PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα κατασταλάξτε, χαλαρώστε και νιώστε άνετα.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα ευνοούνται θέματα καριέρας. Θα καταφέρεις να επιβληθείς και να περάσεις τις απόψεις σου με επιτυχία. Δεν θα διστάσεις να εναντιωθείς σε οποιονδήποτε σου πηγαίνει κόντρα και νιώθεις ότι σε κρατάει πίσω από αυτά που θέλεις να κάνεις. Συναισθηματικά υπάρχει έντονη ερωτική επιθυμία. Θέλεις τώρα όσο ποτέ κάποιον που θα σε κάνει να ξεχάσεις όλες τις δυσκολίες και θα παρασυρθείτε μαζί. Μια τυχαία συνάντηση κάνει την καρδιά σου να χτυπά σαν τρελή.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα είναι ημέρα αποφάσεων για μεγάλες αλλαγές. Είσαι  διατεθειμένος να αλλάξεις την πορεία σου, αν μέχρι τώρα δεν σε ευχαριστούσε και να αναγεννηθείς από τις στάχτες σου. Προσπαθείς να επιβάλεις τις απόψεις σου, και δεν ακούς την γνώμη των άλλων. Πρόσεχε γιατί μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με τους γύρω σου. Συναισθηματικά υπάρχουν εξελίξεις που σε κάνουν να πετάς στα σύννεφα και σε ενθουσιάζουν. Συναντήσεις και επαφές με κόσμο γίνονται η αιτία να σου δώσουν χαρά. Το φλερτ σήμερα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες με αποτέλεσμα να παραμελείς τα θέλω σου και τις ανάγκες σου. Τρέχεις να τα προλάβεις όλα και η κούραση νιώθεις να σε καταβάλει. Προσπαθείς να βρεις διέξοδο στην συναισθηματική σου ζωή. Θέλεις να πάρεις τη σιγουριά και την ασφάλεια από το ταίρι σου ή από το άτομο που σε ενδιαφέρει και αν αυτό δεν συμβαίνει έχεις νεύρα και νιώθεις κενό. Συγκεντρώσου στις καλές στιγμές και στα ευχάριστα που συμβαίνουν στη ζωή σου για να πάρεις δύναμη να συνεχίσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με αυξημένες υποχρεώσεις θα σε βρει η σημερινή ημέρα στον επαγγελματικό τομέα. Θα θελήσεις να φανείς ιδιαίτερα συνεπείς και αποτελεσματικός στην εργασία σου και θα νιώσεις πολύ καλά όταν θα δεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Σε γενικές γραμμές η μέρα θα κυλήσει σε επίπεδα ικανοποιητικά για όσα θέλεις να καταφέρεις αρκεί κι εσύ ειδικά σήμερα να πιστέψεις λίγο περισσότερο στον εαυτό σου. Η αυτοπεποίθησή σου χρειάζεται τόνωση στον ερωτικό τομέα. Είναι που δεν έχεις βρει αυτό που ικανοποιεί πλήρως τις προσδοκίες σου.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα έχεις την τάση να αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα και υπευθυνότητα όλα τα θέματα που θα προκύψουν και θα κληθείς να πάρεις σοβαρές αποφάσεις. Θα θελήσεις να βρεις τις ισορροπίες μεταξύ της επαγγελματικής και της αισθηματικής σου ζωής και θα νιώσεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις και τα δύο και να βρεις τη χρυσή τομή. Τώρα λοιπόν επιζητάς μια σοβαρή σχέση που θα σου προσφέρει ασφάλεια και θα περνάς ωραίες και δημιουργικές στιγμές μαζί. Θέλεις λοιπόν  να νιώσεις πιο ασφαλείς σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα ερωτικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δε σου αρέσει να ρισκάρεις και ειδικά σήμερα έχεις την ανάγκη της σιγουριάς. Το αίσθημα να μην απογοητεύσεις κανέναν αγαπημένο είναι μεγάλο. Προσπαθείς σκληρά να τους ευχαριστήσεις όλους με αποτέλεσμα οι δικές σου ανάγκες να μένουν στην άκρη. Επενδύεις πλέον στις σχέσεις που εκφράζουν και ικανοποιούν όλες σου τις ανάγκες σε όλα τα επίπεδα. Θέλεις και απαιτείς από τους άλλους να είναι ξεκάθαροι απέναντί σου γιατί κι εσύ  έτσι συμπεριφέρεσαι. Προσπάθησε μόνο να μην ζητάς αυτό που θέλεις με άσχημο τρόπο γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θέλεις να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητές σου οι οποίες είχαν μαζευτεί προκειμένου να μπεις σε ένα πιο εορταστικό κλίμα χωρίς να κουβαλάς μαζί και υποχρεώσεις. Νιώθεις ότι έχεις απομακρυνθεί από τους αγαπημένους σου και προσπαθείς να γεφυρώσεις αυτήν την κατάσταση. Η ζωή σου τον τελευταίο καιρό περιέχει πολύ ρουτίνα με αποτέλεσμα να νιώθεις κούραση και άγχος. Είναι εύκολο να αλλάξεις την τωρινή κατάσταση, αρκεί να το θέλεις. Συνάντησε φίλους και αγαπημένους και διασκέδασε μαζί τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υπάρχουν σκέψεις διάφορες που βαραίνουν το νου σου. Θέλεις να κλείσεις όλες σου τις υποθέσεις και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου αλλά και με τις σχέσεις σου. Έχεις παραμελήσει τους ανθρώπους σου και την προσωπική σου ζωή, είναι αλήθεια. Συνάντησε φίλους και μοιράσου όμορφες στιγμές μαζί τους όσο κουρασμένος κι αν νιώθεις στο τέλος της ημέρας. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες και το φλερτ και μπορεί να συναντήσεις ανθρώπους που θα σε ενθουσιάσουν με το πνεύμα τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συναισθηματική υποστήριξη, αλλαγές,  νέες γνωριμίες  μέσα από το φιλικό περιβάλλον και γενικά εξελίξεις που θα σoυ δείξουν ότι οδεύεις στο σωστό δρόμο. Θα δεις τις ανάγκες σου σήμερα να γίνονται  προτεραιότητα  και να νιώθεις ικανοποίηση από τη ζωή σου και τις επιλογές σου.. Αυτή η διάθεση θα επικρατήσει σήμερα σε όλες τις δραστηριότητές σου. Θα ακούσεις κολακευτικά σχόλια και το φλερτ που θα δεχτείς θα σου ανεβάσει τη διάθεση. Δεν θα πιστεύεις μια ξαφνική αλλαγή που θα αποφασίσεις να κάνεις πως θα σε ανανεώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είσαι δοτικός με άτομα του στενού περιβάλλοντός σου. Σε περίπτωση που χρειαστούν κάτι από εσένα θα τρέξεις να τους καλύψεις κάθε ανάγκη. Πρέπει όμως να προσέξεις λίγο τον τρόπο που επικοινωνείς στην αισθηματική σου ζωή, μην είσαι απότομος και προσπάθησε να δείξεις τι είναι αυτό που θέλεις να πεις με όσο πιο ξεκάθαρο τρόπο μπορείς. Ίσως κάτι άλλο να σου φταίει και να αντιδράς κάπως υπερβολικά. Καλό θα είναι να είσαι δίκαιος με την αισθηματική σου ζωή και το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί σε αυτήν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα έχεις φιλοδοξίες τόσα στα επαγγελματικά σου όσο και στα ερωτικά σου. Αυτό σημαίνει πως σε ότι θέλεις να αναδειχθείς και να πετύχεις είναι η κατάλληλη στιγμή. Οι καταστάσεις και τα γεγονότα είναι υπέρ σου και η τύχη βοηθάει για το επιθυμητό αποτέλεσμα.. Όσο θα περνάει η μέρα θα καταλαβαίνεις ότι οι προσπάθειές σου αποδίδουν καρπούς και θα νιώθεις πιο ανανεωμένος από ποτέ. Συναισθηματικά οι ερωτικές σου επιθυμίες γίνονται προτεραιότητα. Σήμερα μπορεί να γνωρίσεις ένα δυναμικό άτομο που θα κερδίσει τον θαυμασμό σου και την εκτίμηση σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα υπάρχει βελτίωση στα οικονομικά και αυτό αφαιρεί αρκετό άγχος. Έχεις πλάνο στο μυαλό σου πως θα οργανώσεις όλα αυτά που επιθυμείς να κάνεις. Είναι μια καλή μέρα να βρεις έξυπνες λύσεις για γρήγορη επίτευξη των στόχων σου. Συναισθηματικά, έχεις πολλές απαιτήσεις θα έλεγα από τους άλλους και ζητάς πράγματα που δεν μπορείς να δώσεις ούτε εσύ ο ίδιος. Χαλάρωσε λίγο άκου τη φωνή της λογικής που σου υπενθυμίζει ότι τίποτα δεν μπορούμε να απαιτούμε από τους άλλους αν δεν είμαστε διατεθειμένοι να το δώσουμε εμείς πρώτοι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment