PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα οι σχέσεις θα είναι πηγή δύναμης.

ΚΡΙΟΣ

Προσαρμοστείτε καλύτερα στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο που κινείστε, αναλογιστείτε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των συναδέλφων σας, ακούστε τα παράπονα των φίλων και του ερωτικού σας συντρόφου, δείξτε αλληλεγγύη και συγκαταβατική διάθεση στα θέλω του δεσμού σας, χωρίς να φλυαρείτε άσκοπα ή να προκαλείτε με την στάση σας ατελείωτες εκρήξεις με το ταίρι σας, αποκτήστε σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα στην ερωτική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα αποκτάτε λαμπρές και δημιουργικές ιδέες για να φέρετε εις πέρας οποιαδήποτε υπευθυνότητα έχετε αναλάβει στην δουλειά σας, χρωματίζετε την προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα με χαρούμενες και ευχάριστες στιγμές με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και το άλλο σας μισό. Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να μαγνητίσετε μια υπέροχη, νέα γνωριμία, να παίξετε με το φλερτ και το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχοντας ακρίβεια και εντιμότητα στις σημαντικές επιλογές και τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε στις συνεργασίες και τις κοινωνικές σας επαφές κινηθείτε σήμερα, η μέρα προσδίδει ακόμα περισσότερη αναλυτική σκέψη και σοβαρότητα απέναντι στον δεσμό σας, αλλά και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και έτσι ανακτάτε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας για το αύριο, αποκτώντας παράλληλα σιγουριά και σταθερότητα στην ερωτική σας ζωή με το ταίρι που αγαπάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα σας κάνει πιο υπεύθυνους και σοβαρούς στην δουλειά σας, ενώ είναι πιθανό να δημιουργηθεί περισσότερη σύγχυση και επικοινωνιακός αναβρασμός στην συνεννόηση με τους συνεργάτες, τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επενδύστε στα καλλιτεχνικά ταλέντα και την ρομαντική σας διάθεση, για να σβήσουν η μουντάδα και η πλήξη από τον δεσμό σας, εμβαθύνετε στις απλές χαρές της ζωής χωρίς πείσμα, άγχος και εγωισμό.

ΛΕΩΝ

Απομακρυνθείτε σήμερα από τις άκαμπτες και δύσκολες καταστάσεις, είτε είναι πρόσωπα και γεγονότα που δημιουργούν ανατροπές στον επαγγελματικό σας χώρο, είτε ενοχλούν με την στάση τους την προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα. Η μέρα σας βοηθά να ξεφύγετε από πάσης φύσεως βάρη και ευθύνες, απελευθερώνοντας το φλογερό σας ταμπεραμέντο και τον έντονο ερωτισμό σας στο ταίρι που συντροφεύει τα μελλοντικά, ερωτικά σας όνειρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι όψεις της ημέρας ίσως δημιουργήσουν ένα περίεργο κλίμα στις επαγγελματικές σας συνεργασίες και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, ενώ ταυτόχρονα διαθέτετε ευσυνειδησία και το αίσθημα της υπευθυνότητας αρκετά έντονο, είτε γιατί αποζητάτε την ειρηνική και αρμονική λύση των καταστάσεων που σας ταλαιπωρούν, είτε γιατί γνωρίζετε πως πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και καθοριστικές επιλογές για το ερωτικό σας μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Μην απαντάτε σήμερα στις όποιες προκλήσεις δέχεστε που μπορεί να προέλθουν από συναδέλφους ή πρόσωπα από το κοινωνικό σας περιβάλλον, προτιμήστε να αδιαφορήσετε και να αποστασιοποιηθείτε από μια κατάσταση που σας εκνευρίζει και προκαλεί τον κακό σας εαυτό, μην παγιδεύεστε από πρόσκαιρες, αισθησιακές εμπειρίες μιας νέας γνωριμίας οι αδέσμευτοι, επικεντρωθείτε στα εσωτερικά θέλω και την γαλήνη της καρδιάς σας οι ζευγαρωμένοι, ταυτίζοντας τις επιθυμίες σας με το άλλο σας μισό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποκρυπτογραφήσετε με όσο πιο μυστικοπαθή τρόπο μπορείτε, τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πολύ κοντινών σας προσώπων και των συναδέλφων σας, για να πάρετε απαντήσεις στα ερωτηματικά που σας βασανίζουν είτε αυτά αφορούν την δουλειά σας, είτε το αύριο του δεσμού σας. Ονειρευτείτε την ιδανική σχέση και εξηγήστε με ήρεμη και γαλήνια διάθεση στο άλλο σας μισό, πως πρέπει να βάλετε κοινούς στόχους, ξεδιαλύνοντας τις καταστάσεις που επιβαρύνουν επικίνδυνα την σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα σας δίνει εξαιρετική ώθηση για να κάνετε σχέδια και πλάνα για το επαγγελματικό και το συναισθηματικό σας μέλλον, εξερευνώντας νέους ορίζοντας και καινούριες πρωτότυπες ιδέες. Αναζητάτε περισσότερο τις περιπετειώδεις και ενθουσιώδεις στιγμές με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και το ταίρι σας, απελευθερώνετε την σχέση σας από ταμπού, προκαταλήψεις και εγωιστική συμπεριφορά, βαδίζετε ολοταχώς προς την αμοιβαιότητα και την ευτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να αισθάνεστε σήμερα πως οι απόψεις και οι ιδέες σας βάλλονται από επιθέσεις και παρεξηγήσεις στην δουλειά σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή, εν τούτοις μην το βάζετε κάτω και μην απογοητεύεστε, απλοποιήστε τις κινήσεις και τις αποφάσεις σας, αδιαφορήστε για την επιθετικότητα και τις αντιδικίες που προκαλούνται γύρω σας. Αιφνιδιάστε με τρυφερότητα και συντροφικότητα το άλλο σας μισό, ακουμπήστε τα προβλήματα και το άγχος σας στην αγκαλιά του δεσμού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δικαιώνεστε και ανταμείβεστε σήμερα για τις προσπάθειες και τους κόπους που καταβάλλετε στην δουλειά και στους προσωπικούς σας στόχους, αν κρατήσετε χαμηλούς τόνους προς τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα, προκειμένου να μην καρποφορήσουν εντάσεις και συγκρούσεις, ή κάποια μπερδέματα που προέρχονται από το φιλικό σας περιβάλλον. Δείξτε στο ταίρι σας την ενωτική και συγκαταβατική σας διάθεση, για να γιατρευτούν μόνιμα οι εσωτερικές σας πληγές.

ΙΧΘΥΕΣ

Επηρεάστε σήμερα με τις ποικίλες ιδέες και τα πιστεύω σας τα κοντινά σας πρόσωπα και τους συναδέλφους σας, εξωτερικεύστε την ψυχική σας γενναιοδωρία και την συμπόνια για τους γύρω σας, μην παίρνετε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις για το μέλλον της συναισθηματικής σας ζωής, αν δεν απομονωθείτε για λίγο από το άγχος και τις αμφιβολίες που κατακεραυνώνουν την καρδιά σας, αν δεν εκτιμήσετε τα αισθήματα του άλλου σας μισού με την αισιοδοξία και την σιγουριά που τους αξίζουν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment