PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 18 Μαΐου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα πάρτε πρωτοβουλία να κάνετε όσα χρειάζονται, για να νιώθετε άνετα και καλά.

ΚΡΙΟΣ

Έχετε πιεστεί αρκετά τον τελευταίο καιρό και αρχίζει να θολώνει το κριτήριό σας. Είναι πιθανό να ανοίξετε τη νέα εβδομάδα με κάποιες αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα των στρατηγικών σας στον επαγγελματικό τομέα. Αλλά τα άστρα είναι στο πλάι σας, γι’ αυτό μην σας καταβάλει ο φόβος. Συνεχίστε τα αποφασιστικά σας βήματα και θα δείτε καθ’ οδόν ότι έχετε λειτουργήσει με αρτιότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανοίγετε αυτή την εβδομάδα με την ανάγκη να βγείτε με φίλους και να διασκεδάσετε. Φυσικό είναι, μετά την μακρά περίοδο περιορισμού που βίωσαν οι πάντες. Αλλά πρέπει να ελέγχετε την ορμή σας, γιατί ενδέχεται να φανείτε νευρικοί ή εριστικοί. Σε καμία συζήτηση δεν θα βοηθήσει η επιμονή ότι μόνο εσείς έχετε δίκιο. Πρόθεσή σας είναι να ψυχαγωγηθείτε, όχι να μαλώσετε. Οι αρμονικές προσεγγίσεις θα σας αποδείξουν ότι οι ιδέες σας έχουν σθεναρούς υποστηρικτές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανοίγετε τη νέα εβδομάδα με πεσμένη αυτοπεποίθηση και μηδενική διάθεση για δράση. Ευτυχώς, πριν προλάβει να σας καταβάλει αυτή η ατμόσφαιρα θα επιστρέψει η όρεξή σας για ζωή. Θα μπορέσετε να βάλετε όλα τα θέματά σας σε σειρά, θα κλείσετε εκκρεμότητες και ίσως λάβετε και κάποιες ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε κυκλοθυμικοί στην αρχή της νέας εβδομάδας, από τη μία πλευρά, είστε γεμάτοι ενέργεια και δυναμισμό για να κάνετε πολλά. Από την άλλη, σας εκνευρίζουν οι συμπεριφορές τρίτων κι αυτό σας χαλά τη διάθεση. Είναι στο χέρι σας να ισορροπήσετε την ατμόσφαιρα, αρκεί να ασχοληθείτε με πράγματα που σας δίνουν χαρά και δεν κεντρίζουν την υπομονή σας. Έτσι θα εξομαλύνετε το κλίμα και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά αποτελούν φλέγον θέμα για εσάς αυτή την περίοδο. Εστιάστε εκεί την προσοχή σας στη νέα εβδομάδα, προκειμένου να κάνετε αποδοτικές κινήσεις που θα σας ηρεμήσουν. Η ατμόσφαιρα ευνοεί τα εγχειρήματα σας και σύντομα θα φτάσετε πιο κοντά στα ζητούμενα σας. Αξιοποιήστε μια ανέλπιστη πρόσκληση για έξοδο, που θα σας δώσει πολλή χαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η κοινωνική σας διάθεση τονώνεται με την έναρξη της καινούργιας εβδομάδας. Σε αυτό συμβάλλει ιδιαίτερα το γεγονός ότι οι ιδέες σας έχουν κερδίσει πολλούς οπαδούς. Αξιοποιήστε την αισιοδοξία σας για να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις ενεργειακές σας μπαταρίες. Έτσι θα είστε σε ετοιμότητα για να χειριστείτε και κάποια θέματα που ενδέχεται να προκύψουν στο οικογενειακό περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ

Δώστε όλη την προσοχή σας στο οικογενειακό περιβάλλον. Κάποια προβλήματα που θα αναδυθούν στην αρχή της εβδομάδας, θα εστιάζουν στο σπιτικό αλλά και τα οικονομικά σας. Επειδή θα χρειαστούν άμεσες και οριστικές λύσεις, μην σταματήσετε μέχρι να βάλετε τα πάντα σε τάξη. Η ανακούφιση που θα νιώσετε, θα βοηθήσει να χειριστείτε στη συνέχεια ό,τι κι αν προκύψει στην πορεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με αισιοδοξία και δυναμισμό μπαίνετε στη νέα εβδομάδα. Έχετε τόση ενέργεια και δίψα για ζωή, που αποζητάτε τα πλέον δημιουργικά εγχειρήματα. Επενδύστε όλη αυτή την ορμή σε τομείς που σας ενδιαφέρουν και είναι βέβαιο ότι θα έχουν την πιο αίσια έκβαση. Η ευρύτερη δικτύωση θα βοηθήσει να προχωρήσετε τα σχέδιά σας και θα σας φέρει πιο κοντά με φίλους και αγαπημένους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επικρατεί πίεση στο περιβάλλον σας στην έναρξη της εβδομάδας. Έχετε ένα παραφορτωμένο πρόγραμμα, που θα μπορέσετε να διαχειριστείτε μόνο με συντονισμό και ευελιξία. Τα άστρα τάσσονται στο πλευρό σας, για να έχετε πετυχημένα αποτελέσματα χωρίς να εξαντληθείτε. Είστε σε σωστή πορεία, γι’ αυτό μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας εκτρέψει από αυτή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιες συναντήσεις πρωταγωνιστούν στην αρχή της νέας εβδομάδας. Φροντίστε να βρεθείτε με αυτούς τους ανθρώπους, γιατί θα αποτελέσουν αφορμή για ιδιαίτερα αίσιες εξελίξεις. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ζητήσετε βοήθεια από άτομα που εμπιστεύεστε και είναι πρόθυμα να σας στηρίξουν. Δεν αποκλείεται να τακτοποιήσετε ένα παλιό χρέος και να κλείσετε εκκρεμότητες, που θα σας γεμίσουν με ανακούφιση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σας έχουν κυριεύσει η αβεβαιότητα και το άγχος τον τελευταίο καιρό. Η αντίδρασή σας είναι να αναλύετε υπερβολικά πρόσωπα και καταστάσεις, αναζητώντας κάποια διέξοδο. Δεν είναι αυτή η ορθή πρακτική, αν θέλετε να επιστρέψετε στην ηρεμία και την ισορροπία σας. Ανοίξτε την καινούργια εβδομάδα με ψυχραιμία και θα δείτε με διαύγεια την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων. Μια ευχάριστη είδηση που σας προσεγγίζει, έχει τη δυναμική να βελτιώσει πολύ τα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ.

Ένα πράγμα έχετε στο μυαλό σας στην αρχή της νέας εβδομάδας. Να διασκεδάσετε με τους φίλους και τους αγαπημένους σας. Θα σας κάνει καλό αυτή η ανάπαυλα, για να ξεχάσετε λίγο τις ανησυχίες σας. Η τάση σας να ξεφεύγετε κατά καιρούς από την «πραγματικότητα», σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε το άγχος και την όποια πίεση. Γι’ αυτό ξεκουραστείτε και διασκεδάστε με νεότερους ανθρώπους, θα αντλήσετε ζωτικότητα και ενέργεια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment