PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα άφθονο συναίσθημα και ρομαντισμός.

ΚΡΙΟΣ

Έχετε πάρει μια πορεία που ευνοεί τον προγραμματισμό σας για το μέλλον. Ακολουθήστε τη και αυτή την εβδομάδα, χωρίς να επιτρέψετε στις απόψεις των άλλων να σας επηρεάσουν και να ξεστρατίσετε. Παραμείνετε πιστοί στα ιδανικά σας, κινηθείτε με σύνεση και όλα θα έχουν ακόμα καλύτερη εξέλιξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Κινηθείτε μεθοδικά και μελετήστε κάθε κίνησή σας με την είσοδο της νέας εβδομάδας. Όσο έχετε εμπιστοσύνη στο ένστικτό σας, θα αντιλαμβάνεστε όσα έπονται και θα σχεδιάζετε ανάλογα τα επόμενα βήματά σας. Δεν πρέπει να σας εκτροχιάζουν τα γεγονότα και οι συγκυρίες, οπλιστείτε με επιπλέον υπομονή. Μπορείτε να φτάσετε τους στόχους σας, επιλύοντας καθετί όταν προκύπτει και διατηρώντας τις προτεραιότητές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα άστρα σας φέρνουν εξαιρετικές ευκαιρίες στην έναρξη της καινούργιας εβδομάδας. Αυτό που απαιτείται από πλευράς σας, είναι να κινηθείτε άμεσα και να τις αδράξετε όσο διαρκούν. Αν σας έχουν εξουθενώσει οι απαιτήσεις του τελευταίου διαστήματος, πάρτε μια απόσταση από όσα τεκταίνονται γύρω σας. Πρέπει να ξεκουραστείτε και να φορτίστε τις μπαταρίες σας, για να επιστρέψετε δριμύτεροι και πιο δημιουργικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα όνειρά σας βρίσκουν γόνιμο έδαφος για να ωριμάσουν και να ανθίσουν. Η αρχή της νέας εβδομάδας είναι ιδανική για να κάνετε δυναμικά καινούργια ξεκινήματα, να δώσετε κίνηση στα σχέδιά σας και να διεκδικήσετε τις φιλοδοξίες σας. Αν επιτρέψετε στην ανατρεπτική πλευρά σας να κάνει καινοτόμες επιλογές, θα δείτε πολλά θέματα από νέα οπτική. Παράλληλα, ακούστε τις συμβουλές των ανθρώπων που εμπιστεύεστε.

ΛΕΩΝ

Η αυτοπεποίθησή σας απογειώνεται στην αρχή της νέας εβδομάδας. Αυτή θα αποτελέσει το εισιτήριό σας για να κινηθείτε πιο ευέλικτα, σε όποιο εμπόδιο μπορεί να προκύψει σε κάθε τομέα της ζωής σας. Η σιγουριά είναι το κλειδί για να πετύχετε όσα ονειρεύεστε. Αν κάτι δεν ικανοποιεί την ψυχή σας, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο, θα βγει στην επιφάνεια για να μην το παραβλέπετε πλέον, οι ειλικρινείς συζητήσεις με ανθρώπους που εμπιστεύεστε, θα σας χαλαρώσουν και θα τονώσουν τη διάθεσή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα πάντα γύρω σας θα αλλάξουν στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας. Εσείς καλείστε να παραμείνετε σταθεροί στην πορεία σας, ώστε να μην χάσετε την επαφή με τον ρεαλισμό. Όσο είστε σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση, τίποτα δεν θα σας πιάσει απροετοίμαστους. Από την άλλη πλευρά, είναι συνετό να αφήσετε να κυλήσουν στο δικό τους ρυθμό. Αν αντιστέκεστε, μπορεί να δυσχεράνετε τις εξελίξεις. Προτιμήστε τώρα να διαθέσετε περισσότερο χρόνο στους αγαπημένους σας, για να περάσετε όμορφες και χαλαρές στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Ανοίγετε την καινούργια εβδομάδα μέσα σε μια ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα. Με τόση ορμή και δυναμισμό, πρέπει να πάρετε τα ηνία της ζωής και να απαλλαγείτε δια παντός από προβληματικές καταστάσεις. Η ωριμότητα και η ψυχραιμία είναι ζωτικοί παράγοντες για την επιτυχία. Αν κολλήσετε κάπου, ζητήστε βοήθεια από τους δικούς σας ανθρώπους. Σας αναμένουν καινούργιες και συναρπαστικές γνωριμίες, με τις οποίες θα βιώσετε αξέχαστες στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος χτυπούν την πόρτα σας με την είσοδο της νέας εβδομάδας! Τα άστρα σας προειδοποιούν να τις διευθετήσετε για να μην χειροτερέψουν, είναι καιρός να συνειδητοποιήσετε τη σοβαρότητά τους και να τις διαχειριστείτε άμεσα και αποφασιστικά. Μελετήστε κάθε βήμα σας και αποφύγετε τις ακραίες συμπεριφορές. Αν σας καταβάλει ο εκνευρισμός, δεν αποκλείεται να κάνετε μοιραία λάθη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να είστε προσεκτικοί σε κάθε κίνησή σας στην αρχή της εβδομάδας. Κάποια προβλήματα που θα ξεπροβάλουν, θα απαιτήσουν ετοιμότητα για μην χάσετε τον έλεγχο των πραγμάτων. Αν δράσετε βιαστικά ή απερίσκεπτα, ίσως να μην μπορέσουν να γίνουν διορθωτικές κινήσεις στη συνέχεια. Ανέλπιστες ειδήσεις μπορεί να σας σοκάρουν, σαν να τραβά κάποιος το χαλί κάτω από τα πόδια σας, διατηρήστε την ψυχραιμία και την υπομονή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα άστρα αυξάνουν την αυτοπεποίθησή σας στην αρχή της νέας εβδομάδας. Μπορείτε να κοιτάξετε το μέλλον με αισιοδοξία, ακόμα και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που έχουν κύρος και επιρροή. Αυτές θα ευνοήσουν την καριέρα και την κοινωνική σας θέση, προκειμένου να προοδεύσετε. Αξιοποιήστε τη συγκυρία και θα ανοίξετε νέες πόρτες για το μέλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι καιρός να αλλάξετε στάση ζωής. Στην αρχή της νέας εβδομάδας αντικρίστε με θετική ματιά τις εξελίξεις γύρω σας. Η αισιοδοξία είναι η μόνη οδός για να βρείτε εποικοδομητικές λύσεις στα προβλήματά σας. Το καινούργιο περιβάλλον που διαμορφώνεται, απαιτεί να επιθεωρήσετε τις πρακτικές σας. Αξιοποιήστε τη λογική σας, για να σκεφτείτε με διαύγεια και ρεαλισμό.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα εβδομάδα σας γεμίζει δυναμισμό. Τώρα σας αναμένουν θετικές εξελίξεις σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Ακούστε τη διαίσθησή σας, χαλαρώστε και απολαύστε την ικανοποίηση και την ισορροπία στην ψυχολογία σας. Μπορείτε να διαχειριστείτε ό,τι ανακύψει στην πορεία σας στο εξής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment