PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα χειριστείτε όλα τα θέματά σας.

ΚΡΙΟΣ

Γίνονται διάφορες συζητήσεις με θέμα το παρελθόν και η νοσταλγία είναι έντονη. Νιώθεις την ανάγκη να εκφραστείς με ρομαντικό και σεμνό τρόπο. Τα συναισθήματα που νιώθεις μπορεί να κρύβουν και κάποια παγίδα αφού έχεις την τάση σήμερα να εξιδανικεύεις τους ανθρώπους και να μην δίνεις καμία σημασία στα μειονεκτήματα τους. Η επικοινωνία έχει μερικά προβλήματα, παρανοήσεις αλλά με καλή διάθεση όλα κυλούν ομαλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, υπάρχει μια έντονη νοσταλγία για το παρελθόν. Άτομα που το πλαισιώνουν επικοινωνούν μαζί σου.Υπάρχει μια ελαφρότητα σε όλα. Δεν έχεις όρεξη να καταπιαστείς με σοβαρά ζητήματα. Συναισθήματα που σε κάνουν να νιώθεις ωραία μοιράζεσαι με τους γύρω σου με ένα μοναδικό ρομαντικό τρόπο. Σήμερα νοσταλγείς ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν. Η σκέψη σου είναι σε αυτό και βλέπεις με ένα περίεργο τρόπο ότι είναι αμοιβαίο. Δοκίμασε να αφήσεις πρώτο το άτομο να εκφραστεί ώστε να καταλάβεις ακριβώς τι θέλει από εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα, χαρίζει ονειροπολική διάθεση. Καταπιάνεσαι με μια ιδέα ή ένα σκοπό και σχεδιάζεις στο μυαλό σου πιθανά σενάρια εφαρμογής. Υπάρχει η τάση να απογοητεύεσαι εύκολα, όταν τα πράγματα μέσα στην ημέρα δεν πηγαίνουν όπως θέλεις με αποτέλεσμα να εκφράζεις έντονα πόνο και θλίψη με υπερβολή. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ώστε να μην σε εκμεταλλευτούν κάποιοι σήμερα που είσαι ευάλωτος και πιο ευαίσθητος. Συναισθηματικά, η ερωτική σου σχέση έχει βελτίωση αφού μπαίνει ο ρομαντισμός. Αν είσαι ελεύθερος γοητεύεις αλλά και γοητεύεσαι εύκολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα φέρνει άτομα από το παρελθόν και πάλι στη ζωή σου. Δυνατές συγκινήσεις μοιράζεσαι μαζί τους και παρασύρεσαι σε μια ρομαντική και ονειρική διάθεση. Συναισθήματα καλά θαμμένα ξυπνούν. Αν είσαι σε σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός για να μη δημιουργήσεις ζήλιες και συναισθήματα αμφιβολίας στο σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να δεις και πέρα από αυτό που δημιουργεί το μυαλό σου γιατί πέφτεις στην παγίδα της εξιδανίκευσης.

ΛΕΩΝ

Σήμερα βρίσκεσαι με φίλους και έχεις ευκαιρίες διασκέδασης. Μέσα σου όμως νιώθεις το ανικανοποίητο και σκέφτεσαι ότι θα ήθελες να είσαι αλλού από εκεί που βρίσκεσαι. Κάνεις αναδρομές στο παρελθόν και ενδεχομένως συζητάς λάθη που μπορεί να έκανες. Έχεις έντονα την ανάγκη να επικοινωνήσεις με άτομα από τα παλιά. Θέματα που είναι σημαντικά και χρειάζονται προσοχή σήμερα τα αποφεύγεις. Μην αρνηθείς προσκλήσεις που θα δεχτείς για διασκέδαση. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα και να διασκεδάσεις με μοναδικό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ημέρα ανασκόπησης σήμερα αφού το ενδιαφέρον σου και η σκέψη σου τριγυρνούν στο παρελθόν και σε όλα αυτά που κατάφερες ή έχασες. Νοσταλγία για μια χαμένη ευκαιρία θα νιώσεις και ίσως επικοινωνήσεις με κάποιο πολύ αγαπημένο πρόσωπο που έχεις χαθεί καιρό. Η διαίσθησή σου λειτουργεί άψογα και σε βοηθάει να πάρεις σωστές αποφάσεις. Από σήμερα βελτιώνεται η ερωτική σου ζωή. Υπάρχει μια ποιητική και ρομαντική διάθεση και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται γίνονται ξαφνικά και με παραμυθένιο τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με άτομα του παρελθόντος. Διασκεδάζεις και ζεις όμορφες στιγμές με παλιά γνώριμα πρόσωπα. Θυμάσαι ένα όνειρο ή σχέδιο που είχες κάποτε και θέλεις να το βάλεις πάλι σε εφαρμογή. Ίσως μια τυχαία συνάντηση σε φέρει σε ερωτικό δίλημμα. Θα ακούσεις και θα μάθεις πολλά νέα από ανθρώπους που έχεις να δεις καιρό. Δεν αντέχεις με τίποτα την απότομη συμπεριφορά και θίγεσαι εύκολα. Έτσι, μπορεί να έρθεις σε σύγκρουση με άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον που θα δοκιμάσουν να σου επιβάλλουν τη γνώμη τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου σε απλά καθημερινά θέματα. Αρνείσαι  να ασχοληθείς με οτιδήποτε χρειάζεται μεγάλη προσοχή και σε αγχώνει. Ίσως η διάθεσή σου σήμερα να είναι λίγο βαριά. Από την άλλη η μέρα σου υπενθυμίζει πόσο ονειρική μπορεί να γίνει η ζωή παρ’ όλες τις δυσκολίες. Φέρνει στο δρόμο σου άτομα από το παρελθόν και σε κάνει να νοσταλγείς. Ένας έρωτας που είχε διακοπεί ξαφνικά τώρα μπορεί να κάνει επανεμφάνιση στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα δίνει γοητεία και ρομαντισμό στην καθημερινότητα. Υπάρχει επιστροφή παλαιών σχέσεων και σε ερωτικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι ευκαιρία να αποκατασταθεί η σχέση σου με άτομα που υπήρχε σύγκρουση. Βρίσκεις έξυπνους τρόπους να εκφραστείς και είσαι δημιουργικός. Το οικογενειακό περιβάλλον χρειάζεται την προσοχή σου. Ίσως σου ζητηθεί βοήθεια για ένα οικονομικό θέμα. Δείξε προσοχή και δώσε τις πολύτιμες συμβουλές σου εκεί που τις χρειάζονται. Έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων και μπορείς να διαχειριστείς σωστά όλα τα θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σχέσεις τώρα είναι σε αρμονία και σου προσφέρουν ευχαρίστηση. Ένα άτομο από το παρελθόν επιστρέφει και σε παρασύρει σε κάτι μαγικό. Νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματα σου με έναν πιο ποιητικό τρόπο. Σχέσεις που είχαν περάσει κρίση στο παρελθόν αποκαθίστανται. Είναι μια καλή ημέρα να απομακρύνεις αυτούς τους ανθρώπους που νιώθεις ότι σε καταπιέζουν και να σε κουράζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει ελκυστικό και ευγενικό με τους γύρω σου. Έχεις ρομαντική διάθεση και σκέφτεσαι συχνά το παρελθόν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Δίνεις σημασία στα λόγια αλλά και στην γνώμη των γύρω σου. Σήμερα ένα άτομο από το παρελθόν μπορεί να κάνει και πάλι την εμφάνιση του ή να προσπαθήσεις εσύ ο ίδιος να το προσεγγίσεις. Μην σπαταλήσεις χρόνο αν είσαι σίγουρος ότι δεν αξίζει  και μην πέσεις στην παγίδα να ξεχάσεις όλα τα μειονεκτήματα της σχέσης.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις διάθεση να βοηθήσεις όλους όσους το έχουν ανάγκη και να υπερασπιστείς τους αδύνατους. Τα συναισθηματικά σου μοιάζουν σήμερα με παραμύθι. Αν είσαι σε σχέση, γίνεται καλύτερη και ξεπερνιούνται τυχόν προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος, νέες γνωριμίες προκύπτουν με ρομαντικό τρόπο. Επίσης θα έχεις και επιστροφές από το ερωτικό σου παρελθόν με άτομα που ήσουν πολύ δεμένος. Χρησιμοποίησε την συναισθηματική σου εύνοια για να κάνεις τη σωστή επιλογή συντρόφου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment