PeristeriNews.gr
Οικονομία

Σύσκεψη αύριο για τον προϋπολογισμό


Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη εν όψει της άφιξης των εκπροσώπων της τρόικας και τη κατάθεσης του προϋπολογισμού συγκάλεσε για το Σάββατο στη Βουλή ο Πρωθυπουργός. Στο επίκεντρο οι πιέσεις της τρόικας για τη λήψη νέων πρόσθετων μέτρων.

Ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό θα πραγματοποιηθεί αύριο στη Βουλή, ενόψει της κατάθεσης του προϋπολογισμού και της επίσκεψης του κ. Παπανδρέου στο Παρίσι, όπου θα συνεδριάσει το Συμβούλιο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Κατά την παραμονή του στο Παρίσι ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην γαλλική πρωτεύουσα, πραγματοποιείται λίγο μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου του G- 20 στη Σεούλ και εν μέσω σημαντικών εξελίξεων στην Ευρώπη.

Στην αυριανή σύσκεψη θα συμμετάσχουν οι υπουργοί Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου, Εθνικής Άμυνας Ευ.Βενιζέλος, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μ.Χρυσοχοϊδης, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δ.Ρέππας, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Λ.Κατσέλη, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αν.Λοβέρδος, Επικρατείας Χ.Παμπούκης και ο υφυπουργός Οικονομικών Φ.Σαχινίδης.

“Δεν θα αφήσουμε τα προβλήματα να χρονίζουν, αλλά τα κοιτάμε κατάματα και αναλαμβάνουμε την ευθύνη να τα επιλύσουμε” ανέφερε χθες ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, στη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο “NEWSXCHANGE2010”, ενώ τόνισε ότι “η αναθεώρηση του ελλείμματος από την Eurostat δεν αλλάζει τους στόχους της κυβέρνησης για μείωσή του κατά 5,5% φέτος”.

Ο πρωθυπουργός προχώρησε σε ανασκόπηση των κυβερνητικών πεπραγμένων, και επανέλαβε ότι θα συνεχιστούν οι διαρθρωτικές αλλαγές που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και χρόνια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

32,7 εκατ. τουρίστες ήρθαν στην Ελλάδα το 2023

Peristeri News

Η συντονισμένη επιχείρηση της ΑΑΔΕ ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου

Peristeri News

Τα τσουχτερά πρόστιμα αν δεν διασυνδεθούν έγκαιρα ταμειακές με POS

Peristeri News

Leave a Comment