PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα οργανώστε τις εργασίες για όλη την εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ

Ανοίγετε την καινούργια εβδομάδα γεμάτοι δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Θα διαχειριστείτε τόσα πολλά θέματα, που θα εκπλαγείτε και εσείς οι ίδιοι. Διατηρήστε την εμπιστοσύνη στην κρίση και τον εαυτό σας και μην αφήνετε σχόλια τρίτων να σας επηρεάζουν. Σύντομα θα δείτε ότι οι αποφάσεις σας θα σας δικαιώσουν και θα λάβετε αμέριστη ηθική ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπαίνετε στη νέα εβδομάδα με θετικό πρόσημο. Η ατμόσφαιρα θα ευνοήσει τα οικονομικά σας, όπου έπονται ευχάριστες εξελίξεις. Όλοι οι τομείς της ζωής σας κυλούν όπως έχετε σχεδιάσει κι αυτό σας γεμίζει αισιοδοξία και ικανοποίηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα εβδομάδα σας προβλέπεται να έχει άγχος και αρκετή κούραση. Κάποια θέματα φαίνεται να απορροφούν περισσότερη ενέργεια απ’ όση πιστεύατε και αρχίζουν να καταπονούν τα όριά σας. Αυτό που χρειάζεται είναι να πάρετε βαθιές ανάσες για να αποφύγετε να πανικοβληθείτε. Όσο πιο ψύχραιμοι και εστιασμένοι παραμένετε, θα βάζετε όλους τους τομείς σας σε σειρά και θα διατηρείτε τον έλεγχό τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με χαλαρή και ευχάριστη διάθεση μπαίνετε στην καινούργια εβδομάδα. Είναι η ιδανική στιγμή να αφιερώσετε περισσότερο ανέμελο χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάτε. Τώρα που τα θέματά σας έχουν μπει σε σειρά, φροντίστε να ξεκουραστείτε και να αποσυμπιεστείτε. Αυτή η φόρτιση θα ενισχύσει τα νέα εγχειρήματα που θέλετε να βάλετε σε κίνηση, με καινοτόμες ιδέες και πρακτικές. Στην πορεία σας προς την επιτυχία, θα συμβάλουν καίρια και οι πολύτιμοι συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ

Μπείτε στη νέα εβδομάδα με οργανωτική διάθεση. Σας αναμένει αρκετή πίεση, που απαιτεί σχολαστικό σχεδιασμό και άρτια διαχείριση του χρόνου σας. Μόνο έτσι θα διεκπεραιώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας, χωρίς άγχος και πανικό. Φροντίστε να αντιμετωπίζετε με περισσότερη διπλωματία και δεκτικό σκεπτικό τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Αυτή είναι η πιο αποδοτική πρακτική, για να χειρίζεστε άμεσα και αποδοτικά ό,τι κι αν προκύψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με κάποια ανασφάλεια και αβεβαιότητα μπαίνετε στη νέα εβδομάδα. Κάποια θέματα που σας προβληματίζουν στο επαγγελματικό περιβάλλον, δεν πρέπει να αφήσετε να σας καταβάλουν ή να επηρεάσουν άλλους τομείς της ζωής σας. Χειριστείτε τα πάντα με ψυχραιμία και λογική, για να καταλήξετε πού θέλετε να στοχεύσετε. Έτσι θα είστε σύντομα σε θέση να κάνετε ισορροπημένα βήματα προόδου.

ΖΥΓΟΣ

Ανοίγετε την καινούργια εβδομάδα γεμάτοι ενέργεια και αποφασιστικότητα. Τώρα θα σημειώσετε αρκετή πρόοδο, ακόμα και σε αλλαγές που ξέρετε ότι θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σας. Είναι ζωτικής σημασίας να μπει η καθημερινότητά σας σε μια καινούργια και πιο αποδοτική πορεία, που θα σας προσφέρει όση γαλήνη χρειάζεστε. Γι’ αυτό αποφύγετε να πάρετε ανατρεπτικές και σημαίνουσες αποφάσεις αν νιώσετε κουρασμένοι, γιατί δεν θα έχετε διαύγεια σκέψης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα στην αρχή της εβδομάδας. Το κριτήριό σας δεν θα είναι στα καλύτερά του, τόσο για πρόσωπα όσο και για καταστάσεις που έχετε να χειριστείτε. Επικρατεί μια γενικότερη σύγχυση γύρω σας, που επηρεάζει τη διαύγειά σας. Μην σας πιάσει πανικός, γιατί ποτέ δεν είναι αργά να γίνουν διορθωτικές κινήσεις. Κάντε ένα βήμα πίσω από όλους και όλα, ώστε να οργανώσετε τις σκέψεις σας. Όταν ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά σας, θα μπορέσετε να πάρετε τις τελικές αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανοίξτε την καινούργια εβδομάδα με μια ενδοσκόπηση. Παραμερίστε τις πρακτικές έγνοιες και αφιερώστε χρόνο σε έναν ειλικρινή διάλογο με τον εαυτό σας. Έτσι θα κατανοήσετε πού ακριβώς βρίσκεστε, πού θέλετε να κατευθυνθείτε στο εξής και με ποιον τρόπο. Είναι καιρός να στήσετε τη στρατηγική σας για το μέλλον, ακόμα κι αν χρειάζεται επιμελή σκέψη. Ωστόσο, δεν πρέπει να παραμελήσετε τους δικούς σας ανθρώπους, αφιερώστε τους τώρα όσο χρόνο μπορείτε, που θα τον αυξήσετε όταν ολοκληρώσετε τον προγραμματισμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευχάριστες εξελίξεις και εκπλήξεις σας προσεγγίζουν με την έναρξη της νέας εβδομάδας. Η διάθεσή σας θα βελτιωθεί αισθητά και θα νιώσετε πραγματικά ευτυχισμένοι. Έχει φτάσει η στιγμή να αποβάλετε κάθε είδους αρνητισμό από τη ζωή σας, να δείτε το μέλλον ρόδινο και ελπιδοφόρο. Αυτές οι αλλαγές στην οπτική σας, θα βελτιώσουν την καθημερινότητα και θα φέρουν πιο κοντά την υλοποίηση των στόχων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το παρελθόν επιστρέφει και σας στοιχειώνει στην έναρξη της νέας εβδομάδας. Είναι καιρός να δώσετε αποφασιστικές και τελεσίδικες λύσεις σε όσα έχουν ρίζες στα παλιά, πρέπει να κλείσετε δια παντός την πόρτα σε ό,τι ανήκει αποκλειστικά και μόνο στο παρελθόν. Μόνο έτσι θα προχωρήσετε μπροστά, στήνοντας καινούργια και ενθουσιώδη σχέδια για το μέλλον. Φροντίστε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε αργότερα, είναι βέβαιο ότι θα το χρειάζεστε.

ΙΧΘΥΕΣ

Ανοίξετε τη νέα εβδομάδα με ευχάριστη και εξωστρεφή διάθεση. Είναι καιρός να διευρύνετε τον κύκλο των επαφών σας με δυναμισμό, αξιοποιώντας τις τεχνολογικές σας ικανότητες. Όσα κερδίσετε από τα καινούργια άτομα που θα γνωρίζετε, θα αποτελέσουν προσθήκες στην πορεία σας προς την επιτυχία. Έχετε τα φόντα να στήσετε ένα ασφαλές και προοδευτικό μέλλον για όλους τους τομείς της ζωής σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment