PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα πάρτε τον έλεγχο των θεμάτων σας.

ΚΡΙΟΣ

Τίποτα και κανείς δεν μπορεί σήμερα να βάλει φρένο στη δημιουργικότητα, στο κέφι σας για δουλειά και στην παρορμητικότητά σας, οι ιδέες σας είναι εξαιρετικές, οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν θαυμάζουν το θάρρος και την ψυχραιμία σας. Βρείτε διεξόδους στα προβλήματα και τα διλήμματα της συναισθηματικής σας καθημερινότητας, αν είστε ζευγαρωμένοι απλώστε το χέρι σας στην πρόταση του συντρόφου σας, αν είστε αδέσμευτοι φλερτάρετε έντονα με μια απίθανη, νέα γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Τακτοποιήστε σήμερα όσα περισσότερα θέματα μπορείτε, που αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες, πληρωμές και υποχρεώσεις, βάλτε σε τάξη το καθημερινό ισοζύγιο και εκπληρώστε τις επιθυμίες σας, που επηρεάζουν τις πρακτικές ανάγκες της ζωής. Είναι ιδανικές ημέρες για να συζητήσετε με το ταίρι σας τα επόμενα βήματα στη σχέση σας, μη χρονοτριβείτε και μην αντιστέκεστε στον πειρασμό μιας συγκατοίκησης, οι όψεις της ημέρας με τους πλανήτες φέρνουν μοναδικά αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συζητήστε ανοιχτά σήμερα τα ζητήματα και τις υποθέσεις που σας απασχολούν με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα, βασιστείτε στο επικοινωνιακό σας ταλέντο και την ευγλωττία σας, για να κερδίσετε το ενδιαφέρον και την προσοχή μιας καινούριας, συναισθηματικής γνωριμίας οι αδέσμευτοι, ενώ ο ζευγαρωμένοι αποφύγετε να χειραγωγήσετε τη διάθεση και τα θέλω του ερωτικού σας συντρόφου, γιατί μπορεί να δημιουργεί μόνιμη και επικίνδυνη ρήξη στο δεσμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε τις δυνατότητες σήμερα να ελιχθείτε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, αποφορτίζοντας την μουντή ατμόσφαιρα στη δουλειά σας, να διαλευκάνετε την αλήθεια σε μια ειλικρινή συζήτηση με το ταίρι σας, να πάρετε κοινές αποφάσεις για το κοντινό μέλλον της σχέσης σας. Μη στέκεστε στις μικρολεπτομέρειες και μην αφήνετε το άγχος και τις αμφιβολίες να σας καταβάλλουν, γίνετε πρόσχαροι και δεκτικοί, αποκτήστε το πάνω χέρι στο δεσμό σας, δείτε με αισιοδοξία τις εξελίξεις.

ΛΕΩΝ

Απαλλαγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σας, ολοκληρώστε τις εκκρεμότητες στη δουλειά σας, σχεδιάστε τις καινούριες σας ιδέες και τα πιστεύω σας, οργανώστε τα επόμενα βήματά σας στη συναισθηματική σας ζωή, κάντε πράξη τα προσωπικά και ερωτικά σας όνειρα στο πλευρό του ανθρώπου που σας συντροφεύει. Οι αδέσμευτοι, μπορείτε να φλερτάρετε με μια νέα γνωριμία ακόμα και μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο, αρκεί να εμπιστευτείτε τα δοτικά ταλέντα και τις αρετές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πάρετε μεγάλη χαρά σήμερα από τα προσφιλή σας άτομα, από τους φίλους ή από ένα συγγενικό σας πρόσωπο, γιατί απολαμβάνετε τη στήριξη και την συμπαράσταση στις επιδιώξεις και τις επιθυμίες σας, γιατί το περιβάλλον σας εκτιμά τις προσπάθειες και τους κόπους σας. Μη σας προβληματίζουν οι καθυστερήσεις και οι αναβολές που συμβαίνουν, αφουγκραστείτε τα διλήμματα και τις αμφιβολίες του άλλου σας μισού, αγκαλιάστε με υπομονή και συγκαταβατικότητα τα θέλω του δεσμού σας.

ΖΥΓΟΣ

Για να πετύχουν οι επαγγελματικοί σας στόχοι και οι προσωπικές σας επιδιώξεις χρειάζεται να στηριχτείτε στις δυνάμεις σας και όχι στις μεγάλες υποσχέσεις των ανωτέρων σας, να ενεργήσετε με το δικό σας επικοινωνιακό και διπλωματικό τρόπο, για να κερδίσετε την δικαίωση που αξίζετε. Η τύχη είναι με το μέρος σας, η μέρα σας προτρέπει να παίξετε ερωτικά και συναισθηματικά με το άλλο σας μισό, οι αδέσμευτοι να φλερτάρετε με ένα εξαιρετικό, ρομαντικό ειδύλλιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσέξτε σήμερα ιδιαίτερα κάποιο θέμα υγείας που σας απασχολεί και αποφύγετε προστριβές και εντάσεις με πρόσωπα και καταστάσεις που επηρεάζουν άμεσα ή έμμεσα την επαγγελματική σας καριέρα και το οικονομικό σας ισοζύγιο. Επιδιώξτε να περάσετε στα αγαπημένα πρόσωπα και το ταίρι σας τις επιθυμίες και τα θέλω της καρδιάς σας με ήρεμη και ισορροπημένη διάθεση, κι όχι να δημιουργήσετε μπερδέματα και παρεξηγήσεις που ίσως είναι επικίνδυνες για το μέλλον του δεσμού σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δείξτε το δυναμισμό και την ενεργητικότητά σας σήμερα, για να καταλάβουν οι συνάδελφοι και τα προσφιλή σας άτομα πως εννοείτε αυτά που λέτε και πως επιθυμείτε να κάνετε ακόμα περισσότερα για να ευχαριστήσετε τους δικούς σας ανθρώπους και τον ερωτικό σας σύντροφο. Εκμεταλλευτείτε την ισχυρή θέληση και την πραγματική σας βούληση, για ν’ αλλάξετε μια κατάσταση στη σχέση σας, παραδοθείτε στο ταίρι σας με πάθος και ζεστή διάθεση, τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την ηρεμία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφύγετε όσο μπορείτε σήμερα τις πάσης φύσεως συναλλαγές και αγορές, μην αμελήσετε παλαιότερα χρέη που πρέπει οπωσδήποτε να διεκπεραιώσετε. Παρατηρήστε με προσοχή τις καταστάσεις και τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας χωρίς απαραίτητα να πάρετε θέση, τηρήστε τις αποστάσεις σε θέματα που σας δημιουργούν άγχος και προσθέτουν ευθύνες στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Μόνο με αυτή την τακτική θα οδηγηθείτε στα μονοπάτια της σιγουριάς και της ικανοποίησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα καινούρια ξεκινήματα που σκέφτεστε να κάνετε, είτε στη δουλειά σας είτε σε προσωπικό επίπεδο, καλό θα ήταν να τα συζητήσετε με τα προσφιλή σας άτομα και τους συνεργάτες σας, να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις που δε διορθώνονται. Σκεφτείτε πως οι βαθιές σας επιθυμίες και τα συναισθηματικά σας θέλω επηρεάζουν τον ερωτικό σας σύντροφο, μη διστάζετε να ποντάρετε στην ειλικρίνεια και το φιλελεύθερο πνεύμα σας, για να πάρετε τα ηνία της ερωτικής ζωής στα χέρια σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα μην παραβλέπετε καταστάσεις και γεγονότα που μπορεί να σας βλάπτουν, απομακρύνετε από την προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα ανθρώπους και πράγματα που δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία και το ταμπεραμέντο σας, μην υπομένεται τα πάντα για να κερδίσετε την εκτίμηση και την παραδοχή του περιβάλλοντος που κινείστε. Σκεφτείτε έξυπνα και αιφνιδιάστε το ταίρι σας με τις αφοπλιστικές σας κινήσεις, με τις σταθερές και σοβαρές σας αποφάσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment