PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα ακολουθήστε τη ροή της ατμόσφαιρας.

ΚΡΙΟΣ

Ανοίγετε τη νέα εβδομάδα με την ορμή που σας χαρακτηρίζει, τα εργαλεία κλειδιά για να πετύχετε τους στόχους σας, είναι η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητά σας. Πρέπει να πάρετε τα ηνία των καταστάσεων στα χέρια σας και να μην σταματήσετε μπροστά σε τίποτα. Με τον επικοινωνιακό σας δίαυλο ανοικτό, μπορείτε τώρα να έλξετε περισσότερους συμμάχους απ’ όσους θεωρείτε ότι έχετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπαίνετε στην καινούργια εβδομάδα με επαναστατική διάθεση, αυτή θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε περαιτέρω πολλές από τις αλλαγές που σκέφτεστε εδώ και καιρό. Η πλανητική εύνοια θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε όσα σας καθυστερούσαν τελευταία. Αυτά τα εμπόδια απορροφούσαν όλη την ενέργειά σας και δεν σας άφηναν να προοδεύσετε. Πορευτείτε στη νέα σας πορεία με υπευθυνότητα και όλα θα κυλήσουν καλύτερα απ’ όσο φαντάζεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι πολλές ανοικτές πόρτες στο παρελθόν δεν σας αφήνουν να εξελιχθείτε, αλλά μόλις ανοίγει η αυλαία της νέας εβδομάδας, σας δίνεται το έναυσμα να τις κλείσετε μια για πάντα. Σε καμία περίπτωση μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να κρύψει άλλα θέματα κάτω από το χαλί, θα τα βρίσκετε πάντα μπροστά σας. Τώρα αξιοποιήστε την εύνοια των άστρων για να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας. Όσο λειτουργείτε με ψυχραιμία, θα δείτε να παίρνουν όλα σύντομα πιο αίσια τροπή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα πολλές προβληματικές καταστάσεις, αυτός είναι ο λόγος που κοντεύετε να χάσετε τον έλεγχό τους αλλά και του εαυτού σας. Αν θέλετε να επιστρέψετε στην ισορροπία και την εστίασή σας, κάντε ένα βήμα πίσω για να δείτε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων. Θέσετε προτεραιότητες και αρχίστε να χειρίζεστε ένα θέμα την κάθε φορά. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να επηρεάσει αυτή την πορεία που πρέπει να διανύσετε. Στηριχτείτε στη διαίσθησή σας για να αποφύγετε επιδέξια καθετί που θα σας φανεί ύποπτο.

ΛΕΩΝ

Η πίεση που σας έχει ασκηθεί τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να καταπονεί τις αντοχές σας, πολλοί τομείς της ζωής είναι απαιτητικοί ταυτόχρονα, γι’ αυτό δεν μπορείτε να τους παρακολουθείτε όλους. Αλλά όσο πιο πολύ κουράζεστε, τόσο θολώνει η οπτική και η κριτική ικανότητά σας. Δεν θα πάρετε τις ορθές αποφάσεις ούτε θα κάνετε σωστές κινήσεις, αν συνεχίσετε με αυτό το ρυθμό. Χρειάζεστε μια ανάπαυλα, για να ξεκουραστείτε και να αποσυμπιεστείτε. Μετά περάστε στην οργάνωση του χρόνου σας και το στήσιμο ενός αποδοτικού και ελεγχόμενου προγράμματος. Έτσι θα κάνετε μια δυναμική επάνοδο, με πολλές προοπτικές να τερματίσετε νικητές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν μια πιο περίπλοκη τροπή στην αρχή της νέας εβδομάδας, τα γεγονότα θα εξελίσσονται με ταχύτατους ρυθμούς, σε σημείο να μην προλαβαίνετε να αντιδράσετε αποδοτικά. Κι εσείς τρέχετε να ανταποκριθείτε στις νέες προκλήσεις, ενώ ταυτόχρονα χειρίζεστε τις τρέχουσες υποχρεώσεις; Με αυτή την τακτική, το πιο πιθανό να προκαλέσετε εντάσεις και συγκρούσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να πάψετε να πιέζετε τον εαυτό σας αλλά και τις συγκυρίες. Σας χρειάζεται διπλωματία και ευέλικτες κινήσεις. Μόνο έτσι θα βρείτε τις λύσεις που θα ικανοποιούν τις δικές σας ανάγκες.

ΖΥΓΟΣ

Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στη ζωή σας με την είσοδο της νέας εβδομάδας, ειδήσεις κάθε είδους θα σας προσεγγίζουν από παντού, που είναι βέβαιο ότι θα ανατρέψουν την οπτική σας για πολλά θέματα. Σκοτεινά μυστικά θα βγαίνουν στην επιφάνεια. Και κάποια θα σας εκπλήξουν, γιατί θα αφορούν άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Κάποιοι άνθρωποι θα χρειαστούν τη στήριξή σας τώρα και θα πρέπει να σταθείτε στο πλάι τους. Όσο αλλόκοτα κι αν σας φαντάζουν όλα, ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων για να μην χάσετε τη δική σας συγκέντρωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με ευχάριστη ατμόσφαιρα ανοίγει η καινούργια εβδομάδα για εσάς, τώρα θα νιώσετε ότι μπορείτε να επιλύσετε κάποια από τα προβλήματα που σας έχουν ταλαιπωρήσεις εδώ και καιρό. Το πιο θετικό στοιχείο σε αυτή τη συγκυρία, είναι ότι θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε κάπως. Έτσι θα επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και θα ισορροπήσετε τα αντανακλαστικά και την υγεία σας. Μετά είναι βέβαιο ότι θα βρείτε τις πιο αποδοτικές προσεγγίσεις για τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανοίγετε την καινούργια εβδομάδα γεμάτοι ενέργεια και δυναμισμό, αυτή είναι η ιδανική ατμόσφαιρα για να εξελίξετε τους στόχους σας. Πρέπει τώρα να δώσετε περισσότερη σημασία στα οικονομικά σας θέματα, καθώς έχετε κάποιες υποχρεώσεις που χρειάζονται διευθετήσεις. Όσο πορεύεστε με αυτή την ορθή πρακτική, τόσο πιο γρήγορα θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι εξελίξεις θα σας προσεγγίζουν με ταχύτητα στην αρχή της νέας εβδομάδας, πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι και εστιασμένοι, για να καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις αυτής της περιόδου. Όσο πιο ρεαλιστές και προσγειωμένοι είστε, τόσο πιο ευέλικτα και οργανωμένα θα κινηθείτε. Έχετε τη δυναμική να κερδίσετε σε αυτή την κούρσα με τον χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε κινηθεί με παραδειγματική υπομονή και ευελιξία τον τελευταίο καιρό και επιτέλους φτάνετε στο πιο θετικό σημείο την πορεία σας, να αρχίσετε να βλέπετε τα αίσια αποτελέσματα των κόπων σας. Γι’ αυτό συνεχίστε να πορεύεστε με αυτό το ρυθμό και την ίδια πίστη στον εαυτό σας. Μην επιστρέψετε να σας επηρεάσει ο πιθανός αρνητισμός τρίτων. Έχετε την εύνοια των άστρων για να διαγράψετε ακόμα πιο αίσια πορεία.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα εβδομάδα σας φέρνει την ευκαιρία που αποζητούσατε εδώ και καιρό για να αποσυμπιεστείτε, έχετε ανάγκη να συνειδητοποιήσετε πού βρίσκεστε και ποια είναι η πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε. Η αλήθεια είναι ότι έχετε καθυστερήσει αρκετά αυτό τον διάλογο με τον εαυτό σας. Βάλτε σε σειρά τις υποχρεώσεις σας, αλλάξτε τη στρατηγική σας όπου δείτε ότι δεν έχετε αποτέλεσμα. Παράλληλα, δώστε λίγη επιπλέον σημασία στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment