PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα σχεδιασμός και οργάνωση.

ΚΡΙΟΣ

Απολαύστε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα τις μικρές χαρές της ζωής, διοχετεύοντας το δυναμισμό και την ενέργειά σας στα πρακτικά ζητήματα που σας απασχολούν. Αναζωογονηθείτε εσωτερικά και εμφανισιακά, φροντίστε τον εαυτό σας και την υγεία σας, για να θέλξετε μια τρυφερή, νέα γνωριμία που τριγυρίζει τους αδέσμευτους φίλους, οι δε ζευγαρωμένοι, εγκαταλείψτε τη ζήλια και την υπερβολή στο δεσμό σας, υιοθετώντας ένα ήρεμο και γαλήνιο προφίλ προς τον ερωτικό σύντροφο.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μια ιδανική μέρα η σημερινή για να συναντήσετε πρόσωπα που επηρεάζουν τη δουλειά σας και τις κοινωνικές σας επιδιώξεις και να προωθήσετε ένα επαγγελματικό σχέδιο, που οργανώνετε εδώ και πολύ καιρό. Η σημερινή αστρολογική όψη, σας παροτρύνει να προβάλετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας που αφορούν τη συναισθηματική σας καθημερινότητα και τη σχέση σας με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, με σοβαρότητα, σταθερότητα και ορθολογιστικό προσανατολισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μη σκύβετε το κεφάλι στις ασήμαντες διαφωνίες και τον ανταγωνισμό που επικρατούν στη σχέση σας, ξεδιπλώστε το επικοινωνιακό ταλέντο, την ευγλωττία και τους ευγενικούς σας τρόπους σήμερα, για να πείσετε τους γύρω σας, πως έχετε ξεκάθαρες και ειλικρινείς προθέσεις για το μέλλον, πως δεν παίζετε με τα άδολα συναισθήματα του δεσμού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εναρμονίστε τις επιθυμίες και τις προσωπικές σας ανάγκες σήμερα, με τα θέλω και τις επιδιώξεις των αγαπημένων σας φίλων και της οικογένειας, πολύ δε περισσότερο με τις συναισθηματικές φιλοδοξίες του ανθρώπου που συντροφεύει την ερωτική σας ζωή. Η σημερινή αστρολογική όψη σάς χαρίζει τη δυνατότητα να επιλέξετε τις δραστηριότητες που σας κάνουν χαρούμενους και ευχάριστους, αγκαλιάστε το δεσμό σας με ζεστασιά και φροντίδα, ξεχάστε τις ίντριγκες και τις αψιμαχίες.

ΛΕΩΝ

Συναισθηματικά πυροτεχνήματα φλογίζουν και δυναμιτίζουν τη σημερινή μέρα, σας φέρνουν πολύ κοντά στα προσφιλή σας άτομα, σε μια καινούρια, ζεστή γνωριμία για όσους δεν έχουν βρει ακόμα την ιδανική σχέση, οι δε ζευγαρωμένοι φίλοι καλό θα είναι να απαγκιστρωθείτε από τις σκέψεις και τις σκοτούρες της δουλειάς, κάνοντας έναν κοντινό περίπατο με το ταίρι σας, που πιθανόν επιβάλλεται, για να εξευμενίσετε εκρήξεις και εντάσεις των προηγούμενων ημερών από τη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην χάνεστε σήμερα στην απαισιοδοξία και την απογοήτευση, αν για κάποιο λόγο χρειαστεί να αλλάξετε τα σχέδια και τα πλάνα σας, αν σας αγγαρέψουν φίλοι ή άτομα της οικογένειας να βοηθήσετε σε πρακτικά ζητήματα, γιατί χρειάζεται να δείξετε υπομονετική και συναινετική στάση στα θέλω και τις επιθυμίες των γύρω σας. Οι ιδέες και τα πιστεύω σας γίνονται αποδεκτά από τον άνθρωπο που αγαπάτε, δώστε απλόχερα τρυφερότητα και ζεστασιά στο δεσμό σας.

ΖΥΓΟΣ

Όμορφη μέρα ξεκινά, γεμάτη ζωντάνια και ευχάριστες συναναστροφές σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο, που ανοίγουν ορίζοντες στην ευτυχία και τη χαρά με τους αγαπημένους σας φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο. Αν εκμεταλλευτείτε τις αστρολογικές όψεις της ημέρας έξυπνα και επικοινωνιακά, μπορούν να δημιουργήσουν μια ρομαντική, τρυφερή και ζεστή ατμόσφαιρα στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αφιερώστε την ημέρα σας στους πολύ δικούς σας ανθρώπους και τον ερωτικό σύντροφο, για να ανακουφιστείτε και να ευχαριστηθείτε με σπιτικές και οικείες απολαύσεις, με τη φροντίδα και την τρυφερότητα των γύρω σας, δίχως να σας απασχολούν οι ευθύνες της δουλειάς και των κοινωνικών υποχρεώσεων. Οι θετικές όψεις της ημέρας σας παροτρύνουν να αψηφήσετε τις όποιες μικροδιαφορές σας χωρίζουν από το ταίρι σας, δημιουργώντας ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα στη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διασκέδαση, ψυχαγωγία και ξεγνοιασιά είναι τα συναισθήματα που συνοδεύουν την σημερινή μέρα, ενώ όσο περνούν οι ώρες, ο ενθουσιασμός και η χαρά έρχονται να προστεθούν σε μια φιλική ή τρυφερή συνάντηση με μια νέα γνωριμία για τους αδέσμευτους φίλους. Όσοι από εσάς αντιμετωπίζατε τη δυσαρέσκεια του ερωτικού σας συντρόφου, η σημερινή αστρολογική όψη είναι πολύ πιθανόν να ζεστάνει την ατμόσφαιρα και να δημιουργηθούν συνθήκες πηγαίας και ειλικρινούς εξομολόγησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χαλαρώστε ευχάριστα και ασχοληθείτε με δημιουργικές καταστάσεις και πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σήμερα, με όλα εκείνα τα μικρά αλλά και σημαντικά που σας γεμίζουν χαρά και σας βοηθούν να ξεχάσετε έστω για λίγο τις επαγγελματικές έγνοιες και τα προβλήματα της δουλειάς. Γίνετε περισσότερο οικείοι και πρόσχαροι με τα αγαπημένα πρόσωπα και το ταίρι σας, μη μουτρώνετε με το παραμικρό ατόπημα, δείξτε περισσότερη ανεκτικότητα και υπομονή για το καλό του δεσμού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιτέλους, ύστερα από πολύ καιρό μπορείτε σήμερα να αισθανθείτε εσωτερική πληρότητα και απόλυτη ηρεμία. Αποκτάτε μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση για όσα έχετε πετύχει έως τώρα, είτε γιατί απελευθερώνεστε από τις καταπιεστικές και επίπονες καταστάσεις που σας επιβάρυναν αρκετά. Χαλαρώστε και γαληνέψτε στην τρυφερή αγκαλιά του συντρόφου σας, πάρτε πρωτοβουλία για να βγει η σχέση σας από την πλήξη και την στασιμότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια βόλτα με έναν αγαπημένο φίλο ή με τον ερωτικό σας σύντροφο σήμερα, να είσαστε βέβαιοι πως θα σας χαλαρώσει και θα σας προετοιμάσει δυναμικά, σε ό,τι αφορά τις εργασιακές σας υποχρεώσεις και τα βάρη που έχετε επωμιστεί. Οι αστρολογικές όψεις της ημέρας, σας προτείνουν να εξωτερικεύσετε τα προτερήματα και τις ικανότητές σας, αποδεικνύοντας έτσι την γενναιότητα της ψυχής σας σε όσους έχουν την ανάγκη σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment