PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα να ακολουθείτε τη ροή των πραγμάτων.

ΚΡΙΟΣ

Γεμάτοι ενέργεια και ανορθωμένη διάθεση ανοίγετε την καινούργια εβδομάδα, αυτή είναι άρτια συγκυρία για να υλοποιήσετε ακόμα και κάποια μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Από την εξέλιξή τους θα πάρετε την ικανοποίηση και ανακούφιση που έχετε τόσο ανάγκη. Αν διατηρήσετε αυτό το σκεπτικό και αυτή την οπτική, έχετε όλα τα όπλα για να αντιμετωπίσετε όποια προβλήματα προκύψουν στη συνέχεια της διαδρομής σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Επιλέξτε συνειδητά να μπείτε στη νέα εβδομάδα με αίσια οπτική για τα πράγματα, είναι γεγονός ότι αντιμετωπίσετε με απαισιοδοξία κάποιες πρόσφατες αλλαγές. Ωστόσο, μόνο η αλλαγή του σκεπτικού σας θα επιτρέψει να βρείτε λύση στα προβλήματα. Κάποιες νέες πληροφορίες που θα συγκεντρώσετε, θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήστε πράγματα που θεωρούσατε δεδομένα. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, εστιάστε στη λογική και ρεαλιστική πρακτική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γεμάτοι αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση ορμάτε στην καινούργια εβδομάδα, είναι ό,τι ακριβώς σας χρειάζεται, για να αποβάλετε το άγχος που σας ταλαιπώρησε. Χειριστείτε με αποφασιστικότητα και άνεση ακόμα και υψηλά ιστάμενους. Θα αρχίσετε να λαμβάνετε οφέλη σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς θα ανοίξουν ανέλπιστες πόρτες για ένα λαμπρό μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Περάστε με εστίαση το κατώφλι της νέας εβδομάδας, ίσως να προκύψουν κάποια αναπάντεχα προβλήματα και πρέπει να είστε σε επαγρύπνηση για να μην χάσετε τον έλεγχο. Μην κάνετε βιαστικές και αλόγιστες κινήσεις τώρα. Ειδήσεις που θα μάθετε, ενδέχεται να σας αφήσουν άναυδους και σαν κάποιος να τράβηξε το χαλί κάτω από τα πόδια σας. Πρέπει να φανείτε ψύχραιμοι και συγκροτημένοι για να τα χειριστείτε όλα.

ΛΕΩΝ

Αλλάξτε άμεσα την πεισματική και αδιάλλακτη οπτική σας, όλα αλλάζουν γύρω σας εκτός από εσάς, γι’ αυτό καταλήγετε πάντα στον ίδιο παρονομαστή. Η αρχή της νέας εβδομάδας απαιτεί συγκέντρωση και ρεαλισμό, για να καταφέρετε να βγείτε από αυτό το αδιέξοδο. Οι συγκυρίες θα απαιτούν άμεσο χειρισμό αλλά να συνοδεύεται από προσοχή και στρατηγική. Αν αποφύγετε τις υπερβολές και δεν ενδώσετε στον αρνητισμό, δεν πρόκειται να έχετε άλλες εκτροπές από την πορεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια εξαιρετικά ευχάριστη εβδομάδα αρχίζει για εσάς, η ενέργεια και η ζωτικότητα που σας διέπουν, θα σας δώσουν ώθηση να χειριστείτε όσες δυσκολίες σας ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό. Πάρτε τα ηνία της ζωής σας στα χέρια σας και κινηθείτε με ψυχραιμία και ωριμότητα. Η δημοτικότητά σας αρχίζει επίσης να βελτιώνεται και θα αποτελέσει εργαλείο για να επιστρατεύσετε σημαντικούς συμμάχους.

ΖΥΓΟΣ

Προσέξτε την έναρξη αυτής της εβδομάδας, πολλά αλλάζουν γύρω σας, που πρέπει να τα κοιτάξετε με διαύγεια και ρεαλισμό. Παραμείνετε σε επαγρύπνηση, για να μην σας πιάσουν εξ απήνης ενδεχόμενες απρόβλεπτες εξελίξεις. Να αποδέχεστε το καθετί όπως έρχεται, γιατί η αντίσταση στις αλλαγές θα δυσχεράνει την πορεία σας. Παράλληλα, διαθέστε χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν. Παρά το φορτωμένο σας πρόγραμμα, οι χαρωπές στιγμές μαζί τους είναι αυτό που θα τονώσει τη διάθεσή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αυτοπεποίθησή σας ανοίγει την πιο αίσια αυλαία για την καινούργια εβδομάδα, νιώθετε δραστήριοι και αισιόδοξοι, έτοιμοι να αδράξετε κάθε ευκαιρία που θα σας προσεγγίσει. Αδημονείτε να προωθήσετε τους στόχους σας, να φτάσετε πιο κοντά στη γραμμή τερματισμού. Επειδή έχετε όλα τα φόντα για να πετύχετε, μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας βγάλει από την πορεία σας. Αλλά η ευχάριστη παρέα των φίλων σας, μπορεί να σας προσφέρει χαλάρωση και ηρεμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι στόχοι και τα όνειρά σας βρίσκουν εύφορο έδαφος με το άνοιγμα της νέας εβδομάδας, τώρα θα δείτε όλα τα θέματα υπό εντελώς διαφορετική οπτική και με οξυμένη τη διαύγειά σας. Κινηθείτε με τη δυναμική των καταστάσεων και θα βελτιώσετε τις παρούσες συνθήκες, με λίγες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις. Αυτή η ατμόσφαιρα θα σας επιτρέψει να οργανώσετε εκ νέου τη ζωή σας, με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για την πορεία που έχετε πάρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα εβδομάδα προβλέπεται εξαιρετικά αίσια για εσάς, η δουλειά που έχετε επενδύσει εδώ και καιρό, θα αρχίσει επιτέλους να αποδίδει καρπούς. Όσο λαμβάνετε την αναγνώριση που σας αξίζει, θα γεμίζετε χαρά και ηθική ικανοποίηση. Ωστόσο, μην επαναπαυθείτε στις δάφνες σας ακόμη. Έπονται και άλλες σημαντικές ευκαιρίες, που πρέπει να τις αδράξετε για να προχωρήσετε περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να είστε επιφυλακτικοί και προσεκτικοί στα βήματά σας στην αρχή της εβδομάδας, τώρα πρέπει να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, για να διαβλέψετε τις εξελίξεις που έπονται. Μην αφήσετε να σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας όσα θα προκύπτουν, οπλιστείτε με υπομονή για να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Με ένα βήμα την κάθε φορά, θα παραμείνετε σε ετοιμότητα και εστιασμένοι σε όσα χρειάζονται την προσοχή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπαίνετε σε μια εβδομάδα που διέπεται από αίσια αύρα, αγαπητοί Ιχθύες! Επιστρατεύστε τη διαίσθησή σας και πορευτείτε προς την κατεύθυνση που σας ορίζουν τα δεδομένα. Παραμείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας και πάρτε αποφάσεις με λογική και ρεαλισμό. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας βγάλει από την πορεία που έχετε χαράξει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment