε κανείς να μην μπορέσει να σας επηρεάσει και να αλλάξετε κατεύθυνση.

ΛΕΩΝ

Ανοίγετε την τελευταία εβδομάδα της χρονιάς με πολύ άγχος. Αν το αφήσετε να σας παρασύρει θα δυσκολευτείτε να προχωρήσετε, σε σημείο να νιώθετε σαν να πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό. Για να το χειριστείτε, εστιάστε συνειδητά στη χαρτογράφηση ενός λεπτομερούς σχεδίου για την πορεία σας. Με αργά και σταθερά βήματα, θα προχωράτε πιο ήρεμα και λογικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν πρόκειται να κερδίσετε κάτι αν υιοθετήσετε μια αρνητική οπτική. Η απαισιοδοξία θα σας καταβάλλει και θα σας απομακρύνει από αυτά που λαχταράτε. Γι’ αυτό μπείτε στην τελευταία εβδομάδα αυτής της χρονιάς, με την σκέψη ότι οι προκλήσεις είναι μέρος της ζωής. Δεν θα διστάσετε μπροστά στην πρώτη δυσκολία γιατί θα αδικήσετε και θα υπονομεύσετε τις μέχρι τώρα προσπάθειές σας. Αν στραφείτε στη θετική πλευρά των πραγμάτων και συνεχίσετε να δουλεύετε, θα φτάνετε όλο και πιο κοντά στους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ

Ανοίγετε την τελευταία εβδομάδα αυτής της χρονιάς με πολλές εκκρεμότητες. Αρχίστε άμεσα να ανακτάτε τον έλεγχο, ώστε να τις διεκπεραιώσετε το συντομότερο δυνατόν. Μόνο έτσι θα αποκτήσετε τον απαιτούμενο χρόνο για να αφοσιωθείτε στο μέλλον. Αν η πίεση σας κάνει πιο νευρικούς απ’ όσο χρειάζεται, προσέξτε τη συμπεριφορά σας προς τους ανθρώπους που αγαπάτε, μην δημιουργήσετε εντάσεις, όπου θα πείτε ή θα κάνετε πράγματα που θα μετανιώσετε μετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιοι τομείς της ζωής σας δεν σας ικανοποιούν, αλλά όσο μένετε με τα χέρια σταυρωμένα, δεν πρόκειται να προχωρήσει τίποτα. Ανοίξτε την τελευταία εβδομάδα της χρονιάς με αποφασιστικότητα, πρόθυμοι να πιάσετε τα ηνία των καταστάσεων. Τα άστρα σας τάσσονται στο πλευρό σας και θα ενισχύσουν κάθε προσπάθεια να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η τελευταία εβδομάδα της χρονιάς αποτελεί ένα κρίσιμο μεταίχμιο για τη ζωή σας. Είναι η στιγμή να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας, ώστε να απαλλάξετε την ατμόσφαιρα από κάθε αρνητική επιρροή. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να προχωρήσετε προς τα ζητούμενά σας και δεν σας αξίζει τίποτα λιγότερο. Οι άνθρωποι που αγαπάτε και σας αγαπούν, είναι στο πλευρό σας για να προσφέρουν όποια βοήθεια χρειαστείτε. Φροντίστε να μην αφήνετε τίποτα για την τελευταία στιγμή, ώστε να έχετε περιθώριο να κάνετε διορθωτικές κινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανοίγετε την τελευταία εβδομάδα της χρονιάς με κάποιους προβληματισμούς, αυτό είναι θετικό, καθώς θα σας αναγκάσει να επιθεωρήσετε τις θέσεις σας σε πολλούς τομείς. Επειδή δρούσατε υπό σύγχυση ως τώρα, αξιοποιήστε αυτή τη διαύγεια και παραδεχθείτε λανθασμένες σας κρίσεις για πρόσωπα και πράγματα. Είναι στο χέρι σας να βάλετε τη ζωή σας σε παραγωγική σειρά, για να εστιάσετε στο μέλλον και να προοδεύσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανοίγετε την τελευταία εβδομάδα της χρονιάς εξαιρετικά ευδιάθετοι και αισιόδοξοι. Τώρα μπορείτε να αδράξετε τις ευκαιρίες σας και να τις αξιοποιήσετε για την πρόοδό σας. Παραμείνετε ήρεμοι και εστιασμένοι στο μέλλον, μπορείτε να επιλύσετε όποιο πρόβλημα προκύψει. Με ευέλικτους και γρήγορους χειρισμούς, θα αποφύγετε και τις αχρείαστες διαφωνίες με άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε την τάση να παραβλέπετε τα προβλήματά σας. Αυτός είναι ο λόγος που μένουν στάσιμα και τα βρίσκετε συνεχώς μπροστά σας. Με την έναρξη της τελευταίας εβδομάδας αυτής της χρονιάς, αποφασίστε συνειδητά να αλλάξετε τακτική. Αρχίστε να κλείνετε τις εκκρεμότητές σας και να ελέγχετε την πορεία όλων των θεμάτων σας. Παραμερίστε το πείσμα σας και δώστε σημασία στις συμβουλές που εκφράζουν οι δικοί σας άνθρωποι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment