PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα θα ανοίξετε την εβδομάδα με αίσια και ευχάριστη διάθεση.

ΚΡΙΟΣ

Ανοίγετε την καινούργια εβδομάδα με ανατροπές. Κάποιες εξελίξεις θα αναταράξουν τη ζωή σας και θα αλλάξουν τον προγραμματισμό σας. Να είστε προετοιμασμένοι να χειριστείτε κάθε πιθανό χάος, με οργάνωση και ψυχραιμία. Αυτό που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην ενδώσετε σε αρνητικά συναισθήματα και να αποφύγετε ακραίες και απερίσκεπτες κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα εβδομάδα σας περνά σε μια καινούργια φάση ζωής. Μια σειρά απρόσμενων εξελίξεων, πρόκειται να συμβάλλει στην επιτυχή εκπλήρωση όλων των στόχων σας. Φροντίστε να κινήστε με σταθερά και αποφασιστικά βήματα, για να αξιοποιήσετε το ευνοϊκό κλίμα και να απογειώσετε τη διάθεσή σας. Οι δικοί σας άνθρωποι θα είναι στο πλάι σας, για να προσφέρουν κάθε βοήθεια και στήριξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί η ατμόσφαιρα να είναι κάπως τεταμένη στην αρχή της νέας εβδομάδας. Γι’ αυτό πρέπει να διατηρήσετε ψύχραιμη οπτική για τα θέματα που έχετε σε εκκρεμότητα. Χωρίς να φτάσετε σε υπερβολές, στραφείτε σε όσα επιβαρύνουν την ψυχολογία σας. Να κάνετε συχνά διαλείμματα για να επαναφορτίζεστε και να έχετε εμπιστοσύνη στα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Είναι βέβαιο ότι μπορείτε να πετύχετε ό,τι θελήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιοι τομείς της ζωής σας μπορεί να μην έχουν την εξέλιξη που θα θέλατε. Αλλά δεν πρέπει να κατηγορείτε τον εαυτό σας ούτε να απογοητεύεστε. Αντί να βυθιστείτε στον αρνητισμό, στην αρχή της νέας εβδομάδας επανεξετάστε ό,τι δεν προχωρά. Μην είστε επικριτικοί, δείτε τα όλα από διαφορετική οπτική και θα βρείτε τρόπο να προοδεύσετε.

ΛΕΩΝ

Όλα θα εξελίσσονται με μεγάλη ταχύτητα στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας. Να είστε σε ετοιμότητα και αισιόδοξοι, για να αντιδράσετε εγκαίρως στις αλλαγές του σκηνικού. Όλα θα μπαίνουν σταδιακά σε ομαλή πορεία, ενόσω κάνετε μεθοδικά τις στρατηγικές κινήσεις σας. Σε αυτή την αίσια έκβαση, θα συμβάλλει η στήριξη και ενθάρρυνση από τους δικούς σας ανθρώπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην πάρετε στην αρχή αυτής της εβδομάδας σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας. Σας απασχολεί η πορεία που θέλετε να πάρετε στο εξής, αλλά πριν προχωρήσετε μπροστά, πρέπει να κλείσετε τις πόρτες στο παρελθόν. Αυτή είναι η μόνη σωστή και ώριμη προσέγγιση. Είναι μια δύσκολη φάση, αλλά όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο σύντομα.

ΖΥΓΟΣ

Με αίσιο πρόσημο ανοίγει η νέα εβδομάδα για εσάς. Κάποια προβλήματα που φάνταζαν παγιωμένα και μόνιμα, θα αρχίσουν πλέον να επιλύονται. Τώρα που βρίσκετε πιο αποδοτικές διαδρομές, αξιοποιήστε όσο περισσότερο μπορείτε τη θετική ατμόσφαιρα. Ξεφορτωθείτε δια παντός όσα σας προβληματίζουν και εμποδίζουν την πρόοδό σας. Όταν όλα μπουν στη θέση τους, έπονται ευχάριστες εκπλήξεις και θετικές εξελίξεις που θα σας ενθουσιάσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ατμόσφαιρα γεμίζει σιγουριά και αισιοδοξία με την είσοδο της νέας εβδομάδας. Έχετε την εύνοια των άστρων για να φτάσετε στην ολοκλήρωση των σχεδίων σας. Μην αφήσετε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες να σωρεύονται στο εξής, να κινήστε άμεσα και μεθοδικά. Όσο βελτιώνεται το κλίμα, ελάτε πιο κοντά και με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, η στήριξή τους συνέβαλε στο να είστε τόσο ισορροπημένοι και ασφαλείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα εβδομάδα θα αναδείξει όσα σας απασχολούν και μονοπωλούν την ενέργειά σας. Κλείστε τις εκκρεμότητες και βρείτε χρόνο για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Έτσι θα αποβάλετε την πίεση και θα δείτε τη λογική των καταστάσεων. Στραφείτε και στους δικούς σας ανθρώπους για βοήθεια, θα σας παράσχουν την ισορροπία που έχετε ανάγκη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπαίνετε στη νέα εβδομάδα με πολλή αισιοδοξία και χαρά. Σε αυτό θα συμβάλλουν κάποιες ευχάριστες ειδήσεις που θα λάβετε και οι θετικές εξελίξεις. Φροντίστε να διατηρήσετε αυτό τον σταθερό βηματισμό, με τη στήριξη και τις συμβουλές των δικών σας ανθρώπων. Η ψυχολογία σας χρειάζεται αυτή την ώθηση, για να παραμείνετε ρεαλιστές και εποικοδομητικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να μπει πιο ορμητικά απ’ όσο περιμένατε, κάποια θέματα που θα προκύψουν αναπάντεχα, θα σας πιέσουν να συντονιστείτε με τις εξελίξεις. Πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι, ειδικά όσον αφορά προβλήματα στην οικογένεια και το σπιτικό σας. Έπονται πολύ καλύτερες μέρες, που θα σας ανταμείψουν για όλη την προσπάθεια που καταβάλετε τώρα. Εστιάστε στο να βγάλετε από τη ζωή σας όσα και όσους εμποδίζουν την οικοδόμηση ενός πιο λαμπρού μέλλοντος.

ΙΧΘΥΕΣ

Φαίνεται ότι τα αφήσατε όλα για την τελευταία στιγμή. Για να μην χάσετε τον έλεγχο των καταστάσεων από την αρχή της εβδομάδας, πρέπει να λειτουργήσετε με συνέπεια και ωριμότητα. Έχετε τη στήριξη των άστρων για να εστιάσετε στην οργάνωση των υποχρεώσεών σας. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να σημειώσετε πρόοδο στα θέματα που σας αφορούν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment