PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα η μέρα χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να φέρει αρκετές παρανοήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητα είναι τα χαρακτηριστικά που σας περιγράφουν αυτή την περίοδο. Μπαίνετε στη νέα εβδομάδα με τη «μπάλα στο γήπεδό σας», γι’ αυτό πάρτε τη κι αρχίστε να τρέχετε. Με τα επικοινωνιακά κανάλια σας ορθάνοικτα, μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερους συμμάχους απ’ όσους θα περιμένατε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανοίγετε τη νέα εβδομάδα με επαναστατική διάθεση. Είναι η καίρια στιγμή να κάνετε πράξη τις αλλαγές που σκέφτεστε εδώ και καιρό. Το αποτέλεσμα θα είναι να βγείτε επιτέλους από κάποιες καταστάσεις που εξαντλούν τα αποθέματα της ενέργειάς σας. Συνεχίστε να πορεύεστε με την ίδια υπευθυνότητα και όλα θα πάρουν ακόμα πιο θετικό πρόσημο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε αφήσει πολλές πόρτες ανοικτές στο παρελθόν. Με την έναρξη της καινούργιας εβδομάδας, θέστε ως στόχο να επιλύσετε δια παντός ό,τι σας κρατά πίσω. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ενδώσετε στη συνήθη ανεμελιά σας, θα καταλήξετε να φανείτε ανεύθυνοι. Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας με ψυχραιμία και λογική, για να της δώσετε πιο αίσια τροπή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παλεύετε σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα, με αυτή την πρακτική, είστε κοντά στο να χάσετε τον έλεγχο των καταστάσεων αλλά και του εαυτού σας. Η έναρξη της νέας εβδομάδας είναι ιδανική για να θέσετε προτεραιότητες και να αξιολογήσετε το κάθε πρόβλημα μεμονωμένα. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να τα λύσετε όλα, με ένα βήμα τη φορά. Μην αφήσετε τίποτα για την τελευταία στιγμή, γιατί θα αποτελέσει τροχοπέδη για την πορεία σας. Παράλληλα, μην επιστρέψετε σε κανέναν να εμπλακεί σε προσωπικά σας θέματα. Κάθε παρέμβαση μόνο θα σας βλάψει, όποιες κι αν είναι οι προθέσεις.

ΛΕΩΝ

Λειτουργείτε υπό μεγάλη πίεση εδώ και καιρό, λογικό είναι να σας συγχύζει και να σας εξουθενώνει όλη αυτή η αναστάτωση. Η ατμόσφαιρα γίνεται όλο και πιο απαιτητική, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες να συντονίζεστε με τη ροή των γεγονότων. Με την έναρξη της νέας εβδομάδας, πρέπει να κάνετε μια ανάπαυλα για να οργανωθείτε. Κάθε νεφέλωμα στη σκέψη σας θα οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις ή κινήσεις σε σημαντικούς τομείς σας. Ξεκουραστείτε, αποσυμπιεστείτε και καθαρίστε το μυαλό σας. Μόνο έτσι θα κάνετε μια δυναμική επάνοδο, προκειμένου να ξαναμπείτε σε μια ομαλή καθημερινότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάπως περίπλοκη θα είναι η ατμόσφαιρα στην αρχή της νέας εβδομάδας. Οι εξελίξεις θα σας προσεγγίζουν με μεγάλη ταχύτητα, σε σημείο να μην προλαβαίνετε να τις αντιληφθείτε και να αντιδράσετε. Από τη βιάση σας να επιλύσετε τα τρέχοντα θέματα παράλληλα, μπορεί να προκαλέσετε εντάσεις και συγκρούσεις με τους γύρω σας. Πρέπει να βρείτε έναν πιο αποδοτικό ρυθμό, χωρίς να πιέζετε τις καταστάσεις και τους άλλους. Στραφείτε στη διπλωματία, γιατί αν χάσετε τον έλεγχο θα βλάψετε τον εαυτό σας και μόνο.

ΖΥΓΟΣ

Ραγδαίες εξελίξεις σας προσεγγίζουν στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας. Θα λαμβάνετε ειδήσεις κάθε είδους, που είναι βέβαιο ότι θα αλλάξουν την οπτική σας για πολλά θέματα. Κάποια σκοτεινά μυστικά πρόκειται να βγαίνουν στην επιφάνεια επίσης και θα σας εκπλήξουν όσα ακούσετε, ειδικά όσον αφορά άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Φίλοι ή συγγενείς μπορεί να σας χρειαστούν τώρα και πρέπει να σταθείτε στο πλάι τους. Όσο αλλόκοτα κι αν σας φαντάζουν όλα, ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων και μείνετε ψύχραιμοι για να μην χάσετε τον έλεγχό τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανοίγετε τη νέα εβδομάδα με ρόδινες προϋποθέσεις. Έχετε επιτέλους την ευκαιρία να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και να ασχοληθείτε με όσα ονειρεύεστε εδώ και καιρό. Είναι η ιδανική στιγμή να οργανώσετε τις σκέψεις σας, να κάνετε έναν εσωτερικό διάλογο που θα ξεκαθαρίσει τις προοπτικές σας. Επιθεωρήστε τα δεδομένα σας και αλλάξτε τακτικές όπου χρειάζεται. Φροντίστε παράλληλα την υγεία σας και θέστε ως στόχο τη γενικότερη ευημερία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ορμάτε στη νέα εβδομάδα γεμάτοι ενέργεια και δυναμισμό. Είναι τα ιδανικά εργαλεία για να δώσετε ώθηση σε όλα σας τα σχέδια. Δώστε περισσότερη σημασία στα οικονομικά σας, καθώς κάποιες υποχρεώσεις και πληρωμές θα απαιτούν άμεση διευθέτηση. Μην παρεκκλίνετε στιγμή από το πρόγραμμά σας, σύντομα θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλα θα εξελίσσονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην αρχή της εβδομάδας. Πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και εστιασμένοι, για να καταφέρετε να δώσετε στις καταστάσεις την πορεία που θέλετε. Να είστε σε ετοιμότητα, ρεαλιστές και προσγειωμένοι. Όσο πιο ευέλικτα κινηθείτε, τόσο πιο γρήγορη και ουσιαστική πρόοδο θα σημειώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τον τελευταίο καιρό χειριστήκατε τα πάντα με παραδειγματική υπομονή. Γι’ αυτό από την αρχή της καινούργιας εβδομάδας, θα αρχίσετε να βλέπετε τα θετικά αποτελέσματα των κινήσεών σας. Συνεχίσετε με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια πίστη, όποιες δυσκολίες κι αν βρεθούν στο δρόμο σας. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να επηρεάσει τις αποφάσεις σας. Έχετε την εύνοια των άστρων για να φτάσετε μέχρι τη γραμμή τερματισμού.

ΙΧΘΥΕΣ

Σας δίνετε επιτέλους η ευκαιρία να αποβάλετε την πίεση και την έντασή σας. Από την αρχή της εβδομάδας θα αρχίσετε να απαλλάσσεστε από προβλήματα που είχαν χρονίσει και δεν επέτρεπαν να στραφείτε στο μέλλον. Κάντε μια ανάπαυλα για να ξεκουραστείτε και να επαναφορτιστείτε. Έτσι θα επιστρέψετε δριμύτεροι, για να στήσετε τις πιο αποδοτικές στρατηγικές σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment