PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019


Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου, σήμερα να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους.

ΚΡΙΟΣ

Νέα πρόταση θα ακούσετε στον επαγγελματικό σας χώρο, θα σας δώσω ανεπιφύλακτα τη συμβουλή να μην την απορρίψετε. Καταφθάνει στα χέρια σας χρηματικό ποσό που αναμένατε, ωστόσο προσοχή να μην υπερβεί η διάθεση σας για υλικές αγορές, χειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Δείξτε ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν οικογενειακά σας πρόσωπα, πείτε ναι σε πρόταση διασκέδασης θα υπάρξει ευχάριστο ερωτικό συμβάν.

ΤΑΥΡΟΣ

Δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση θα είναι η στάση σας, στόχος σας θα είναι να δώσετε τέλος στο στάσιμο και να περάσετε σε νέο ξεκίνημα. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές, ωστόσο για να μην υπάρξουν απότομες απογοητεύσεις καλό θα είναι τοποθετήσετε τις επιθυμίες σας σε συνετά πλαίσια. Ανεβασμένες θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις και σε συνδυασμό με την ελκυστικότητα σας, θα βρεθείτε στην ευχάριστη θέση να ζήσετε απρόοπτα και δυνατά ερωτικά συμβάντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με ζωτικότητα και έντονη ενέργεια θα σας εφοδιάσει η όψη της ημέρας. Μπαίνει σε λειτουργία η αυτοπεποίθηση σας, θα υπάρξουν συναντήσεις και προτάσεις που θα διευρύνουν τους ορίζοντες σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα με δική σας πρωτοβουλία θα ταχτοποιηθεί ζήτημα που σας έφερνε εμπόδια, λαμβάνουν τέλος τυχόν χρηματικές καθυστερήσεις. Στα ερωτικά σας λήγει το στάδιο της αναμονής, θα σας δοθεί ευκαιρία να ‘ρθείτε  πολύ κοντά με πρόσωπο που διεκδικείτε καιρό το ερωτικό του ενδιαφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε και πεισματικά να αντισταθείτε, κύρια επιθυμία σας θα είναι να υπερισχύσετε. Επειδή θα μπείτε στον πειρασμό να αναλάβετε ρίσκα, σας λέω να το κάνετε χωρίς ενδοιασμούς, θα έχετε επιτυχημένη κατάληξη. Ψυχική δύναμη και έντονη μαχητικότητα θα κατευθύνει τις πράξεις σας, προσοχή όμως στην υπερβολική αυτοπεποίθηση, αποφύγετε εγωκεντρικές πράξεις. Είστε στη χρονική στιγμή που θα αναπτερωθούν τα δυναμικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, θα υπάρξει άνοιγμα βελτίωσης και προόδου.

ΛΕΩΝ

Η  όψη της ημέρας θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα σας διακρίνει ψυχική δύναμη και ανάγκη για επιβολή. Για εσάς που ψάχνετε εργασία έρχεται ολοκαίνουργια πρόταση που θα δημιουργήσει γερά θεμέλια στην επαγγελματική σας ζωή. Κατόπιν ειλικρινής συζήτησης με το ερωτικό σας ταίρι ένα αρνητικό ζήτημα σας μπαίνει σε πορεία λύσης, τώρα θα περάσετε τη σχέση σας σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα έχετε διάθεση να επεκτείνετε την επαγγελματική σας δράση. Πείσμα και επιμονή θα βγάλετε σε συγκεκριμένα εργασιακά θέματα, ωστόσο η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τις επαγγελματικές σας συνεργασίες σε ισορροπία. Βραδινή ώρα σε φιλική συνάντηση θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, στο χέρι σας θα είναι αν θα ανοίξετε προοπτική σταθερών επαφών ή αν θα προτιμήσετε τα επιφανειακά λόγια χωρίς περαιτέρω εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ

Σε έξαρση θα βρίσκονται οι αισθήσεις σας, τολμηρή θα είναι η διάθεση σας, θετικοί θα είστε σε διαφόρων ειδών κυνήγια. Τώρα θα νιώσετε σιγουριά και αυτοπεποίθηση, θα καταφέρετε να επηρεάσετε με τις απόψεις και τις ιδέες σας. Όσοι από εσάς αναζητάτε εργασία θα υπάρξει άνοιγμα για να προχωρήσετε σε νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, αν περιμένετε απάντηση για συγκεκριμένη επαγγελματική θέση θα δοθεί θετική κατάληξη.  Άτομο αντίθετου φύλου θα σας ανοίξει ερωτική δίοδο περιμένοντας την ανταπόκριση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη της ημέρας θα βγάλει στην επιφάνεια τις ηγετικές σας διαθέσεις, θα οργανώσει τις στρατηγικές σας τάσεις, με δυναμισμό θα αναλάβετε να κλείσετε δύσκολες επαγγελματικές υποθέσεις. Σήμερα θα αντισταθείτε στη στασιμότητα, θα κυνηγήσετε τη βελτίωση. Θα βρείτε τη δύναμη να βάλετε φρένο σε αρνητικές καταστάσεις, με επιτυχία θα διεκδικήσετε αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Για τους ερωτικά μόνους καταφθάνει άνοιγμα νέας αρχής και επειδή θα έχετε όρεξη για ανατροπές γι αυτό αρπάξτε την ευκαιρία που θα σας δοθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ρίσκο, αυτοπεποίθηση και πείσμα θα είναι τα τρία βασικά στοιχεία που θα σας οδηγήσουν σε πράξεις αποφασιστικές. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη ανωτέρων σας, έρχονται ευνοϊκές προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και περάστε σε διεκδικήσεις τόσο σε εργασιακά θέματα όσο και σε ερωτικά. Σήμερα θα υπάρξει ευχάριστη ερωτική συνάντηση που δεν αποκλείεται να ανατρέψει όλη την ερωτική σας ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δυναμικός θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσετε, μελετημένη η τακτική που θα εφαρμόσετε, να είστε σίγουροι πως δεν επρόκειτο να πέσετε έξω στους σχεδιασμούς σας. Ερωτική γοητεία θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας γι αυτό πλησιάστε το ερωτικό ταίρι που επιθυμείτε, εκδηλώστε σκέψεις και αισθήματα αφήστε στην άκρη ενδοιασμούς και ηττοπάθειες. Για όσους από εσάς είστε σε σχέση τώρα θα περάσετε σε καινούργιο στάδιο που ενδεχομένως να προκύψει από πρόταση δέσμευσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε, να κυνηγήσετε και να αντισταθείτε σε οτιδήποτε σας καθιστά στάσιμους. Μάχιμη δυναμικότητα θα χαρακτηρίζει τις πράξεις σας, στα χέρια σας θα βρίσκεται ο έλεγχος των επαγγελματικών εξελίξεων που θα προκύψουν. Σήμερα θα συμβεί γεγονός που η σωστή αξιοποίηση του από εσάς, θα αλλάξει ριζικά και ουσιαστικά τα δεδομένα της καθημερινότητας σας. Θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, προσοχή να μην απογοητεύσετε ή πληγώσετε το ερωτικό ταίρι που ήδη έχετε δίπλα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Νέο ξεκίνημα, νέους στόχους θα σας φέρει η όψη της ημέρας. Φανείτε θετικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, θα υπάρξει προοπτική επαγγελματικής ανόδου ίσως μια προαγωγή, ίσως ένα καινούργιο επιχειρηματικό άνοιγμα. Ενθουσιασμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις διαθέσεις σας, ωστόσο προσοχή να μην υπερεκτιμήσετε τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητα σας και πέσετε σε υπερβολές. Πιθανή θα είναι η προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας, για όσους δεν θέλετε να ξεφύγετε από τα παλιά ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment