PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Τέθηκε σε λειτουργία ο υπερσύγχρονος βρεφονηπιακός σταθμός Ανθούπολης


Διαψεύδοντας τις κασσάνδρες και σε χρόνο ρεκόρ ολοκληρώθηκε πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς η μεταστέγαση του βρεφονηπιακού σταθμού Ανθουπόλης στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις επί της οδού Σικελιανού.

Διαψεύδοντας τις κασσάνδρες και σε χρόνο ρεκόρ ολοκληρώθηκε πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς η μεταστέγαση του βρεφονηπιακού σταθμού Ανθούπολης στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις επί της οδού Σικελιανού.


Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης επιθεώρησε τη λειτουργία του νέου βρεφονηπιακού σταθμού στις 8 Σεπτεμβρίου 2011 το πρωί, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας (ΟΠΑΑΠ) Ξένη Κορόγιαννη.

Ο κ. Παχατουρίδης υπογράμμισε ότι σ’ αυτήν την δύσκολη περίοδο της οικονομικής κρίσης για τη χώρα μας, ο Δήμος Περιστερίου κατάφερε να βελτιώσει τις συνθήκες φιλοξενίας των παιδιών στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς της πόλης.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος συνομίλησε και ευχήθηκε καλή δημιουργική χρονιά στα παιδιά και τους βρεφονηπιοκόμους, καθώς και στο υπόλοιπο βοηθητικό προσωπικό, όπου μέσω της Διευθύντριας Άρτεμης Πολυμερούδη τον ευχαρίστησαν θερμά για τις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις για την άψογη φροντίδα των νηπίων.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Στέλιος Χριστοφόρου δήλωσε ότι: «Ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός δεν έχει καμία σχέση με τον προηγούμενο που είμαστε, έχει μεγάλους χώρους σε κάθε τάξη και έχει γίνει το καλύτερο δυνατόν. Όσοι γονείς τον έχουν δει είναι υπέρ ευχαριστημένοι. Για μια ακόμη φορά, ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Παχατουρίδη και την Δημοτική Αρχή, γι’ αυτό που μας είχαν υποσχεθεί και το κάνανε».


Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment