PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα επικοινωνιακή αναστάτωση και δυσκολίες.

ΚΡΙΟΣ

Το τελευταίο διάστημα ζοριστήκατε αρκετά, αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να κοντεύετε να ξεπεράσετε τα όριά σας. Ωστόσο, το σύμπαν σας προσφέρει μια ανάσα ανακούφισης. Η ατμόσφαιρα αρχίζει να βελτιώνεται και το μέλλον σας φαντάζει πιο ρόδινο απ’ όσο φανταστήκατε. Μιλήστε ειλικρινά με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, εκφράστε τα ζητούμενά σας. Ειδικά όσον αφορά την κρεβατοκάμαρα, θα μπαίνετε και θα βγαίνετε με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι καταστάσεις εξελίσσονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, επειδή καλείστε να πάρετε γρήγορες αποφάσεις, δεν πρέπει να αντιδράτε νευρικά. Ακόμα κι αν κάτι σας βγάζει από την πορεία σας, να διατηρήσετε τη διαύγεια και την ψυχραιμία σας. Όσο πιο ανοικτοί φανείτε στο να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, τόσο πιο αίσια αποτελέσματα σας αναμένουν στο μέλλον. Το νέο περιβάλλον θα συμβάλλει στην εκπλήρωση των προσδοκιών σας, άρα και στη δεκτικότητά σας να αναδιοργανωθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ατμόσφαιρα αποκτά πλέον πιο αίσιο πρόσημο απέναντί σας, σας δίνεται μια εξαιρετική ευκαιρία για να αξιοποιήσετε αυτό το παράθυρο του χρόνου. Είναι όσος χρειάζεστε για να βάλετε σε σειρά τα μελλοντικά σας σχέδια και να περάσετε στην υλοποίησή τους. Κάντε έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας σας, προκειμένου να κατασταλάξετε για τη διαδρομή που θα χαράξετε στο εξής. Μην αμελήσετε να ασχοληθείτε και με κάποια οικονομικά θέματα που χρειάζονται προσοχή. Ο σοβαρός χειρισμός τους θα βελτιώσει και το περιβάλλον σε οικογενειακό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ατμόσφαιρα που επικρατεί ενδείκνυται για να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας, τα άστρα ευνοούν την επίλυση όσων θεμάτων έχουν βαλτώσει ή σας δυσκολεύουν εδώ και καιρό. Πρέπει να ηρεμήσετε, για να καταφέρετε να κάνετε τις σωστές επιλογές. Σύντομα θα δείτε ότι σημειώνετε πρόοδο και ανταμείβεστε για τους κόπους σας. Η ανακούφιση που θα νιώσετε, θα σας ωθήσει να μην αφήνετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

ΛΕΩΝ

Πολλές υποθέσεις αναστατώνουν την καθημερινότητά σας, αυτός είναι ο λόγος που δυσκολεύεστε να εστιάσετε στους τομείς που χρίζουν προσοχής. Πρέπει να επιστρατεύσετε την ψυχραιμία μας για να κάνετε άμεσους χειρισμούς, ώστε να επιλύσετε θέματα που παραμελήσατε για καιρό. Μετά πάρτε τον χρόνο σας για να ισορροπήσετε μέσα στο καινούργιο περιβάλλον. Η συγκροτημένη σκέψη και μια συνετή στρατηγική θα σας κάνουν ξανά δημιουργικούς και θα προχωρήσετε στην υλοποίηση των ονείρων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην χάνετε την επαγρύπνησή σας, αυτή την περίοδο δεν πρέπει να εμπιστεύεστε τυφλά όσους σας προσεγγίζουν, όσο κι αν δηλώνουν ότι θέλουν να σας βοηθήσουν. Το πιο πιθανό είναι να μην έχουν και τις πλέον αγνές προθέσεις, να προσβλέπουν σε κάποια οφέλη από εσάς. Αν κινηθείτε αργά και σταθερά, θα ελιχθείτε καλύτερα σε αλλαγές ή εκπλήξεις που μπορεί να προκύψουν στην πορεία σας.

ΖΥΓΟΣ

Η χαρωπή διάθεση και η αίσια οπτική σας παίρνουν την ανιούσα, η δημιουργική ώθηση που λαμβάνετε, θα σας πάει στη σωστή κατεύθυνση για να κάνετε αλλαγές που είναι απαραίτητες στην καθημερινότητά σας. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στα οικονομικά σας, γιατί χρειάζονται στρατηγικό χειρισμό και περιορισμό των αχρείαστων δαπανών. Αν και ο χρόνος θα είναι περιορισμένος, δεν πρέπει να αμελήσετε τους δικούς σας ανθρώπους. Να τους προσφέρετε τη βοήθειά σας όπου ζητηθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχει φτάσει η στιγμή να ορίσετε τις νέες βάσεις της ζωής σας, η αίσια διάθεσή σας θα βοηθήσει για να προστατευθείτε από προβλήματα και καταστάσεις που εμποδίζουν την πρόοδό σας. Επιδείξτε την αποφασιστικότητα που αρμόζει στις εξελίξεις που θέλετε να πετύχετε, ειδικά σε σχέση με τα οικονομικά σας. Μην αντισταθείτε στις παρορμήσεις σας, να ακούτε το ένστικτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η περιβάλλουσα ατμόσφαιρα σας καλεί να τολμήσετε έναν εσωτερικό διάλογο, όλα είναι κάπως θολά και μπερδεμένα στο μυαλό σας, γι’ αυτό χρειάζεστε εστίαση και διαύγεια. Αντί να σας καταβάλει ο πιθανός αρνητισμός στο περιβάλλον, χειριστείτε τον ως μια ευκαιρία αναθεώρησης των καταστάσεων. Η αξιολόγηση, η οργάνωση και οι απαραίτητες αλλαγές, θα σας αποτρέψουν από ακραίες και αναποτελεσματικές αντιδράσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλές διαδοχικές εξελίξεις θα διαταράξουν τη ρουτίνα σας, αλλά αυτή η ανατροπή του προγράμματος, έχει στόχο να σας υποδείξει λύσεις σε προβλήματα που έχετε αφήσει να χρονίσουν. Από την πλευρά σας πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία και την συνεχή παρουσία στα τεκταινόμενα. Έτσι θα καταφέρετε να μπείτε σε αποδοτική πορεία και να προσαρμοστείτε γρήγορα στα καινούργια αίσια δεδομένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε έτοιμοι να περάσετε σε ανανεώσεις και θετικές αλλαγές, αυτή είναι ιδανική στιγμή να μελετήστε όλες τις πτυχές των σχεδίων για το μέλλον με βάση τα καινούργια δεδομένα σας, για να στήσετε την πιο ενδεδειγμένη στρατηγική. Έτσι θα λύσετε και όσα θέματα σας κρατούσαν πίσω. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να πιστέψετε στον εαυτό σας και τις δυνατότητές σας. Μπορεί να είναι πολλή η δουλειά που σας περιμένει, αλλά δεν πρέπει να αμελείτε την ξεκούραση και την χαλάρωσή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποια θέματα σας έχουν απογοητεύσει τον τελευταίο καιρό, έχετε αφήσει πολλές εκκρεμότητες που σας αναστατώνουν, κι αυτό σας έχει κουράσει. Χρειάζεστε άμεσα επαναφόρτιση των αντοχών σας, εστίαση στις ανάγκες της περιόδου και να κάνετε ένα βήμα την κάθε φορά. Διαφορετικά, θα βυθίζεστε περισσότερο σε έναν βάλτο και θα ακολουθείτε λάθος διαδρομές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment