PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ταλαιπωρία περιμένει τους επιβάτες των τρένων το Σάββατο


Προσωρινή ταλαιπωρία περιμένει τους επιβάτες των τρένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ το Σάββατο 4 Μαρτίου, λόγω εργασιών στη σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Τιθορέας – Λιανοκλαδίου.

Συγκεκριμένα, λόγω των έργων που θα πραγματοποιηθούν στο συγκεκριμένο τμήμα, για 24 ώρες (από ώρα 04:00 Σαββάτου έως 04:00 Κυριακής), η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα αναγκαστεί να μετεπιβιβάζει τους επιβάτες από τα τρένα σε λεωφορεία στη διαδρομή μεταξύ Τιθορέας – Λιανοκλαδίου και αντίστροφα.

Επίσης, το Σάββατο οι αμαξοστοιχίες 1510 με ώρα αναχώρησης 19:17 από την Αθήνα προς το Λιανοκλάδι και 1511 με ώρα αναχώρησης 06:49 από το Λιανοκλάδι προς την Αθήνα θα καταργηθούν.

Ειδικότερα, οι επιβάτες που αναχωρούν από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη μετά τις 07:00 το πρωί του Σαββάτου θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία στο σταθμό της Τιθορέας μέχρι το Λιανοκλάδι και από εκεί θα επιβιβάζονται στο τρένο για να συνεχίσουν το ταξίδι τους μέχρι τη Θεσσαλονίκη. Αντίστοιχα οι επιβάτες από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα μετά τις 05:13 το πρωί θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία στο σταθμό του Λιανοκλαδίου μέχρι τη Τιθορέα και από εκεί θα επιβιβάζονται σε τρένο και θα συνεχίζουν το ταξίδι τους μέχρι την Αθήνα.

Πάντως σημειώνεται ότι δεν θα επηρεαστούν οι βραδινές αμαξοστοιχίες, που αναχωρούν Παρασκευή στις 23:55 από Αθήνα (αμαξοστοιχία 600) και στις 23:00 (αμαξοστοιχία 601) από Θεσσαλονίκη.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητεί την κατανόηση του επιβατικού κοινού για την προσωρινή ταλαιπωρία που θα υποστεί, λόγω των εργασιών του διαχειριστή της υποδομής (ΟΣΕ).

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment