PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα κινηθείτε ανάλογα με τη διάθεσή σας.

ΚΡΙΟΣ

Με την είσοδο της νέας εβδομάδας μπορεί να μην λείψουν οι δυσκολίες στην προσέγγιση των στόχων σας. Ωστόσο, συνολικά η διάθεσή σας θα δεχθεί μια θετική ώθηση. Αυτή θα σας βοηθήσει να βρίσκετε λύσεις πιο εύκολα και θα χαρείτε βλέποντας να σημειώνετε επιτέλους πρόοδο. Μπαίνετε σε μια πολύ πιο ευχάριστη και αίσια φάση για τη ζωή σας, που θα αποτελέσει πραγματική ανακούφιση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανοίγετε τη νέα εβδομάδα σχεδόν καταβεβλημένοι ήδη από την πίεση και το άγχος. Όσο σκληρά κι αν δουλεύετε, κάποια εμπόδια φαίνεται να μην σας επιτρέπουν να προχωρήσετε παρακάτω. Επειδή προσεγγίζετε τα όριά σας, είναι φυσικό να μην έχετε καλή διάθεση και να γίνεστε εριστικοί. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Αρχίστε από τη διαχείριση των εκκρεμοτήτων, ώστε να νιώσετε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον σας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για ξεκούραση και οργάνωση της σκέψης σας και σύντομα θα κάνετε μια δυναμική επιστροφή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανοίγετε με κάπως πεσμένη διάθεση τη νέα εβδομάδα, οι φόβοι σας και οι ανασφάλειες για το μέλλον δεν σας αφήνουν να αντιληφθείτε τις αλλαγές στην πλανητική ατμόσφαιρα. Όμως σύντομα οι προβληματισμοί σας θα αποτελούν παρελθόν, θα καταφέρετε να διευθετήσετε θέματα που σας κρατούν πίσω εδώ και καιρό. Η αισιοδοξία θα αποτελέσει την πιο ισχυρή ώθησή σας για να κάνετε άλματα. Φροντίστε μόνο να κάνετε ένα βήμα την κάθε φορά και να είστε ρεαλιστές στις επιδιώξεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σίγουρα έχετε πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά έχετε εξίσου πολλά ταλέντα και ικανότητες. Η είσοδος της νέας εβδομάδας είναι ιδανική για να τα αξιοποιήσετε προς τη σωστή κατεύθυνση. Το πλανητικό σκηνικό γίνεται πιο αίσιο και θα αρχίσετε να κάνετε βήματα προόδου. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να επηρεάσει τις αποφάσεις σας ή να καθυστερήσει την εξέλιξή σας. Σε αντίθετη περίπτωση, είναι πιθανό να οδηγηθείτε σε λάθος επιλογές που θα σας αποθαρρύνουν.

ΛΕΩΝ

Με ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα μπαίνετε στην καινούργια εβδομάδα, αλλά πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάποιες παρεξηγήσεις, ώστε και να εξομαλύνετε την ατμόσφαιρα με άτομα του περιβάλλοντός σας. Αυτή είναι καλή στιγμή για να αρχίσετε να σκέφτεστε καινούργια εγχειρήματα, αφού ολοκληρώσετε όλες τις εκκρεμότητές σας. Θέστε το πλάνο σας με γνώμονα την υλοποίηση τουλάχιστον ενός ονείρου σας κάθε φορά. Έτσι θα υποδεχθείτε πιο αποδοτικά όσα νέα πράγματα σας επιφυλάσσει το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχει ένα δυσχερές κλίμα γύρω σας στο άνοιγμα της νέας εβδομάδας. Ίσως δυσκολευτείτε να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας, γιατί υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που σας πιέζουν και σας φτάνουν στον πανικό. Αφού βλέπετε ότι αυτές οι πρακτικές σας δεν είναι αποδοτικές, αλλάξτε τις. Μείνετε μακριά από κάθε είδους δόλιες συζητήσεις και κρατήστε αποστάσεις από όλους και όλα. Αν επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και μόνο, θα ξεπεράσετε όλες τις δυσκολίες και να βγαίνετε στην άλλη πλευρά σώοι και αβλαβείς.

ΖΥΓΟΣ

Με καινούργιες εξελίξεις ανοίγει η εβδομάδα για εσάς, θα νιώσετε ότι πλέον απαλλάσσεστε από πολλά προβλήματα και δυσκολίες που σας έχουν ταλαιπωρήσει για καιρό. Το ακόμα πιο θετικό είναι ότι θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε. Εντοπίστε τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν με ταχύ βηματισμό, βρείτε πιο αποδοτικές προσεγγίσεις για τα όνειρά σας. Οι δικοί σας άνθρωποι είναι στο πλευρό σας για να σας στηρίξουν. Η βοήθειά τους θα κάνει θαύματα στην αυτοπεποίθησή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση θα διανύσετε την καινούργια εβδομάδα. Πάρτε τα ηνία όλων των θεμάτων σας και θέστε τα σε πιο σωστές βάσεις. Αυτός ο δυναμισμός θα σας ευνοήσει ιδιαίτερα για να ανακουφιστείτε από τα βάρη που κουβαλάτε. Θα μπορείτε πλέον να βρείτε πολλές επιτυχείς διαδρομές για την επίλυση των προβλημάτων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα εβδομάδα θα ευνοήσει την εξέλιξη των σχεδίων σας, αυτό θα ανορθώσει πολύ την αυτοπεποίθησή σας, για να κινηθείτε πιο μεθοδικά και στρατηγικά. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Αρκεί να οργανώσετε τα βήματά σας για να φτάσετε πιο κοντά στην υλοποίηση των ονείρων σας. Είναι πιθανό κάποια άτομα να μην έχουν τις πιο αγαστές προθέσεις και να εκφράζουν αμφιβολίες για τις κινήσεις σας. Μην πτοηθείτε καθόλου, σας αναμένει η χαρά και η δικαίωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα άστρα τάσσονται στο πλευρό σας στην καινούργια εβδομάδα, αυτά θα σας γεμίσουν δυναμισμό και διάθεση για ανατρεπτικές πρωτοβουλίες. Πρέπει να βάλετε σε σειρά τις εκκρεμότητές σας και να τις ολοκληρώσετε, για να περάσετε σε νέα ξεκινήματα. Προχωρήστε στις βελτιώσεις που έχετε σκεφτεί, έχουν όλα τα εχέγγυα να γίνουν εξαιρετικά προσοδοφόρες για το μέλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη νέα εβδομάδα θα βάλετε σε σειρά όλα τα θέματα που σας απασχολούν. Ειδικά όσα νιώθετε βαλτωμένα ή άλυτα και σας προκαλούν εκνευρισμό. Μπορείτε πλέον να σημειώσετε πρόοδο στα σχέδιά σας, χωρίς παρεκκλίσεις. Αξιοποιήστε όλες τις ιδέες σας για την εφαρμογή καινούργιων στρατηγικών και θα δείτε τα όνειρά σας να υλοποιούνται.

ΙΧΘΥΕΣ.

Νιώθετε τόσο αναστατωμένοι και ανυπόμονοι που ρισκάρετε να κάνετε ανόητα λάθη. Αυτό που απαιτείται με την έναρξη της νέας εβδομάδας, είναι να εστιάσετε στην ψυχραιμία και την υπομονή. Με ηρεμία θα μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε τι πρέπει να διορθώσετε και ποιοι τομείς της καθημερινότητάς σας χρειάζονται αναθεώρηση. Το ζητούμενο είναι να αποφύγετε την ολική καταστροφή, έστω και την τελευταία στιγμή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment