PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σύλληψη 3 αλλοδαπών για κλοπές στο ΚΤΕΛ Κηφισού


Εντοπίστηκαν από Αστυνομικούς να παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο σταθμό, να προσεγγίζουν τα λεωφορεία κατά την ώρα άφιξης ή αναχώρησής τους και να κινούνται προς τον χώρο παραλαβής των αποσκευών όπου συνωστίζονταν οι επιβάτες.

Στο Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Κηφισού από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κολωνού, συνελήφθησαν στις 8 Οκτωβρίου το μεσημέρι τρεις (3) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 22, 24 και 29 ετών, κατηγορούμενοι για «Σύσταση εγκληματικής οργάνωσης», «Διακεκριμένες κλοπές κατ΄ εξακολούθηση», «Αντίσταση», «Εξύβριση», «Απλή Σωματική Βλάβη», παράβαση του Ν. «Περί Αλλοδαπών» και παράβαση του Ν. «περί Όπλων».

Οι συλληφθέντες μαζί με οχτώ (8) τουλάχιστον συνεργούς τους οι οποίοι αναζητούνται, διέπρατταν κλοπές σε βάρος επιβατών, τουριστών κ.λπ. παρευρισκόμενων στον ανωτέρω σταθμό.

Οι ανωτέρω εντοπίστηκαν από Αστυνομικούς να παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο σταθμό, να προσεγγίζουν τα λεωφορεία κατά την ώρα άφιξης ή αναχώρησής τους και να κινούνται προς τον χώρο παραλαβής των αποσκευών όπου συνωστίζονταν οι επιβάτες.

Ο 22χρονος και ο 29χρονος στην προσπάθεια τους να αφαιρέσουν τα πορτοφόλια δύο (2) επιβατών, έγιναν αντιληπτοί από τους Αστυνομικούς και κατά την σύλληψη τους, ο 29χρονος και ο 24χρονος συνεργός τους, τραυμάτισαν ελαφρά τους Αστυνομικούς γρονθοκοπώντας τους.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

* Μία (1) υφασμάτινη τσάντα που περιείχε δύο (2) πορτοφόλια.

* Δύο (2) φορτιστές κινητών τηλεφώνων.

* Ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

* Δύο (2) αποκόμματα εισιτηρίων Κ.Τ.Ε.Λ. με στοιχεία άλλου ατόμου.

* Το χρηματικό ποσό των 123 Ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Χωρίς μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ την Τετάρτη

Peristeri News

Παραλύει την Τετάρτη η χώρα – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Peristeri News

Μετατίθεται επίσημα η αργία της Πρωτομαγιάς

Peristeri News

Leave a Comment