PeristeriNews.gr
Διεθνή

Τα διεθνή μέσα για τη σύλληψη του Στρος Καν


Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η είδηση της σύλληψης του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος-Καν.

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η είδηση της σύλληψης του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος-Καν, με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης σε καμαριέρα ξενοδοχείου.

Ήδη τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία αφιερώνουν εκτενή ρεπορτάζ για τον Ντομινίκ, ο οποίος λίγες ημέρες μετά τη φωτογραφία με την πανάκριβη Porsche, αποτελεί ξανά το κύριο αντικείμενο συζήτησης.

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος κρατείται στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, δήλωσε ότι ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου «θα δηλώσει αθώος».

Τον Στρος-Καν εκπροσωπεί ο Μπέντζαμιν Μπράφμαν, ο οποίος επικοινώνησε με το Reuters μέσω e-mail.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης, στον Στρος-Καν αναμένεται να απαγγελθούν σήμερα οι κατηγορίες της απόπειρας σεξουαλικής κακοποίησης, της απόπειρας βιασμού και της ομηρίας σε βάρος καμαριέρας του ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε.

To βρετανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, ΒΒC, αναφέρει ότι ο επικεφαλής του ΔΝΤ ανακρίνεται για σεξουαλικό έγκλημα στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Η κηδεία του Αλεξέι Ναβάλνι θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου στη Μόσχα

Peristeri News

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Leave a Comment