PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις θα είναι σίγουρα περισσότερες.

ΚΡΙΟΣ

Τον τελευταίο καιρό είστε αντιμέτωποι με απρόσμενες εξελίξεις και συνεχείς αλλαγές. Είναι λογικό αυτή η ατμόσφαιρα να έχει επηρεάσει και την πορεία των σχεδίων σας. Όμως με τη νέα εβδομάδα, τα άστρα σας διαβεβαιώνουν ότι η ελαστικότητα είναι το κλειδί για να χειριστείτε όλες τις συγκυρίες. Αξιολογήστε τις, αναζητήστε τις εναλλακτικές επιλογές σας και προσπαθήστε να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανοίγετε τη νέα εβδομάδα με τονωμένη την αυτοεκτίμησή σας. Έχετε όλη την ενέργεια να αρπάξετε τον «ταύρο από τα κέρατα» και να κάνετε όλες τις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή σας. Είναι βέβαιο ότι θα φτάσετε γρήγορα στους στόχους σας, με τα άστρα στο πλευρό σας να εγγυώνται την επιτυχία που λαχταράτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λένε ότι η υπομονή είναι αρετή, με αυτή την αρχή πρέπει να ορμήσετε στην καινούργια εβδομάδα. Οι απαιτήσεις στις διανοητικές σας αντοχές θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες και πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι. Η οργάνωση θα σας επιτρέψει να επικρατήσετε αυτών των προκλητικών συγκυριών. Μπορείτε να εξομαλύνετε την ατμόσφαιρα και να εστιάσετε σε αλλαγές, στους τομείς που δεν εξυπηρετούν πλέον την καθημερινότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σκέψη και η κρίση σας αποδείχθηκαν απόλυτα ορθές τον τελευταίο καιρό. Μπορείτε να μπείτε στη νέα εβδομάδα, με τη βεβαιότητα ότι τα σχέδιά σας είναι άρτια και αποδοτικά. Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας βγάλει από την πορεία σας. Μπορεί τα σχόλια ή οι απόψεις κάποιων να έχουν την πρόθεση να σας δημιουργήσουν αμφιβολίες, εσείς εστιάστε στους στόχους σας και παραμείνετε στη διαδρομή που έχετε χαράξει.

ΛΕΩΝ

Μπείτε στη νέα εβδομάδα με όπλα τις πολλές ικανότητες και τα ταλέντα σας. Είναι καιρός να τα αξιοποιήσετε, για να πετύχετε όλα όσα λαχταράτε. Η απαράμιλλη λογική και το ένστικτό σας, θα βοηθήσουν στη διεκδίκηση των ονείρων σας. Σας έχουν κατευθύνει άριστα μέχρι τώρα και δεν πρόκειται να σας απογοητεύσουν στη συνέχεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τολμήστε να κάνετε μεγαλεπήβολα σχέδια στην έναρξη της καινούργιας εβδομάδας. Διαθέτετε τα απαραίτητα προσόντα, για να πραγματώσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Αξιοποιήστε τα και θα σας οδηγήσουν σε πετυχημένες διαδρομές και αποδοτικές στρατηγικές. Ακόμα κι αν προκύψουν εμπόδια στη διαδρομή σας, να παραμείνετε βέβαιοι ότι μπορείτε να τα ξεπεράσετε με ευκολία.

ΖΥΓΟΣ

Απρόβλεπτες εξελίξεις προβλέπονται στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας. Κάποια ανατρεπτικά γεγονότα ενδέχεται να σας αποσυντονίσουν και να σας πιέσουν. Αλλά πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι, να μην σας παρασύρει ο ορμή τους, μόνο έτσι δεν θα χάσετε τον έλεγχο των καταστάσεων αλλά και του εαυτού σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το παρελθόν σας χτυπά την πόρτα με την είσοδο της καινούργιας εβδομάδας. Υπάρχουν κάποια θέματα που αποφεύγετε να αντιμετωπίσετε εδώ και καιρό, γι’ αυτό επανεμφανίζονται. Τώρα καλείστε να ανασυνταχθείτε και να τα επιλύσετε δια παντός, ώστε να μην σας προβληματίσουν ξανά. Υιοθετήστε στο εξής τη στρατηγική χειρισμού κάθε θέματος τη στιγμή που προκύπτει, για να μην καθυστερεί τίποτα την πρόοδό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φαίνεται ότι ανοίγετε τη νέα εβδομάδα με βεβαρυμμένο πρόγραμμα. Είναι γεγονός ότι έχετε αναλάβει πολλές ευθύνες, που πρέπει να χειριστείτε σε λιγότερο χρόνο από τον απαιτούμενο, είναι λογικό να αποθαρρύνεστε, όμως πρέπει να συγκεντρωθείτε και να οργανώσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Φροντίστε να μην ανοίξετε νέα μέτωπα αν δεν ολοκληρώσετε τις υπάρχουσες εκκρεμότητες, να κάνετε ένα βήμα την κάθε φορά χωρίς να βιάζεστε, με στρατηγική και ψυχραιμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κοιτάξτε τη ζωή σας με το ψυχρό βλέμμα της λογικής. Με την έναρξη της νέας εβδομάδας θα κληθείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις, που δεν πρέπει να είναι βιαστικές ή απερίσκεπτες. Δεν θα βρεθείτε σε δυσχερή θέση, αν αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που προσεγγίσουν και προσαρμοστείτε στις γρήγορες εξελίξεις. Με ψυχραιμία και ελαστικότητα μπορείτε να βάλετε τα πάντα σε σειρά, χωρίς άγχος και πίεση τώρα και στο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε προσπαθήσει πολύ και σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας, με την είσοδο της νέας εβδομάδας, θα αρχίσετε επιτέλους να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας. Θα δείτε να παίρνουν σάρκα και οστά ακόμα και τα πιο φιλόδοξα όνειρά σας. Θα γεμίσετε χαρά και ικανοποίηση, καθώς τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα αναγνωρίσουν και θα εκτιμήσουν την αξία σας. Παραμείνετε αισιόδοξοι και δυναμικοί, κάντε τους νέους σχεδιασμούς σας και συνεχίστε να προοδεύετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν μπορείτε πλέον να στηρίζεστε στους άλλους, η έναρξη της νέας εβδομάδας θα το καταστήσει πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατον. Είναι απαραίτητο να αλλάξετε τακτική, να ανασυγκροτηθείτε και να συνειδητοποιήσετε τη δική σας δύναμη. Δείξτε πίστη στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας, ακόμα κι αν πρέπει να καταβάλετε επιπλέον κόπο. Θα πάρετε μεγαλύτερη ικανοποίηση όταν πετύχετε εσείς θετικά αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment