PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα υψώστε το ανάστημά σας.

ΚΡΙΟΣ

Βρείτε την χρυσή τομή ανάμεσα σε αυτά που θέλετε και ονειρεύεστε να κάνετε και σε εκείνα τα θέματα που πραγματικά μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Ξεκαθαρίστε τα θέλω και τα πρέπει της καρδιάς σας με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, εξετάστε προσεχτικά όλες τις πιθανές μεθόδους που μπορούν να οδηγήσουν τον δεσμό σας στα μονοπάτια της χαράς και της ξεγνοιασιάς, απολαύστε τις στιγμές με το ταίρι σας, έχοντας ρομαντική και τρυφερή διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είναι και η καλύτερη ιδέα να ανοίξετε σήμερα ένα σημαντικό θέμα που σας απασχολεί και να μην βρείτε την ανταπόκριση και την υποστήριξη που υπολογίζετε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας. Οι αστρολογικές συγκυρίες, σας προειδοποιούν για μπερδέματα και παρεξηγήσεις στις προσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις, για αυτό το λόγο προσέξτε ιδιαίτερα τον τρόπο και την διάθεση που επικοινωνείτε με τον ερωτικό σύντροφο και τις κουβέντες που ξεστομίζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα ίσως περισσότερο από ποτέ, έχετε την τάση να τα βάλετε με όλους και με όλα γύρω σας, για να διεκδικήσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον των προσφιλών σας ατόμων. Αντί να εκνευρίζεστε με το παραμικρό, είναι προτιμότερο να επιστρατέψετε την εξυπνάδα και την ευελιξία σας στον λόγο, δαμάζοντας έτσι τις πιθανές αψιμαχίες με το ταίρι σας, οι αδέσμευτοι επωφεληθείτε από τη σημερινή μέρα για να φλερτάρετε με μια θεσπέσια, καινούρια γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σημερινές πλανητικές αναταράξεις επηρεάζουν το κομμάτι εκείνο της καθημερινότητάς σας που αφορά κυρίως τις προσωπικές σας σχέσεις και την ανεξάντλητη υπομονή που έχετε επιδείξει για να συνεννοηθείτε με τους οικείους σας, για να βρείτε την οριστική λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα στην σχέση σας. Μην θυμώνετε με το παραμικρό και μην εξωτερικεύετε τον θυμό και την απογοήτευσή σας στο ταίρι σας, δώστε τον καλύτερο εαυτό σας για να πάψουν οι εντάσεις στον δεσμό σας.

ΛΕΩΝ

Τα συναισθηματικά σας απωθημένα βγαίνουν σήμερα στην επιφάνεια και σας θυμίζουν πως πρέπει να δείξετε περισσότερη συγκαταβατικότητα και κατανόηση σε μια συζήτηση με φιλικό ή ερωτικό πρόσωπο που επηρεάζει τις απόψεις και τις επιθυμίες σας. Μην δυσανασχετείτε συνεχώς, κάντε λίγο υπομονή και να είσαστε σίγουροι πως θα πάρετε τις απαντήσεις που επιθυμείτε. Μην αφήνετε να επηρεάζουν τον δεσμό σας η ερωτική μιζέρια και η πλήξη, πάρτε πρωτοβουλίες για να ζεσταθεί το κλίμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην ανοίγετε θέματα και συζητήσεις που μπορεί να επιβαρύνουν την διάθεσή σας και να αποπροσανατολίσουν τις επιλογές και τις σημαντικές σας αποφάσεις, αφήστε για αύριο μια ουσιαστική συζήτηση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο, επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας στην πρακτική πλευρά της ζωής, θωρακίστε τις ευαισθησίες σας, προβάλλοντας περισσότερο την διορατικότητα και το επικοινωνιακό σας χάρισμα, προφυλάξτε τον δεσμό σας από εντάσεις και αψιμαχίες.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα θα έχει πολλές επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις. Κάντε την αυτοκριτική σας σε συναισθηματικό και προσωπικό επίπεδο, ψάξτε τον εσωτερικό σας κόσμο και τις βαθιές σας ανάγκες, μην ρίχνετε μονόπλευρες ευθύνες στο ταίρι σας για τα λάθη και τα μπερδέματα στην σχέση σας, αφουγκραστείτε τα πραγματικά θέλω της καρδιάς σας. Η μέρα σας φέρνει μια μεγάλη έκπληξη από το σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα είναι προτιμότερο να συνεννοηθείτε από την αρχή με τα προσφιλή άτομα και τους έμπιστους φίλους σας, παρά να τρέχετε στο άγνωστο και στα χαμένα τελευταία στιγμή. Ο εκνευρισμός και ο θυμός είναι κακοί σύμβουλοι, οι εντάσεις και οι κόντρες με τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν, είναι πιθανό να οδηγήσουν τις σχέσεις σας σε ρήξη, προσέξτε την στάση σας απέναντι στο ταίρι σας, σιωπήστε αντί να καβγαδίζετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπάρχει εσωτερική ανάγκη σήμερα να βρείτε τρόπους απόδρασης από την καθημερινότητα, να κάνετε ένα κοντινό ταξίδι ανεμελιάς και ξεγνοιασιάς με τους δικούς σας ανθρώπους και τον ερωτικό σας σύντροφο, να μην ξοδεύεστε συναισθηματικά για μια σχέση που δεν γεμίζει την καρδιά σας με σιγουριά και σταθερότητα, να αναζητήσετε κυρίως οι αδέσμευτοι τον αληθινό έρωτα σε μια υπέροχη, καινούρια γνωριμία, να απομακρύνετε από κοντά σας ανέντιμα και κακόβουλα πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην δίνετε και τόση σημασία στην κάπως βαριά ατμόσφαιρα που επικρατεί σήμερα γύρω σας, μην βλέπετε με αντιπαλότητα και μοχθηρία τις επιθυμίες και τις επιδιώξεις των προσώπων που σας περιβάλλουν, αγνοήστε τις αμφίρροπες προτάσεις από ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε, προφυλάξτε την συναισθηματική σας ζωή από εντάσεις και εκρήξεις με το άλλο σας μισό. Η μέρα είναι πιθανό να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και μπερδέματα στον δεσμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δοκιμάστε σήμερα να συνυπάρξετε με άτομα και καταστάσεις που δεν σας είναι και τόσο ευχάριστα, που ίσως επηρεάζουν αρνητικά τα νεύρα και τον θυμό σας, κάντε ήρεμες ασκήσεις υπομονής και εποικοδομητικής επιμονής για να αποδείξετε στον εαυτό σας και στους οικείους σας, πως η προσαρμοστικότητα, η αντοχή και ο δυναμισμός είναι τα κυριότερα προσόντα σας. Οι αστρολογικές όψεις δημιουργούν έντονες κρίσεις σχέσεων, προσέξτε τον τρόπο που εκφράζεστε, μην πιέζετε τις εξελίξεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπαθήστε να αντλήσετε όσο περισσότερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση μπορείτε, από τον εσωτερικό σας πλούτο και την δύναμη που πηγάζει από τα θέλω και τις ανάγκες της καρδιάς σας, μην τα βλέπετε όλα μαύρα γύρω σας και μην σκύβετε το κεφάλι στις τυχόν παρεξηγήσεις και προκλήσεις που δέχεται η καθημερινότητά σας. Ανακαλύψτε τις απλές αλλά σημαντικές ομορφιές της ζωής, κάντε μια λυτρωτική βόλτα σε μέρη που αγαπάτε με τον ερωτικό σύντροφο, ονειρευτείτε το αύριο της σχέσης σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment