PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα ευχάριστοι και καλόψυχοι.

ΚΡΙΟΣ

Έχεις τα κέφια σου και η καλή ψυχολογική σου διάθεση θα ενεργήσει ώστε να έχεις περισσότερη ενέργεια, που θα σου επιτρέψει οι συναναστροφές σου με τους πολύ δικούς σου ανθρώπους που αγαπάς να είναι ευχάριστες και επιτυχημένες. Η σημερινή αστρολογική όψη μπορεί να βάλει στο στόχο και την σχέση σου, που με επεμβάσεις τρίτων μπορεί να υπονομεύει με κακόβουλες ενέργειες τις οποίες πρέπει να εξουδετερώσεις μη αφήνοντας τους να επέμβουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη βγάζει στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες που απαιτούν τακτοποίηση και σε κάνουν να ανησυχείς, σαν αγχώδης που είσαι γύρω από όσα σχετίζονται με χρήματα. Σχετικά με προτάσεις που έχουν οικονομικό χαρακτήρα, κρατά, για καλό και για κακό, μικρό καλάθι, γιατί μπορεί να είναι, όχι μόνο άνθρακες ο θησαυρός, αλλά ίσως να κρύβεται και κάποια απάτη πίσω τους. Στην ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεσαι και που αποζητάς κάποιον καλό λόγο για να τονωθεί η αυτοπεποίθηση σου, κλείσε τ’ αυτιά σου στους κόλακες, γιατί κάτι θα θέλουν να σου αποσπάσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα σε προσεγγίσουν άτομα που θα προσπαθήσουν να σε κολακέψουν χαϊδεύοντας τα αυτιά σου με κολακευτικά λόγια και υπερβολές, που θα πρέπει να τις διπλοκοσκινήσεις και να τις διυλίσεις. Το κίνητρο τους μπορεί να είναι ύποπτο και συ θα πρέπει να αναρωτηθείς σε τι πραγματικά αποσκοπούν. Τα ψέματα και οι εξαπατήσεις πάνε κι έρχονται και συ πρέπει να κρατηθείς μακριά, είτε μη λέγοντας τα, είτε μη ακούγοντας τα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή ημέρα για σένα παίρνει μια ονειρική μορφή, στην οποία θέλεις να βρίσκεσαι, παραβλέποντας την πραγματική της, που δεν φαίνεται να σε ικανοποιεί όπως είναι. Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει να έχεις τάσεις φυγής και απαλλαγής από όλα όσα δεν σε ικανοποιούν. Δείξε ανοχή προς το ταίρι σου και τα τυχόν ελαττώματα του, που νομίζεις ότι έχει, κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε και συ βεβαίως. Η φυγή από την πραγματικότητα, δεν είναι ποτέ η ενδεδειγμένη λύση, γιατί έτσι τα προβλήματα δεν λύνονται από μόνα τους, αλλά μένουν πίσω και μας περιμένουν. Βιαστές αποφάσεις που υπαγορεύονται από την παρόρμηση της στιγμής, πρέπει να τις αποφύγεις, αλλά να ενεργείς μετά από ώριμη σκέψη.

ΛΕΩΝ

Μεγάλη η διάθεση σου σήμερα  για την συμμέτοχη σου σε ομαδικές και συλλογικές δραστηριότητες, μεγάλη και η εύνοια σου για να είναι επιτυχημένες. Νιώθεις να έχεις πιο μεγάλη δύναμη ανάμεσα σε φίλους και ομοϊδεάτες. Ο χρόνος είναι αυτός που χτίζει την εμπιστοσύνη ανάμεσα στους ανθρώπους, και αν δεν έχει αποδείξει την αξιοπιστία κάποιος, μην αφεθείς εύκολα να πιστέψεις τα όσα αδοκίμαστοι άνθρωποι θα θελήσουν να σου πουν. Φίλτραρε τα όσα ακούς με το φίλτρο της λογικής και δεν θα χάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι γεγονός ότι η καριέρα και το επαγγελματικό σου προφίλ κατέχουν κορυφαία θέση στην ζωή σου, σαν εργατικό, τι λέω, εργασιομανές Ζώδιο που είσαι. Η σημερινή αστρολογική όψη σου φέρνει κάποιες δυσκολίες και πιθανότητες αποτυχίας, λόγω παραπλανήσεων. Προκειμένου να τις αποφύγεις, καλό είναι να μην προχωρήσεις σε δυναμικές ενέργειες, αλλά να τηρήσεις στάση αναμονής, και μην υποκύψεις σε δήθεν ευκαιρίες, μέχρις ότου οι συνθήκες γίνουν ευνοϊκότερες για τις επιδιώξεις σου. Επειδή και η προσωπική σου ζωή σε ενδιαφέρει εξ ίσου, βρες τρόπο ώστε να καταφέρεις να βρεις χρόνο και για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου.

ΖΥΓΟΣ

Νιώθεις σήμερα τις υποχρεώσεις να βαραίνουν στους ώμους σου, και θέλεις να τις αγνοήσεις και έχεις την παρόρμηση να ασχοληθείς μόνο με αυτά τα θέματα που σε αποφορτίζουν και σε ευχαριστούν. Η σημερινή αστρολογική όψη σε ευνοεί σ’ αυτήν σου την επιδίωξη ώστε να περάσεις ευχάριστα και όπως το θέλεις. Αυτό θα το επιτύχεις, αν προγραμματίσεις σωστά τις αποδράσεις σου από τις σκοτούρες, με βόλτες που θα σου καθαρίσουν το μυαλό, με συναναστροφές φίλων που θα σε κάνουν να νοιώσεις ευχάριστα και με κοινωνικές επαφές που ίσως σου ανοίξουν κάποιο παράθυρο για φλερτ που θα σε αναζωογονήσει ψυχολογικά, αλλά χωρίς βάθος και σοβαρές προοπτικές. H μέρα ενεργεί ώστε να εξωραϊστούν πρόσωπα και πράγματα, οπότε χρειάζεται προσοχή για λανθασμένες κρίσεις, ιδίως αν προκύψουν προτάσεις για αισθηματικές αταξίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις ευαίσθητες χορδές σου έχεις να κάνεις σήμερα, που θα πάλλονται έντονα, καθώς τα συναισθήματα σου χτυπούν κόκκινο, ανεξαρτήτως για ποιο αίτιο, σημαντικό ή όχι και τόσο. Η σημερινή αστρολογική όψη συμβάλλει στο να παθιάζεσαι και να είσαι ή του ύψους ή του βάθους, καθώς καμία άλλη λύση πιο μετριοπαθής δεν ταιριάζει με το ψυχισμό σου, αυτά που αισθάνεσαι ότι θέλεις, δεν ταυτίζεται με τα όσα σήμερα σου πηγαίνουν. Όμως εσύ θέλεις να ταυτιστείς με το ταίρι σου σε βαθμό υπερβολής ώστε του ασκείς υπέρμετρες πιέσεις και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο θα μπορούσες να επιλέξεις για να το επιτύχεις, καθώς μπορεί να οδηγήσει στο αντίθετο αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλό θα είναι να αποφύγεις κάθε νέου είδους δραστηριότητες αλλά και την λήψη αποφάσεων που αφορούν σοβαρές υποθέσεις. Η σημερινή αστρολογική όψη ευνοεί τις παραπλανήσεις, τις εξαπατήσεις και γενικά τις λάθος εκτιμήσεις καταστάσεων και προσώπων τα οποία αν εμπιστευτείς πιθανότατα θα πέσεις θύμα εξαπάτησης. Ακόμα και στον αισθηματικό τομέα, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν περιπτώσεις που τα ψέματα θα πρωταγωνιστούν, οπότε, πρόσεξε και τι λες αλλά και τι ακούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάθε προσπάθεια σε κάθε τομέα για να το κατορθώσεις, έχεις πολύ μικρές πιθανότητες επιτυχίας. Αυτό το ανατρεπτικό σκηνικό, επηρεάζει την ικανότητα σου να εκτιμήσεις σωστά συνθήκες, ανθρώπους και καταστάσεις, πράγμα που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη και αποτυχία νέων εγχειρημάτων, λόγω κακών επιλογών, κυρίως ανθρώπων που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου, είτε λόγω ελλείψεως ικανοτήτων και αξίας, είτε λόγω μικρού ηθικού βάρους. Η πολυπραγμοσύνη σου αυτή παραγκωνίζει την ενασχόληση με το ταίρι σου, και προσπαθείς να βρεις δικαιολογίες, αντί να ασχοληθείς μαζί του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρώτο και κύριο που κάνεις, είναι να επιδιώξεις να κανονίσεις συναναστροφές με τους φίλους σου, να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σου αρέσουν, σε ψυχαγωγούν και τις απολαμβάνεις. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σου αλλάξει την ένταση με την οποία θέλεις πράγματα και λειτουργείς, κάνοντας σε επιρρεπή στο ξεπέρασμα ορίων και σε υπερβολές που σε παρασύρουν σε “αταξίες” που θέτουν σε κίνδυνο την σχέση σου, πράγμα που υπό κανονικές συνθήκες  θα ήθελες να το αποφύγεις πάση θυσία. Αν όμως δεν έχεις ταίρι, μέσα στο πλαίσιο της διασκέδασης, μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες για κάτι μόνο προσωρινό και εφήμερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αδυναμία σου να συγκεντρωθείς και να πάψεις να είσαι αφηρημένος, αλλά να είσαι απροσάρμοστος,  χαρακτηρίζει την ημέρα σου σήμερα, με την επίμονη άρνηση σου να καταπιαστείς με ό,τι σοβαρό που για να διεκπεραιωθεί σε θέλει προσεκτικό  και σε εγρήγορση. Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει να θέλεις ακόμη περισσότερο να αποδράσεις από τα δύσκολα, αλλά και την τάση για να εξαπατηθείς. Μην εμπιστεύεσαι εύκολα άτομα που θα έκανες ανοίγματα, γιατί μπορεί να μην το αξίζουν. Πάρε το ταίρι σου και περάστε ευχάριστα μαζί αυτήν την περίεργη για σένα ημέρα, αφού θέλεις πραγματικά να του χαρίσεις ωραίες στιγμές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment