PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα ένταση στην ατμόσφαιρα, αργότερα, όλα θα γίνουν πιο χαρωπά και εξωστρεφή.

ΚΡΙΟΣ

Ενδέχεται να προκύψουν κάποιες δυσκολίες στην πορεία σας στην αρχή της νέας εβδομάδας. Αν και δεν θα σας αφήσουν ανεπηρέαστους, δεν πρέπει να ανησυχήσετε για πολύ. Οι συγκυρίες θα σας κάνουν τελικά να αδημονείτε για όσα έπονται. Όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται, είναι μια φάση που πρέπει να εστιάσετε στα δικά σας θέματα και μόνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Με εξαιρετικά αίσιο πρόσημο θα ανοίξει η νέα σας εβδομάδα. Ακόμα και θέματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει για καιρό θα βρουν λύση. Είναι στο χέρι σας να διατηρήσετε την ισορροπία και τη θετική ροή των πραγμάτων. Μην αφήνετε τα προβλήματα να σωρεύονται και να σας χαλάνε τη διάθεση, να δράτε άμεσα με όση αποφασιστικότητα χρειάζονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλά θέματα που φάνταζαν παγιωμένα τον τελευταίο καιρό, θα αρχίσουν να επιλύονται στην αρχή της νέας εβδομάδας. Ακόμα κι αν νιώσατε να φτάνετε στα όρια σας, τώρα όλα παίρνουν αίσια πορεία ως δια μαγείας. Αλλά μην σας παρασύρει ο ενθουσιασμός, πρέπει να συνεχίσετε την προσπάθεια μέχρι να εξαλείψετε όλα τα εμπόδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε πολλά όνειρα και φιλοδοξίες που οδεύουν ήδη στην επιτυχή πραγμάτωσή τους. Γι’ αυτό φροντίστε να παραμένετε δραστήριοι και προνοητικοί, χωρίς να κάνετε βιαστικές κινήσεις. Μην πάρετε απερίσκεπτες αποφάσεις για θέματα που χρειάζονται περισσότερο χρόνο και μελέτη. Πρέπει να εστιάσετε σε αυτά που πραγματικά θέλετε, όχι όσα ακούγονται ενδιαφέροντα. Να ακούσετε τις συμβουλές και απόψεις των δικών σας ανθρώπων, είναι βέβαιο ότι θέλουν μόνο το καλό σας.

ΛΕΩΝ

Οι πολλές ευθύνες σας ευθύνονται για την πίεση και αναστάτωση που νιώθετε. Προσέξτε περισσότερο στην αρχή της εβδομάδας, κάποιες τάσεις να είστε εριστικοί και νευρικοί με τους δικούς σας ανθρώπους. Για να μην μετανιώσετε αργότερα για κάτι, προσπαθήστε να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε τη σκέψη σας, έτσι θα επιστρέψετε δριμύτεροι και όλα θα αρχίσουν να ισορροπούν ξανά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες δυσκολίες θα ανατρέψουν το πρόγραμμά σας με τη νέα εβδομάδα και ίσως να πιεστείτε περισσότερο, από τις παρεμβάσεις τρίτων που σας αποσυντονίζουν. Το καλύτερο αυτή τη στιγμή, είναι να στραφείτε στο ένστικτο και τη διαίσθησή σας, θα σας δείξουν τις πραγματικές προθέσεις και τα κίνητρα των άλλων, ώστε να καταλήξετε στις ορθότερες αποφάσεις. Όσο παραμένετε σε ετοιμότητα, θα ελίσσεστε χωρίς να προκαλείτε υποψίες.

ΖΥΓΟΣ

Μπαίνετε στη νέα εβδομάδα υπό έντονη πίεση. Μόνο η ταχύτητα και ο έλεγχος στις αντιδράσεις σας, μπορούν να βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας. Κινηθείτε προνοητικά και ακολουθήστε τη λίστα προτεραιοτήτων, χωρίς να απογοητεύεστε. Φροντίστε να κλείσετε εκκρεμότητες για να μπορέσετε να περάσετε σε καινούργιους σχεδιασμούς. Με αργά και σταθερά βήματα θα επιφέρετε την ισορροπία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανοίγετε την καινούργια εβδομάδα κάπως αποθαρρημένοι και κουρασμένοι, η αλήθεια είναι ότι έχετε να διαχειριστείτε πολλά θέματα, που σας πιέζουν και δεν επιτρέπουν να βάλετε τις σκέψεις σας σε σειρά. Αλλά αν ενδώσετε στον αρνητισμό, δεν θα καταφέρετε να σημειώσετε πρόοδο. Πρέπει να κάνετε συνειδητά μια παύση, για να επαναφορτιστείτε και να ηρεμήσετε. Μετά θα δείτε με διαύγεια όσα έχετε να χειριστείτε, θα εστιάσετε όπου πρέπει και θα βγείτε από αυτή τη δύσκολη φάση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπείτε στη νέα εβδομάδα με παραταγμένα τα πολλά ταλέντα και τις ικανότητές σας. Με αυτά τα όπλα θα αντεπεξέλθετε στις όποιες προκλήσεις υπάρξουν στην πορεία σας. Θα είναι καλό να αλλάξετε λίγο το σκηνικό γύρω σας, για να αποφύγετε αισθήματα απογοήτευσης ή απαισιοδοξίας, δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας και δεν είναι εποχή για να κάνετε βήματα πίσω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθετε πιεσμένοι σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής σας στην αρχή της εβδομάδας. Επειδή πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω, αρχίστε κλείνοντας τις υπάρχουσες εκκρεμότητες. Όσο παραμένετε εστιασμένοι και οργανωμένοι, θα κινηθείτε στρατηγικά προς την υλοποίηση των στόχων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπαίνετε στη νέα εβδομάδα με πολλές πόρτες ανοιχτές στο παρελθόν. Αυτός είναι ο λόγος που δεν σημειώνετε την πρόοδο που θέλετε. Όσο δεν κάνετε τολμηρές κινήσεις αλλά χώνετε τα προβλήματα κάτω από το χαλί, τόσο θα πολλαπλασιάζονται. Και όσο τα βρίσκετε πάντα μπροστά σας, δεν έχετε περιθώριο να ασχοληθείτε με το μέλλον. Αλλά τώρα που αναπτερώνεται η δημιουργικότητά σας, είναι καιρός να πάρετε τα ηνία της ζωής σας, θέστε προτεραιότητες, κλείστε όλες τις εκκρεμότητες και θα απολαύσετε την καινούργια τάξη σε όλους τους τομείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Δείτε τα θέματά σας με διαφορετική οπτική στην αρχή της εβδομάδας. Αξιοποιήστε τώρα τη θετική δυναμική των καταστάσεων, γιατί σας προσεγγίζουν ευκαιρίες για σημαντικές αλλαγές. Είναι βέβαιο ότι οι συνθήκες ζωής σας θα βελτιωθούν, με λίγη επιπλέον προσπάθεια και τη στήριξη από τους στρατηγικούς συμμάχους σας, σύντομα θα χαράξετε καινούργιες διαδρομές, για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment