PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα ακολουθήστε την ισχυρή ενέργεια της ατμόσφαιρας.

ΚΡΙΟΣ

Ήρθε η ώρα να ανανεωθείτε και να δείτε τη ζωή με άλλο μάτι. Κάντε νέα ξεκινήματα στη ζωή σας όπως να κάνετε μια νέα σχέση ή να ανανεώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση. Μπορείτε να κάνετε όνειρα για το μέλλον σας και σιγά-σιγά να τα πραγματοποιήσετε. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη μέρα για να βγείτε με την παρέα σας ή να κάνετε πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην κάνετε προγραμματισμούς στην εργασία σας, γιατί δε θα δείτε αποτέλεσμα. Άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον είναι στο πλευρό σας και σας στηρίζουν σε όποια προβλήματα και εμπόδια έχετε αυτό το καιρό. Ανοίξτε τη καρδιά σας και μιλήστε ανοιχτά στα θέματα που σας απασχολούν. Θα έχετε κάποια μικροπροβλήματα στην ερωτική σας σχέση, αλλά θα ξεπεραστούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα είστε κεφάτοι και ενθουσιασμένοι για το μέλλον. Οι σχέσεις με τον σύντροφό σας και άλλους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας, θα προκαλούν σε σας ισχυρά συναισθήματα αγάπης αυτό το διάστημα. Κάντε σχεδία για το μέλλον, κάντε όνειρα που μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Από την άλλη πλευρά, θα θέλετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αισιοδοξία που θα έχετε θα είναι πολύ μεγάλη. Διάφορες αλλαγές στη καθημερινότητά σας συμβαίνουν και η επαγγελματική σας σταθερότητα θα εξαρτηθεί από τις φιλοδοξίες και τις ικανότητές σας. Άτομα από το παρελθόν σας θα εμφανιστούν ξαφνικά για καλό σκοπό. Επίσης, άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον είναι κοντά σας σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε αυτό το διάστημα.

ΛΕΩΝ

Η καλοπέραση δε τελειώνει ποτέ για εσάς. Πάρτι, βόλτες και πολλά ξενύχτα με τη παρέα σας υπόσχονται νύχτες αξέχαστες για εσάς. Οι αποχρώσεις του ερωτικού κόκκινου συναναστρέφονται με τον ερωτισμό σας. Αν είστε σε σχέση, ο ερωτισμός και η σεξουαλικότητά σας για το ταίρι σας φουντώνει. Όσοι είστε αδέσμευτοι, ήρθε ο καιρός να ανοίξετε την πόρτα σε έναν νέο έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα μιλήσετε με τα δικά σας άτομα, που θα είναι στο πλευρό σας σε όποια προβλήματα έχετε αυτό το καιρό. Θα σας ανακουφίσουν και εσείς δε θα αγχώνεστε πια. Καλό θα ήταν να μην κάνετε πολλές σπατάλες αυτό το διάστημα, για πράγματα τα όποια αργότερα θα τα θεωρήσετε περιττά. Με τον/τη σύντροφό σας θα κάνετε ενδιαφέροντα πράγματα για να γίνει η καθημερινότητα σας πιο διασκεδαστική.

ΖΥΓΟΣ

Θα κάνετε καινούρια πράγματα για να σας αλλάξει η βαρετή καθημερινότητά σας. Μιλήστε με άτομα που εκτιμάτε και ξέρετε ότι θα σας φανούν πολύ χρήσιμα σε προβλήματα που μπορεί να έχετε αυτό το διάστημα. Τώρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό σας τομέα για καλό σκοπό. Ασχοληθείτε με την οικογένεια και τα παιδιά σας και περάστε στιγμές χαράς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα γίνουν κάποια καινούργια ξεκινήματα για να γίνει πιο διασκεδαστική η καθημερινότητά σας. Κάποια πρόσωπα θα επηρεάσουν και θα αναταράξουν τις σχέσεις σας με το σύντροφό σας. Μην αφήνετε να μπαίνουν άτομα, που κάνουν κακό σε εσάς και τα πρόσωπα που αγαπάτε. Στο προσκήνιο έρχεται τώρα η πραγματοποίηση ενός ταξιδιού συνδυασμένου με δουλειά. Ακόμη, συγγενικά πρόσωπα είναι στο πλευρό σας για να σας στηρίξουν σε όποια εμπόδια συναντάτε αυτόν τον καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σας. Ο δυναμισμός σας είναι έντονος, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε το για να ξεκινήσετε ένα νέο project στην εργασία σας. Ο ερωτισμός και το πάθος σας για το σύντροφό σας θα είναι έντονος. Από την άλλη πλευρά, θα ξεφύγετε από ό,τι δεν είναι ικανοποιητικό για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι στενοί σας φίλοι και η οικογένειά σας είναι μαζί σας και σας στηρίζουν σε όποιο πρόβλημα υπάρχει αυτό το διάστημα. Η στήριξη από αυτά τα άτομα φαίνεται να είναι πολύτιμη για εσάς. Στον επαγγελματικό σας τομέα, τα πράγματα δε θα πάνε όπως τα είχατε υπολογίσει. Θα υπάρξουν πολλές διαφωνίες με τους συνεργάτες σας και με άτομα κύρους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ήρθε η ώρα για να κάνετε τις αλλαγές που τόσο καιρό δεν πραγματοποιούσατε. Ανανεωθείτε και κάντε νέα πράγματα, που τα απολαμβάνετε. Ο αυθορμητισμός και η ελευθερία που θα έχετε σήμερα, θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Προσέξτε όμως τα χρήματα σας. Μη τα σπαταλάτε σε άσκοπες αγορές, που δεν έχετε ανάγκη. Ακόμη, θα κάνετε τα πάντα για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα συναναστραφείτε με τον οικογενειακό σας περιβάλλον. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα, η οικογένειά σας θα είναι εκεί για να σας στηρίξει. Στην ερωτική σας σχέση ενδεχομένως να υπάρξουν καυγάδες και ζήλιες αυτό το διάστημα. Καλό θα ήταν να κρατάτε καλά κρυμμένα τα μυστικά σας. Σε περίπτωση παράλληλης σχέσης, θα υπάρξουν ερωτικές εκπλήξεις αυτήν την περίοδο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment