PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Σύσκεψη στην ΚτΥπ ΑΕ για την υλοποίηση σχολικών κτιρίων του Δήμου Περιστερίου


Στον ενιαίο κατασκευαστικό φορέα του ελληνικού κράτους Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (ΚτΥπ ΑΕ) σε προγραμματισμένη σύσκεψη στις 9 Οκτωβρίου 2018, συζητήθηκε διεξοδικά η πορεία υλοποίησης των σχολικών κτιρίων του Δήμου Περιστερίου.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος ο νέος Πρόεδρος της ΚτΥπ Γεώργιος Μπιτάκος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Αναστάσιος Θεοδωράκος και οι Διευθυντές του 7ου Λυκείου Στυλιανός Ιωάννου και του 10ου Λυκείου Μαρία Καλογέρα κ.α.

Για μια ακόμη φορά, η Δημοτική Αρχή Περιστερίου ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών για την ανέγερση του 28ου Δημοτικού Σχολείου και την άμεση λειτουργία του ειδικού σχολείου (ΕΕΕΕΚ) Περιστερίου, στο κτίριο του πρώην 3ου Δημοτικού Σχολείου.

Επιπλέον, από τον κ. Θεοδωράκο τέθηκε το θέμα της ανέγερσης της νέας πτέρυγας στο 7ο-10ο Λύκειο Περιστερίου, καθώς και άλλα θέματα για τα σχολικά κτίρια της πόλης.

Από την πλευρά του, ο νέος Πρόεδρος της ΚτΥπ κ. Μπιτάκος αναφέρθηκε στα διαχρονικά προβλήματα που προκύπτουν από τις αδυναμίες του κρατικού φορέα στην υλοποίηση των δεσμεύσεων του προς τις τοπικές κοινωνίες, ενώ διαβεβαίωσε ότι θα συμβάλει στην άμεση διευθέτηση όλων των εκκρεμοτήτων για να προχωρήσουν τα σχολικά έργα, σε στενή συνεργασία με το Δήμο Περιστερίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Βιωματικό εργαστήριο για Συμβούλους Σχολικής Ζωής στο 17ο Γυμνάσιο Περιστερίου

Peristeri News

Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (9η)

Peristeri News

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

Leave a Comment