PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα οργανώστε όλες τις δραστηριότητές σας.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να δώσετε περισσότερη σημασία στους χώρους που ζείτε. Αυτοί αφορούν εξίσου το εργασιακό αλλά και το οικιακό σας περιβάλλον. Αφιερώστε στην αρχή της νέας εβδομάδας λίγο χρόνο για να τους ανανεώσετε. Έτσι θα αλλάξετε την ενέργειά τους και θα ρέουν απρόσκοπτα οι θετικές δονήσεις. Με αυτή την πρακτική θα νιώσετε να βελτιώνονται η διάθεση και η αυτοπεποίθησή σας, ενώ και η παραγωγικότητά σας θα αυξηθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Τολμήστε να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε, η αρχή της καινούργιας εβδομάδας ευνοεί μια πιο καινοτόμα και αυθεντική οπτική, που μπορεί να σαρώσει στις εντυπώσεις. Οι επαγγελματικές συμφωνίες λαμβάνουν επίσης στήριξη από το αστρικό περιβάλλον. Αν βρίσκεστε σε φάση διαπραγματεύσεων, θα δείτε να διευρύνεται ο κύκλος των ένθερμων υποστηρικτών σας. Εσείς αρκεί να χρησιμοποιήσετε τη διαίσθησή σας για να τους εντοπίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μήπως κάποια εγχειρήματα σας δεν προχωρούν με την ταχύτητα που θα θέλατε; Η αρχή της εβδομάδας είναι η ιδανική στιγμή για να εστιάσετε σε αυτά την προσοχή σας. Πρέπει να τα εξελίξετε χωρίς άλλες υπεκφυγές, γιατί η δική σας αναβλητικότητα δυσχεραίνει και τη δουλειά των συνεργατών σας. Θα το μετανιώσετε λίγο αργότερα αν δεν τα χειριστείτε τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εστιάστε στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειάς σας με την έναρξη της καινούργιας εβδομάδας, χωρίς να παραμελείτε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, είναι απαραίτητο να κάνετε μια επιθεώρηση σε αυτούς του τομείς. Υπάρχουν σκέψεις και συναισθήματα που σας προβληματίζουν εδώ και καιρό. Τώρα που υπάρχει η εύνοια των άστρων, θα έχετε αίσιες εξελίξεις στις προσπάθειές σας. Και στο τέλος της ημέρας θα νιώσετε πιο ανακουφισμένοι και χαρούμενοι.

ΛΕΩΝ

Παραμείνετε σε επαγρύπνηση όσον αφορά τα οικονομικά σας, είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες απρόβλεπτες δαπάνες με την άφιξη της νέας εβδομάδας. Ίσως και να πρόκειται για χρέη ή εκκρεμότητες, που αφορούν δημόσιους οργανισμούς ή περιουσιακά θέματα. Τώρα απαιτείται ο άμεσος χειρισμός τους, είτε αφορούν τον επαγγελματικό είτε τον προσωπικό σας τομέα. Φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε με λογική και ωριμότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα άστρα δεν είναι ευνοϊκά προσκείμενα απέναντί σας στην αρχή της νέας εβδομάδας, από την άλλη πλευρά, η ατμόσφαιρα θα αποδειχθεί υποβοηθητική για κάθε προσπάθειά σας να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας. Ίσως να υπάρξει μια ανέλπιστη τροπή στα οικονομικά σας, που με ευέλικτους χειρισμούς να συμβάλει στην αύξηση του εισοδήματός σας. Να ξέρετε ότι όλα εξαρτώνται από την αξιοποίηση του ενστίκτου σας αλλά και του ταλέντου σας στη διαχείριση των χρημάτων.

ΖΥΓΟΣ

Εστιάστε στην κινητοποίησή σας με την έναρξη της νέας εβδομάδας, τώρα μπορείτε να κάνετε συζητήσεις για νέες συμφωνίες, όπως και να ανανεώσετε τις τακτικές στη στρατηγική σας. Οι στοχευμένες δράσεις θα σας βοηθήσουν να χειριστείτε ακόμα και πιθανά εμπόδια ή καθυστερήσεις, που θα αποδειχθούν τελικά κεκαλυμμένη εύνοια της τύχης. Να ξέρετε ότι μπαίνετε σε μια αίσια περίοδο για εσάς, γι’ αυτό δεν έχετε να φοβάστε τίποτε. Άνθιση θα έχετε και στην κοινωνική σας ζωή, καθώς θα έλξετε σημαίνοντα άτομα που θα βοηθήσουν να ανελιχθείτε στην επαγγελματική κλίμακα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρειάζεστε καλύτερη συγκρότηση στη σκέψη και τις κινήσεις σας. Η έναρξη της νέας εβδομάδας ενδείκνυται για να χειριστείτε όλα τα θέματα που έχετε σε εκκρεμότητα εδώ και καιρό. Μην παραβλέψετε τις λεπτομέρειές τους, ακόμα κι αν τις θεωρείτε ασήμαντες, λειτουργήστε με μεθοδικότητα. Επίσης δώστε τώρα περισσότερη σημασία στην υγεία σας, τη φυσική σας κατάσταση και σε όσα αναμένουν από εσάς οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ενέργεια και ο δυναμισμός σας είναι σε άνοδο στην αρχή της εβδομάδας, νιώθετε την ώθηση να ορμήσετε και να ασχοληθείτε με όλα όσα σας απασχολούν. Ωστόσο, πρέπει να συγκρατήσετε αυτή την παρόρμηση και να μην εμπλακείτε σε θέματα που δεν σας αφορούν. Για να μην δημιουργήσετε αχρείαστες εντάσεις, φροντίστε να λειτουργήσετε με μέτρο και ταπεινότητα χωρίς να κρίνετε τους πάντες και τα πάντα. Να φέρεστε στους άλλους όπως θέλετε να σας φέρονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα καταφέρετε πολλά, επιστρατεύονται το συνεργατικό σας πνεύμα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, μην κινηθείτε αυτόνομα στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας. Καλύτερα να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας και να δείξετε πόση εμπιστοσύνη έχετε στα άτομα του περιβάλλοντός σας. Η συνέργεια θα αποδειχθεί η καλύτερη στρατηγική για την εκπλήρωση των στόχων σας. Έτσι θα έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, για να τον διαθέσετε στην προσωπική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εστιάστε στα θέματα καριέρας στην έναρξη της νέας εβδομάδας, όσο πιο καλή είναι η πορεία σας εκεί, τόσο καλύτερη διάθεση και περισσότερη αυτοπεποίθηση θα έχετε. Να χειρίζεστε άμεσα καθετί που μπορεί να προκύπτει, για να μην μετατραπεί στο μέλλον σε εμπόδιο στη διαδρομή σας. Η λογική και το μέτρο θα είναι τα πιο αποδοτικά εργαλεία σας για να περιορίσετε τις όποιες συναισθηματικές παρορμήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Κινηθείτε με ένα βήμα την κάθε φορά, ανοίξτε την νέα εβδομάδα με μια καταγραφή των θεμάτων που σας απασχολούν. Επιθεωρήστε την προσωπική σας ζωή και όσα οφείλετε στον εαυτό σας, όπως και τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Μετά θα μπορέσετε να προχωρήσετε με σίγουρα και σταθερά βήματα. Να θυμάστε ότι όποιος βιάζεται, σκοντάφτει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment