PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Τέλος για τον Ατρόμητο το Europa League


Όνειρο ήταν και πάει η συμμετοχή του Ατρόμητου στα πλέι οφ του Europa League, αφού η ομάδα του Περιστερίου δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης απέναντι στη Λέγκια Βαρσοβίας.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων είχε φύγει με «λευκή» ισοπαλία από την πολωνική πρωτεύουσα, ηττήθηκε όμως απόψε στην έδρα της με 0-2 και το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι της έλαβε τέλος.

Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν με ένα γκολ που θα τους έφερνε σε θέση οδηγού και το πλησίασαν στο 17ο λεπτό, όταν το απευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Ρόσα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μαγέσκι.

Οι Πολωνοί πήραν προβάδισμα στο 29΄ με τον Στολάρκσι να νικά τον Μέγερι και τον Μανούσο να χάνει μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν δεν κατάφερε από κοντά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Η Λέγκια έφτασε στο 0-2 στο 51ο λεπτό, όταν ο Γκβίλια σκόραρε στην κλειστή γωνία του Μέγερι κι έκανε πια πολύ δύσκολο το έργο των γηπεδούχων, οι οποίοι αφέθηκαν έκτοτε στη μοίρα τους, κινδυνεύοντας να δεχθούν κι άλλο γκολ.

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μέγιερι, Νάτσος, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Καχίλα (58′ Ουγκράι), Μάντσον (69′ Ούμπιδες), Χαρίσης, Ρόσα, Βέλλιος (83′ Ενσικουλού), Μανούσος

Λέγκια Βαρσοβίας (Αλεξάνταρ Βούκοβιτς): Μαγέσκι, Στολάρσκι, Λέφτσουκ, Γεντρέιτσικ, Ρότσα (62′ Βιετέσκα), Μαρτίνς, Καφού, Άντολιτς, Βέτσοβιτς (68′ Νάγκι), Κουλένοβιτς, Λουκίνιας (77′ Καρλίτος)

Στο Περιστέρι Γκμοχ και Φουστέρ

Στις εξέδρες του γηπέδου του Περιστερίου για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Ατρομήτου με την Λέγκια Βαρσοβίας, βρέθηκαν οι Γιάτσεκ Γκμοχ και Νταβίντ Φουστέρ.

Ο Πολωνός προπονητής, με μεγάλη καριέρα στα ελληνικά γήπεδα, ήταν παίκτης της Λέγκια στα νιάτα του ενώ ο Ισπανός βετεράνος πρώην άσος του Ολυμπιακού βρέθηκε σήμερα στο Περιστέρι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment