PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα δεν είναι όλα όπως φαίνονται.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα σας ανοίγει με αυξημένη διαύγεια. Η ευκαιρία είναι ιδανική για να κάνετε μια ρεαλιστική ανασκόπηση της ζωής σας, όπως και των τρόπων που διαχειρίζεστε τις ευκαιρίες που σας προκύπτουν. Κάντε τα βήματά σας με δυναμισμό και θα φτάσετε πιο κοντά στα ζητούμενα σας. Αποκλείστε από το περιβάλλον σας κάθε αρνητική επίδραση και ξεπερασμένες μεθόδους που δεν έχουν πλέον απόδοση για τους στόχους σας. Όσο πιο στιβαρά είναι τα θεμέλιά σας, τόσο θα ικανοποιήστε ηθικά και θα τονώνεται η αυτοπεποίθησή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανοίγετε την καινούργια εβδομάδα με αίσιο πρόσημο. Η στιγμή είναι ιδανική για να πάρετε ρίσκα μέσα από δυναμικές κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα. Οι θετικές εξελίξεις θα βελτιώσουν και τα οικονομικά σας, καθώς δεν αποκλείεται μια αύξηση ή και μια προαγωγή. Απολαύστε την ευφορία στην ατμόσφαιρα, αρκεί να μην σας παρασύρει ο ενθουσιασμός. Για να μην υποπέσετε σε λάθη, παραμείνετε ρεαλιστές και πραγματιστές. Η σοφία αλλά και η διαίσθησή σας θα καταστούν τα πιο αποδοτικά όπλα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε έτοιμοι να κάνετε καίριες αλλαγές για να βελτιώσετε πολλούς τομείς της ζωής σας. Μπορεί οι πιέσεις που βιώσατε τον τελευταίο καιρό, να καταπόνησαν αρκετά τις αντοχές σας. Ωστόσο, ανοίξτε την εβδομάδα αποφασισμένοι να αλλάξετε οπτική. Αυτό που χρειάζεστε είναι να αποτραβηχτείτε για λίγο απ’ όλους και όλα, για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Μετά θα εστιάσετε εύκολα στη διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων σας, με ψυχραιμία και το βλέμμα στραμμένο στους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπαίνετε στη νέα εβδομάδα με ορμή, οι εξελίξεις αρχίζουν να αναπτύσσουν ταχύτητα και να παίρνουν την ανιούσα. Αυτό σας βοηθά να βλέπετε με θετική ματιά, τόσο τα άτομα του περιβάλλοντός σας όσο και τις καταστάσεις που έχετε να χειριστείτε. Χαλαρώστε και παραμείνετε ψύχραιμοι, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις παρορμητικές αντιδράσεις. Δεν πρέπει να πείτε ή να κάνετε πράγματα που θα μετανιώσετε αργότερα. Να ξέρετε ότι τα άστρα είναι στο πλευρό σας, ενόσω διατηρείτε τη λογική και την αίσια οπτική σας.

ΛΕΩΝ

Ορμάτε στην καινούργια εβδομάδα με δυναμισμό και αποφασιστικότητα, η ώθηση θα σας βοηθήσει να σημειώσετε την επιθυμητή πρόοδο σε αλλαγές που σκέπτεστε εδώ και καιρό. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις ευκαιρίες για πολλές επιτυχίες, για να ανορθώσει τη διάθεσή σας και να βάλει τα όνειρά σας σε αίσια πορεία. Να ξέρετε ότι θα είναι πολλά τα άτομα που θα σταθούν στο πλάι σας για να σας βοηθήσουν. Μην απομονώνεστε από τους δικούς σας ανθρώπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ταχύτητα θα χαρακτηρίζει τις εξελίξεις με το άνοιγμα της νέας εβδομάδας, επειδή θα σας βρουν απροετοίμαστους, είναι πιθανό να σας βγάλουν για λίγο από την πορεία που έχετε χαράξει. Γι’ αυτό επιλέξτε συνειδητά να δείτε τα πράγματα από εντελώς διαφορετική οπτική. Τώρα είναι η στιγμή να ανασυγκροτηθείτε και να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Με εστίαση στους στόχους σας και με λογική, μπορείτε να επιστρέψετε στην αισιόδοξη διαδρομή σας και να χαλαρώσετε.

ΖΥΓΟΣ

Παραμερίστε λίγο τις κοινωνικές σας δραστηριότητες στην αρχή της νέας εβδομάδας, έχετε ανάγκη από μια ανασκόπηση στα δεδομένα σας, μέσα από την απαραίτητη ενδοσκόπηση. Μόλις χαρτογραφήσετε τη θέση που βρίσκεστε, θα μπορέσετε να καθορίσετε και τη στάση σας έναντι συγκεκριμένων ανθρώπων και καταστάσεων. Μην φτάσετε στο σημείο της απομόνωσης, αρκεί μόνο να στήσετε τη μελλοντική σας στρατηγική. Εστιάστε στους στόχους σας και παραμείνετε ευθυγραμμισμένοι με την πορεία των εξελίξεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα σας θα ανοίξει εν μέσω αναταραχής. Κάποια θέματα που θεωρούσατε τελειωμένα, ίσως να βγουν ξανά στην επιφάνεια και να απαιτήσουν άλλους χειρισμούς. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην τα παρακάμψετε πάλι, επιλύστε τα οριστικά αν θέλετε να προοδεύσετε. Πρέπει να αντισταθείτε στις παρορμητικές σας τάσεις, γιατί καθυστερούν την ωρίμανση και την εξέλιξή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τα κανάλια επικοινωνίας σας κάπως μπλοκαρισμένα θα ανοίξετε τη νέα εβδομάδα. Αυτό μπορεί να σας προκαλέσει ανασφάλεια ή αβεβαιότητα για την πορεία που έχουν πάρει κάποια θέματα. Ίσως νιώσετε σαν να μην σας ακούν οι άλλοι ή να μην κατανοούν αυτά που θέλετε, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαφωνίες και εντάσεις. Μόνο αν ηρεμήσετε θα μπορέσετε να κάνετε έναν ψύχραιμο και διπλωματικό διάλογο. Έτσι θα ξεκαθαρίσετε τα ζητούμενα σας και σύντομα θα είστε σε θέση να κάνετε κινήσεις προόδου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέσα σε μια ήρεμη και ευχάριστη ατμόσφαιρα μπαίνετε στην καινούργια εβδομάδα, αξιοποιήστε τη για να τονώσετε την ενέργεια και την αισιοδοξία σας. Μόλις δείτε τη θετική πλευρά της ζωής, θα βάλετε σε σειρά τις υποχρεώσεις σας και θα καταφέρετε να αποβάλετε ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Οι αλλαγές που θα κάνετε, θα βελτιώσουν πολύ την καθημερινότητά σας και θα σας φέρουν πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με θαυμάσιο πρόσημο ανοίγει η νέα εβδομάδα για εσάς, σας προσεγγίζουν ευχάριστες εκπλήξεις και εξελίξεις, που θα τονώσουν τα κέφι και την αυτοπεποίθησή σας. Όχι μόνο θα ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας, θα βρείτε και νέες στρατηγικές για να προσεγγίσετε περισσότερο την υλοποίηση των ονείρων σας. Μην αμφιβάλλετε στιγμή για τις ικανότητές σας, έχετε και τα άστρα στο πλευρό σας για να προχωρήσετε με επιτυχίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Χωρίς την έντονη πίεση της καθημερινότητας ανοίγετε αυτή την εβδομάδα, αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα για να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Ακούστε τα προβλήματα τους και προσφέρετε τη βοήθειά σας όπου μπορείτε. Ανατρέψτε όσες πρακτικές δεν είναι πλέον αποδοτικές στη ζωή σας, εστιάστε στη στήριξη των δικών σας και την ενδυνάμωση των σχέσεών σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment