PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Τα δεδομένα στον Ατρόμητο για αντι-Αναστασίου


Λίγα 24ωρα μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αναστασίου, η υπόθεση του διαδόχου του εξελίσσεται κανονικά, αλλά στον Ατρόμητο έχουν πάρει απόφαση να μην προχωρήσουν σε βιαστικές επιλογές.

Έπειτα από αρκετές σκέψεις και δύο-τρεις χαμένες ευκαιρίες που του είχαν δοθεί, ο Γιάννης Αναστασίου αποχώρησε από τον Ατρόμητο και όπως και ο άλλος προπονητής που είχε φέρει πρόκριση σε προκριματικό γύρο του Europa League, ο Μιχάλης Γρηγορίου, αποχώρησε μήνα Νοέμβριο και οι Περιστεριώτες μπαίνουν εκ νέου σε αναζήτηση προπονητή.

Από τη στιγμή που έγιναν γνωστές οι εξελίξεις, οι προτάσεις που έχουν φτάσει στο mail του τεχνικού διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλοι είναι πολλές και λογικό, αφού το όνομα που έχει διαμορφώσει ο Ατρόμητος είναι ελκυστικό για προπονητές αξίας, ενώ κάθε άλλο παρά χαμένη πρέπει να θεωρείται η χρονιά.

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί και κυρίως Ελλήνων. Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε σε αυτά, αφού λίγο-πολύ, όλα έχουν διαβαστεί και φέρονται ως υποψήφια για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία.

Το δεδομένο είναι ένα: Στον Ατρόμητο και σύμφωνα με όσα τονίζουν οι ίδιοι, παρουσιάζονται εκνευρισμένοι με το γεγονός πολλοί εξ αυτών των προπονητών χρησιμοποιούν τους Περιστεριώτες ώστε να μένει το όνομά τους στην επικαιρότητα. Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο χαμηλώνουν τους τόνους, αλλά ουσιαστικά διαψεύδουν κάθε περίπτωση Έλληνα προπονητή.

Από εκεί και πέρα, αυτό που προκύπτει είναι ότι ο Γιάννης Αγγελόπουλος αυτή τη στιγμή συλλέγει ονόματα που του έχουν προταθεί εσχάτως, αλλά και στο παρελθόν και προσπαθεί να κάνει το φιλτράρισμα.

Όσο για την περίπτωση Κάναντι; Επί της ουσίας κουβέντα δεν μπορεί να γίνει. Όσο καλές σχέσεις να υπάρχουν, όσο άμεση επαφή και να έχει εδραιωθεί μεταξύ των δύο πλευρών, από τη στιγμή που ο Αυστριακός έχει ακόμα συμβόλαιο ενεργό με τη Νυρεμβέργη, είναι σαν να μην έχει φύγει ποτέ από τον γερμανικό σύλλογο.

Αν ο ίδιος επισπεύσει τη διαδικασία αποδέσμευσής του από τη Νυρεμβέργη, τότε ρεαλιστικά προκύπτουν άλλα δεδομένα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment