PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 22 Απριλίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα επαφές με φίλους.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, τα νέα είναι ευχάριστα για τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και τους στόχους που έχετε θέσει στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Μαγνητίστε τα βλέμματα του αντίθετου φύλου, κατακτήστε τις επιθυμίες σας οι αδέσμευτοι, επιστρατεύοντας την γοητεία και τον εσωτερικό σας δυναμισμό, ξεμυαλιστείτε κεραυνοβόλα από ένα υπέροχο ειδύλλιο, φλερτάρετε με μια νέα γνωριμία, πάρτε πρωτοβουλίες στην σχέση σας οι ζευγαρωμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Αναδείξτε τις αρχηγικές σας ικανότητες σήμερα, είτε σε καταστάσεις και γεγονότα που αφορούν στην δουλειά σας και στην σχέση σας με τους συνεργάτες σας, είτε σε θέματα που επηρεάζουν την ερωτική σας καθημερινότητα. Οργανώστε οι ζευγαρωμένοι ένα υπέροχο, ρομαντικό ταξίδι με τον ερωτικό σας σύντροφο, προβάλλετε την εξυπνάδα, το κοφτερό μυαλό και την ζωντάνια σας, για να αποσπάσετε το ενδιαφέρον του δεσμού σας, πλημμυρίστε την ζωή σας με φρεσκάδα και τρυφερότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ημέρα επηρεάζεται περισσότερο από τα στοιχεία της λογικής και του ρεαλισμού, παρά του συναισθηματισμού και της ευαισθησίας, για αυτό το λόγο βρείτε χρόνο αποκλειστικά για τον εαυτό σας, ανακαλύψτε τα μυστικά της καρδιάς του άλλου σας μισού, ξεκαθαρίστε πρόσωπα και καταστάσεις που στήνουν παγίδες στην δουλειά σας, ελέγξτε τον κοινωνικό σας περίγυρο για σχόλια που αφορούν την συναισθηματική σας ζωή, απαλλαχτείτε από τις αντιπαραθέσεις που σας χωρίζουν από τον δεσμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ακολουθώντας πιστά το ένστικτο και την συνείδησή σας σήμερα, επιστρατεύοντας την διπλωματία και την αισιοδοξία σας, δίνοντας περισσότερη σημασία και προσοχή στις λεπτομέρειες των σημαντικών επιλογών και των ουσιαστικών αποφάσεων που καλείστε να πάρετε σε όλους τους τομείς της προσωπικής και συναισθηματικής σας ζωής, κερδίζετε την καταξίωση, την δικαίωση και το θαυμασμό των ανθρώπων που σας στηρίζουν και του ερωτικού σας συντρόφου.

ΛΕΩΝ

Οι αρκετά ευνοϊκές, πλανητικές συγκυρίες, σας φέρνουν τυχερές και ευχάριστες ειδήσεις σήμερα, για την δουλειά σας και την οικονομική σας αποκατάσταση, ταυτόχρονα δε είναι μια ημέρα εξίσου ερωτική και δημιουργική, για να ολοκληρωθούν με επιτυχία οι συναισθηματικές επιθυμίες και τα θέλω της καρδιάς σας με τον άνθρωπο που σας συντροφεύει. Οι αδέσμευτοι τακτοποιείστε πάσης φύσεως εκκρεμότητες με το παρελθόν, ξεχάστε τις πληγές σας και φλερτάρετε έντονα με μια νεογέννητη γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μήπως είναι καλύτερα σήμερα να κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα από τον καθένα; Να ασχοληθείτε με την πρακτική και ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων που σας απασχολούν, να δείξετε μεθοδικότητα και σοβαρότητα στην ερωτική σας ζωή, γιατί θα εκπλαγείτε θετικά από την συναισθηματική ετοιμότητα και την τρυφερότητα που εκπέμπει το ταίρι σας. Απενεργοποιείστε όλους τους ερωτικούς μηχανισμούς που σας πηγαίνουν στο χθες, μπλοκάροντας το αύριο του δεσμού σας.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να μην έχετε διάθεση σήμερα να αντιμετωπίσετε την στυγνή πραγματικότητα, να έχετε την ανάγκη να ονειροπολήσετε, να ξεφύγετε από την αμφίρροπη και θορυβώδη καθημερινότητά σας, χαλαρώνοντας με τους αγαπημένους φίλους και τα προσφιλή σας άτομα. Μην έχετε ενοχές αν δεν προλαβαίνετε τα πάντα στην δουλειά σας, αφήστε χώρο για τις προσωπικές, συναισθηματικές σας επιθυμίες, εκπληρώστε τους πόθους σας στην αγκαλιά της σχέσης σας, αναγεννήστε τον δεσμό σας με κέφι και χαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δείξτε σήμερα την πληθωρική σας διάθεση προς τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα, κάντε πράξη τις ιδέες και τα πιστεύω σας για τις γνώσεις και την μάθηση που θέλετε να αποκτήσετε, εμπλουτίστε με όσο περισσότερη γενναιοδωρία μπορείτε τον εσωτερικό σας κόσμο, γιατί επίκεινται σημαντικές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή, που έχουν σαν στόχο να εξάρουν τις αισθήσεις σας και σαν σκοπό να σας πλανέψουν σε μια συναισθηματική πραγματικότητα μακριά από φόβο και ανασφάλειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κινηθείτε σήμερα περισσότερο με τον συναισθηματισμό και λιγότερο με την λογική πλευρά των πραγμάτων που επηρεάζουν την δουλειά και τις διαπροσωπικές σας επαφές, για να διαισθανθείτε τις θετικές αλλαγές που έρχονται, για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τους φίλους και την σχέση σας, για να ανταποκριθείτε στην τρυφερή πρόταση μιας νέας γνωριμίας οι αδέσμευτοι, που φέρνει χαρά στην ζωή σας. Οι ζευγαρωμένοι αισθανθείτε τις αληθινές προθέσεις του δεσμού σας για το άμεσο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μια ευοίωνη ημέρα για να τα ξαναβρείτε με τον εαυτό σας και τις σκέψεις σας, για να απομονώσετε τα προβλήματα και τις δυσκολίες της δουλειάς σας και να αφιερώσετε χρόνο σε ένα ταξίδι προσωπικής αναζήτησης της αγάπης όσοι είσαστε αδέσμευτοι, οι δε ζευγαρωμένοι να επικοινωνήσετε με το ταίρι σας με μυστηριώδη και αισθησιακό τρόπο, αναζητώντας πρωτότυπες, συντροφικές στιγμές, να διαισθανθείτε εκ βαθέων τα θέλω του δεσμού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διαθέτετε έντονη διάθεση σήμερα, ίσως γιατί θέλετε να εξουσιάσετε με τις ιδέες και τα πλάνα σας τους γύρω σας, πιθανόν γιατί υπάρχει μέσα σας η ανάγκη να ικανοποιήσετε τις επιδιώξεις και τους στόχους στην δουλειά σας, από την άλλη πλευρά, καλό θα είναι να διεκδικήσετε το δίκιο στην σχέση σας με χαμηλό προφίλ και ήρεμους τόνους τέτοιους, ώστε να προσελκύσετε τα πλουσιοπάροχα και γενναιόδωρα συναισθήματα του δεσμού σας, βάζοντας τέλος στα προβλήματα και τα μπερδέματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αποφύγετε τα ακραία και επώδυνα συναισθήματα, σήμερα, είτε αυτά προέρχονται από χαρούμενες καταστάσεις, είτε επηρεάζονται από τελεσίδικες εξελίξεις στην δουλειά και την συναισθηματική σας ζωή, δείξτε καλοσύνη και συγκαταβατικότητα στους φίλους και το ταίρι σας, ολοκληρώστε μια σοβαρή συζήτηση με τον δεσμό σας, στηριχτείτε περισσότερο στις πράξεις που θα δικαιώσουν τις αποφάσεις και τις επιλογές σας, παρά στις υποσχέσεις δίχως αντίκρισμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment