PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019


Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου, σήμερα ευνοϊκή ημέρα.

ΚΡΙΟΣ

Ανοίγει ένα καλότυχο παράθυρο στην περιπέτεια και σας παροτρύνει να οργανώσετε άνετα και απελευθερωμένα την δουλειά σας και τις προσωπικές σας επιδιώξεις, διώχνοντας κάθε εμπόδιο και δυσκολία από τα βήματα που έχετε χαράξει για το άμεσο και το απώτερο μέλλον. Ξαναβρείτε το κέφι και το χιούμορ σας, κάντε μια μακρινή ή κοντινή διαδρομή με τον ερωτικό σας σύντροφο, αγγίξτε την επιτυχία και την ευτυχία που ζυγώνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοϊκότερες οικονομικές απολαβές έρχονται από σήμερα, χαρούμενη και ευχάριστη επικοινωνία με τους συναδέλφους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μπορεί να διώξει τις φουρτούνες και τις έγνοιες σας και να αντικαταστήσει τις δυσκολίες και τα διλήμματα της καθημερινότητας, με ευχάριστες, ήπιες και ζεστές στιγμές χαλάρωσης και ικανοποίησης. Σε ότι αφορά στα ζητήματα καρδιάς, είναι η καταλληλότερη στιγμή για να ξορκίσετε την ζήλεια και τον εγωισμό από την σχέση σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διπλωματία, η ευγλωττία και το επικοινωνιακό σας χάρισμα, είναι τα σημερινά σας όπλα για να κατακτήσετε κάθε σπιθαμή των στόχων και ενός σημαντικού σχεδίου που έχετε στο μυαλό σας. Χρησιμοποιήστε σωστά τα προσόντα σας ορίζει η σημερινή όψη, μην ασχολείστε με καταστάσεις που σας κάνουν να βαριέστε, αλλά με εκείνες που εξάπτουν την φαντασία και τα ταλέντα σας. Εμπιστευτείτε τον ερωτικό σας σύντροφο, ανταλλάξτε ευχάριστα μηνύματα με κοντινά σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συναδελφικές σχέσεις και οι διαπροσωπικές σας επαφές βελτιώνονται σήμερα, μπορεί ακόμα να δημιουργηθούν καινούριες συμπάθειες και εκτίμηση με άτομα από το περιβάλλον που δεν σας είχαν πλησιάσει μέχρι τώρα. Συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε στην συναισθηματική σας ζωή, απαλλαγείτε από το εσωτερικό σας βάρος και τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, ερωτευτείτε και φλερτάρετε οι αδέσμευτοι, αγκαλιάστε το ταίρι σας με τρυφερότητα και ζεστασιά οι ζευγαρωμένοι.

ΛΕΩΝ

Ανάλαφρη, δημιουργική και ευχάριστη είναι η σημερινή μέρα για σας, η σημερινή όψη δυναμιτίζει τα θέλω και τις επιθυμίες σας, είτε αφορούν μια τρέχουσα κατάσταση στην δουλειά σας, είτε έχουν να κάνουν με την συναισθηματική σας καθημερινότητα. Ένα ευνοϊκό διάστημα βάζει θεμέλια στη ζωή σας, απολαύστε ιδανικές και ρομαντικές στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο, μην δίνετε σημασία στις λεπτομέρειες που αποπροσανατολίζουν τα όνειρα και τις επιθυμίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρχεστε πολύ κοντά σήμερα με αγαπημένα πρόσωπα, με συναδέλφους και καλούς φίλους, παίρνετε ουσιαστικές και καθοριστικές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις σας σε καταστάσεις και εξελίξεις που αφορούν την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Προσέξτε λίγο περισσότερο τις επιλογές σας που έχουν να κάνουν με τον ερωτικό σύντροφο, η μέρα, ίσως σας κάνει νωχελικούς και απαθείς εκεί που πρέπει να δείξετε δυναμισμό και εγρήγορση.

ΖΥΓΟΣ

Διπλή εύνοια για τις επαγγελματικές και προσωπικές σας επιδιώξεις ανατέλλει σήμερα, οι όψεις της ημέρας είναι βέβαιο πως ανατρέπουν την στασιμότητα της καθημερινότητας και σας αναγκάζουν να κυνηγήσετε νέα οράματα, κατακτώντας τις προσδοκίες και τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Ο έρωτας σας κλείνει τρυφερά το μάτι, η αγάπη του συντρόφου σας είναι αληθινή και ξεκάθαρη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσο πιο εύκολα μπορεί να έρθουν στα χέρια σας χρήματα από σήμερα, τόσο πιο γρήγορα και αβίαστα θα κάνετε τις αγορές σας και ίσως κάποια περιττά έξοδα που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Η σημερινή όψη, σας αναγκάζει να αναζητήσετε την συντροφικότητα και τα δώρα αγαπημένων ατόμων γύρω σας, να κλείσετε τις διόδους στα εμπόδια και τις παρεξηγήσεις, δημιουργώντας ένα τρυφερό και ζεστό περιβάλλον στην σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λειάνετε τις αντιθέσεις, τις παρεξηγήσεις και τα σκαμπανεβάσματα από σήμερα, η σημερινή όψη σας αποτρέπει ίσως τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις. Μπορείτε όχι μόνο να ελπίζετε σε ευνοϊκότερες ημέρες, αλλά να κάνετε καινούρια σχέδια για νέους προσωπικούς και συναισθηματικούς στόχους. Φλερτάρετε οι αδέσμευτοι με το αντίθετο φύλο, μια ενθαρρυντική και τρυφερή γνωριμία μπορεί να φέρει το νέκταρ της αγάπης στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην σας ανησυχεί το γεγονός ότι από σήμερα είναι πιθανόν να έχετε κάποιες τάσεις απομόνωσης και αποξένωσης από κοντινά και προσφιλή σας άτομα, να αποστασιοποιηθείτε από τις επιθυμίες του ερωτικού σας συντρόφου, ξεδιαλύνοντας σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της συναισθηματικής σας ζωής.  Για τους φίλους που δεν έχουν σχέση, είναι μια θετική μέρα για να φλερτάρετε με μια καινούρια, τρυφερή γνωριμία, που αν δείξετε το ενδιαφέρον σας, το αποτέλεσμα σας ανταμείβει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα τα πλανητικά σημάδια που σας παροτρύνουν να προβάλλετε τα δημιουργικά και καλλιτεχνικά σας ταλέντα, να φροντίσετε για την φήμη και την εξωτερική σας εικόνα, την εμφάνισή σας, έτσι ώστε να γίνετε η ψυχή της παρέας σας, να προκαλέσετε τον ερωτισμό και τον πόθο του αντίθετου φύλου, να απολαύσετε μοναδικές, ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας, απομακρύνοντας την πλήξη και την ανία από τον δεσμό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Εργασιακοί στόχοι και προσωπικές επιθυμίες έρχονται στο προσκήνιο από σήμερα, η σημερινη όψη φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά θέματα που σας απασχολούν και μπορείτε να επιλύσετε με επιτυχία, όμως παράλληλα σας θυμίζει πως ίσως υπάρχουν σημαντικά θέματα με την οικογένεια και τους δικούς σας ανθρώπους που πρέπει να πάρουν τον δρόμο της οριστικής και ευνοϊκής λύσης. Μην βιάζεστε να γίνουν όλα απ’ την μια στιγμή στην άλλη, οπλιστείτε με κουράγιο και τόλμη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment