PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020


Καλό μήνα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα ισορροπία στην ατμόσφαιρα.

ΚΡΙΟΣ

Κάπως συγκρατημένοι μπαίνετε στη νέα εβδομάδα και τον καινούργιο μήνα. Είστε εστιασμένοι στο να επιλύσετε επιτέλους κάποιες καταστάσεις σας έχουν πιέσει. Τα άστρα σας προτείνουν να ζητήσετε τη συμβουλή των δικών σας ανθρώπων. Είναι πάντα στο πλευρό σας και θέλουν το καλύτερο για εσάς. Να μιλήσετε ανοικτά και ειλικρινά για όλα όσα σας απασχολούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανοίγετε τη νέα εβδομάδα και τον καινούργιο μήνα με κάποια ανασφάλεια. Τα άστρα προειδοποιούν ότι περνάτε σε μια κάπως πιο δύσκολη περίοδο που θα σας πιέσει. Ίσως νιώσετε να χάνετε την ενέργειά. Να θυμάστε ότι κάθε νευρικότητα και εριστικότητα, μπορεί να σας οδηγήσει σε ακρότητες. Χρειάζεστε καθαρό μυαλό και σύνεση για να βγείτε από αυτή τη συγκυρία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με εξαιρετικά αισιόδοξη και θετική διάθεση ανοίγετε τη νέα εβδομάδα και τον καινούργιο μήνα. Αξιοποιήστε τη ώθησή της για να βάλετε σε κίνηση μια σειρά συναρπαστικών νέων εγχειρημάτων. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τα συναισθήματά να κυριαρχήσουν, για να μην χάσετε την ρεαλιστική οπτική των καταστάσεων. Όσο πιο προσγειωμένοι και ευέλικτοι είστε, τόσο περισσότερη πρόοδο και επιτυχίες σας αναμένουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δείτε τα πράγματα από διαφορετική οπτική με την έναρξη του καινούργιου μήνα. Πολλές απόψεις σας μπορεί να ανατραπούν, αν τις κοιτάξετε πιο προσεκτικά. Ίσως να έχετε κάνει κάποιες λανθασμένες επιλογές, εξαιτίας στρεβλωμένων κρίσεων. Τώρα πρέπει να αρχίσετε να εμπιστευτείτε περισσότερο το ένστικτό σας, για να κρίνετε και να επιλέγετε με περισσότερη σύνεση στο μέλλον.

ΛΕΩΝ

Με αίσιο πρόσημο ανοίγει η νέα εβδομάδα και ο καινούργιος μήνας για εσάς. Μπορεί να δείτε ακόμα και εμπόδια που σας κρατούσαν πίσω, να εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Τα πάντα στη ζωή σας θα στραφούν προς το καλύτερο και το μέλλον σας θα φαντάζει πιο ρόδινο. Από την πλευρά σας, χρειάζεται να περάσετε από την θεωρία στην πράξη. Μόνο με προνοητικότητα και ετοιμότητα θα αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες που σας προσεγγίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανοίξτε τη νέα εβδομάδα και τον καινούργιο μήνα με μια ενδελεχή επιθεώρηση. Τώρα μπορείτε να βρείτε νέους τρόπους για να ξεπεράσετε τα προβλήματα που απομυζούν τον πολύτιμο χρόνο σας. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας αλλάξει γνώμη για τις λύσεις που σκέφτεστε. Αξιοποιείτε την αναλυτική σκέψη και τη λογική σας, δείξτε περισσότερη εμπιστοσύνη στο δικό σας κριτήριο.

ΖΥΓΟΣ

Με προσοχή πρέπει να μπείτε στη νέα εβδομάδα και τον καινούργιο μήνα. Είστε ήδη αρκετά πιεσμένοι και καμία απρόβλεπτη εξέλιξη δεν θα βοηθήσει τη διάθεσή σας. Τα νεύρα σας είναι τεντωμένα και πρέπει να επιδείξετε ψυχραιμία σας για να μην βγείτε εκτός ελέγχου. Ωστόσο, σύντομα οι συγκυρίες θα πάρουν πιο θετική τροπή και δεν αποκλείεται μια ανέλπιστα ευχάριστη έκπληξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα και έναρξη του Ιουνίου σας φέρνει προβλήματα, απρόοπτα και αυξημένες ευθύνες. Φροντίστε να χειριστείτε άμεσα τα επείγοντα θέματα, γιατί αυτή η ατμόσφαιρα είναι προσωρινή. Οι αλλαγές που θα ακολουθήσουν τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται, θα αποδειχθούν ευεργετικές για εσάς. Τώρα έχετε την ευκαιρία να επιθεωρήσετε κάποιες δυσχερείς συγκυρίες και να τις βγάλετε πλέον από τη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο καινούργιος μήνας μπαίνει με μια σημαίνουσα ευκαιρία για εσάς. Να ανακαλύψετε πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε και ποια είναι τα όριά σας. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε το πραγματικό εύρος των δυνατοτήτων σας. Μπορείτε να επιλύετε τα προβλήματα χωρίς να εξουθενώνεστε, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Μόλις βάλετε τις απαραίτητες προτεραιότητες, θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τα καινούργια σας εγχειρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην πιο αίσια πορεία για τη ζωή σας υποδέχεστε τη νέα εβδομάδα και τον καινούργιο μήνα. Συνεχίστε να κρατάτε τις απαραίτητες αποστάσεις, ώστε να μην μπορεί κανείς να σας εκτρέψει από αυτήν. Παραμείνετε πιστοί στις ιδέες σας και τους στόχους σας, ακολουθήστε με αυτοπεποίθηση το πρόγραμμά σας. Να προσέξετε έναν επισκέπτη ή εισβολέα που μπορεί να προκαλέσει αναταραχές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με ετοιμότητα μπαίνετε στη νέα εβδομάδα και τον καινούργιο μήνα. Τώρα μπορείτε να δώσετε επιτέλους σάρκα και οστά στα σχέδιά σας, γι’ αυτό κάντε προσεκτικά τα επόμενα βήματα. Πρέπει να αποφύγετε τα ανόητα λάθη, γιατί θα δυσκολέψουν την μελλοντική πορεία σας. Θετικές εξελίξεις θα τονώσουν την ψυχολογία και τη διάθεσή σας. Έχετε δίπλα σας τους αγαπημένους σας ανθρώπους, που θα βοηθήσουν να χαλαρώνετε και να αποσυμπιέζεστε.

ΙΧΘΥΕΣ.

Φανείτε προνοητικοί στην έναρξη της νέας εβδομάδας και του καινούργιου μήνα. Η ετοιμότητα είναι το κλειδί σας για να αποφύγετε δυσκολίες και προβλήματα. Φροντίστε να αναλύετε με προσοχή όσα προκύπτουν και να σκέπτεστε διπλά πριν κάνετε κάθε κίνηση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment