PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Τέλος ο Κάναντι και αρχίζει η αναζήτηση


Οριστικά παρελθόν αποτελεί από σήμερα ο Νταμίρ Κάναντι, καθώς όπως ο ίδιος ανακοίνωσε, αποφάσισε να μην αποδεχθεί την πρόταση από τον Ατρόμητο και να δοκιμάσει την καριέρα του σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Μετά την ήττα από τον ΟΦΗ, ο Αυστριακός μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι εδώ στον Ατρόμητο. Το έχω αποφασίσει. Το γνωρίζει άλλωστε και ο σύλλογος. Περάσαμε δύο υπέροχα χρόνια. Είμαι πολύ περήφανος που ήμουν προπονητής στον Ατρόμητο, χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους φιλάθλους».

Και όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα δεν είναι για μένα μια εύκολη μέρα. Αρχικά χάσαμε ένα ματς που θέλαμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε και επίσης επειδή έχω αποφασίσει να αποχωρήσω από τον Ατρόμητο. Για αυτόν τον λόγο θέλω να ευχαριστήσω όλους στον σύλλογο για αυτά τα δύο υπέροχα χρόνια. Κάθε παίκτη ξεχωριστά για να έχουμε αυτές τις επιτυχίες με τον Ατρόμητο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σπανό, τον κ. Αγγελόπουλο, που φτιάξαμε μια τρομερή ομάδα. Δεν είχαμε ποτέ κανένα οικονομικό πρόβλημα. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που πάντα μας υποστήριζαν. Όλους, από τον φροντιστή και τους μάγειρες στο προπονητικό, μέχρι τον υπεύθυνο επικοινωνίας, Χρήστο Γαλαριώτη και τον μεταφραστή μου, τον Ηλία. Τέλος, να ευχαριστήσω κι εσάς. Έχω μεγάλο σεβασμό για τη δουλειά σας και για την ευγένειά σας.

Την επόμενη εβδομάδα θα αποφασίσω για την επόμενη ομάδα μου. Δεν έχω υπογράψει πουθενά. Θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό. Όλα είναι ανοιχτά. Ως προπονητής κοιτάζω πώς θα εξελιχθώ περισσότερο. Ακόμα όμως είναι δύσκολο να πούμε πού θα είμαι. Θέλω να είναι πολύ ποιοτικό πρωτάθλημα, όχι ότι η Ελλάδα δεν έχει καλό πρωτάθλημα.

Για τις στιγμές που κρατάει: «Υπάρχουν πολλές στιγμές που θα πάρω μαζί μου. Μην ξεχνάμε ότι δύο φορές πήραμε την πρόκριση στο Europa League. Ουάρντα Κουλούρης, εξελίξαμε πολλούς παίκτες. Σπάσαμε πολλά ρεκόρ, φτάνοντας μέχρι και στις πρώτες θέσεις. Είχαμε γόνιμες συζητήσεις, πήραμε τις σωστές αποφάσεις και νομίζω αυτό ήταν το κλειδί της επιτυχίας».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έχω πολύ θετική εικόνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο κι αυτός ήταν ένας λόγος που ανανέωσα με την ομάδα. Σίγουρα, η χρήση του VAR θα είναι για το καλό του ελληνικού πρωταθλήματος, που θα το βοηθήσει να πάει μπροστά. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει ένα υψηλό επίπεδο και το έχουν δείξει οι ελληνικές ομάδες. Ήμουν ευτυχισμένος στην Ελλάδα και μου έκανε κέφι να δουλεύω εδώ. Αυτό οι αυστριακές ομάδες δεν το έχουν και δεν το βλέπουμε συχνά».

Για το τι θα του λείψει από την Έλλάδα: «Αυτό που θα μου λείψει ένας καφές στον ήλιο. Σκέτος. Γνώρισα μερικούς καταπληκτικούς ανθρώπους και για αυτό ευχαριστώ πάρα πολύ».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment