PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα απελευθερωμένες προσεγγίσεις και ανάγκη για τόνωση.

ΚΡΙΟΣ

Οι προσπάθειες να προχωρήσετε τους στόχους σας έχουν συναντήσει καθυστερήσεις και δυσκολίες. Ακόμα κι αν σας προκάλεσαν εκνευρισμό, η ενέργεια στην ατμόσφαιρα αλλάζει με την είσοδο της νέας εβδομάδας. Όλα θα πάρουν πιο αίσια τροπή και θα σας είναι ευκολότερο να διεκδικήσετε τα ζητούμενά σας. Υιοθετήστε θετική οπτική και θα αρχίσετε να μετράτε επιτυχίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Αλλάξτε την οπτική σας με την είσοδο της νέας εβδομάδας. Τώρα πρέπει συνειδητά να αντικρύσετε το μέλλον με ελπίδα και αισιοδοξία. Έτσι θα διεκπεραιώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας και θα απαλλαγείτε από κάθε είδους αρνητισμό που εμπόδιζε την πρόοδό σας. Θα σας κάνει καλό να μειώσετε το πείσμα και την επιμονή σας. Αν ακούσετε όσα έχουν να πουν τα άτομα που σας νοιάζονται, θα βρείτε και αποδοτικές λύσεις που δεν είχατε φανταστεί καν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε πολλά μέτωπα ανοικτά και δεν ξέρετε από πού ν’ αρχίσετε. Μπείτε στη νέα εβδομάδα αποφασισμένοι να οργανωθείτε καλύτερα και οπλιστείτε με υπομονή. Η αλλαγή της στάσης σας θα βοηθήσει να επιλύσετε πολλά προβλήματα και να αρχίσετε να ανακουφίζεστε. Όσο κινήστε εστιασμένα και μεθοδικά, θα λαμβάνετε όλο και περισσότερους καρπούς των κόπων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιες καταστάσεις σας έχουν προκαλέσει έντονη πίεση και αυτή θα φτάσει στην κορύφωσή της στην έναρξη της νέας εβδομάδας! Το μόνο θετική σε αυτή τη συγκυρία, είναι ότι δεν πρόκειται να φορτώσετε με τίποτα επιπλέον τον εαυτό σας. Ωστόσο, τώρα πρέπει να επιστρατεύετε όλη την προσοχή και την πνευματική σας δύναμη που διαθέτετε. Οι δικοί σας άνθρωποι είναι στο πλευρό σας για να παράσχουν όποια βοήθεια και στήριξη χρειάζεστε. Μαζί μπορείτε να βρείτε αποδοτικές λύσεις και να ξαναβρείτε την ισορροπία σας.

ΛΕΩΝ

Η οπτική σας ανανεώνεται με την είσοδο της νέας εβδομάδας. Πλέον θα είναι πιο διαυγής και θα μπορέσετε να κλείσετε όσα σας έχουν ταλαιπωρήσει τελευταία. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην σας παρασύρει η ορμή και δεν διακρίνετε τις γνήσιες προθέσεις των γύρω σας. Εστιάστε στους στόχους σας αλλά μην επιτρέψετε παράλληλα σε κανένα να αναχαιτίσει την πορεία προόδου σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανοίγετε τη νέα εβδομάδα με ένα ιδανικό σκηνικό. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να μελετήσετε την έως τώρα πορεία σας και να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο με τον εαυτό σας. Έτσι θα αξιολογήσετε τις μεθόδους και τις αποφάσεις σας, ώστε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας με αργά και σταθερά βήματα. Διορθώσετε λάθη του παρελθόντος και ακούστε τις συμβουλές των ατόμων που εμπιστεύεστε.

ΖΥΓΟΣ

Αναθαρρήστε στην αρχή της νέας εβδομάδας. Θα αρχίσετε να λαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας, κάτι που θα τονώσει τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας. Είναι η ιδανική στιγμή να διεκδικήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια που ετοιμάζετε εδώ και καιρό. Διατηρήστε αυτό τον ενθουσιασμό, προκειμένου να αδράξετε κάθε ευκαιρία που θα προσεγγίσει τη διαδρομή σας στο εξής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπείτε στη νέα εβδομάδα με μικρότερη ταχύτητα. Είναι καιρός να πάρετε μια ανάσα από την πίεση, αν και ακόμη υπάρχουν καταστάσεις που απαιτούν την άμεση δράση σας. Αλλά η ατμόσφαιρα σας επιτρέπει να πάρετε αποφάσεις και να εξομαλύνετε το κλίμα με τους δικούς ανθρώπους. Έτσι θα αποσυμπιεστείτε, θα ηρεμήσετε και πολλά θέματα θα βρουν τις λύσεις τους. Φροντίστε να απολαύσετε αυτή τη διαδρομή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις μπορεί να ανατρέψουν τη ρουτίνα σας στην αρχή της εβδομάδας. Δεν πρέπει να πανικοβληθείτε, καλείστε να παραμείνετε ψύχραιμοι για να κατανοήσετε τις συγκυρίες. Οπλιστείτε με υπομονή και πολύ σύντομα θα έχετε προσαρμοστεί στα καινούργια δεδομένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα εβδομάδα σας καλεί να βάλετε τέλος στις προβληματικές καταστάσεις της ζωής σας. Όσο εμμένετε στην τακτική να χώνετε τα πάντα κάτω από το χαλί, οι δυσχέρειες σωρεύονται και σας πιέζουν. Κινηθείτε με αποφασιστικότητα και πίστη, για να τα λύσετε όλα δια παντός. Μόνο μετά από αυτή τη διαδικασία θα μπορέσετε να σχεδιάσετε το μέλλον υπό καινούργιες και πιο αισιόδοξες προοπτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανοίγετε τη νέα εβδομάδα με μια εξαιρετικά αίσια ατμόσφαιρα. Θα δείτε σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής σας να παίρνουν πιο αισιόδοξη τροπή, γι’ αυτό δεν πρέπει να μειώσετε την επαγρύπνησή σας. Αν κάνετε λάθη τώρα, θα χάσετε την πρόοδο που έχετε κερδίσει με κόπο, παραμείνετε ψύχραιμοι και εστιασμένοι στους στόχους σας, για να μπορέσετε να απολαύσετε τον ούριο άνεμο που θα ωθεί την πορεία σας στο εξής.

ΙΧΘΥΕΣ

Καταλαγιάστε την έντονη πίεσή σας στην αρχή της νέας εβδομάδας. Δεν βοηθά την πορεία σας και μπορεί να πάρετε λάθος αποφάσεις. Πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας για να μην χάσετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Πάρτε βαθιές ανάσες και εστιάστε στις ρεαλιστικές ανάγκες σας. Η οργάνωση θα δώσει λύσεις για όλα τα προβλήματά σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment