PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σύλληψη 17χρονου που κακοποιούσε ζώα


Βασάνιζε με το χειρότερο τρόπο κατοικίδια ζώα και ύστερα δημοσίευε τα αποτελέσματα της απάνθρωπης πράξης του στο facebook.

Βασάνιζε με το χειρότερο τρόπο κατοικίδια ζώα και ύστερα δημοσίευε τα αποτελέσματα της απάνθρωπης πράξης του στο facebook.

Πρόκειται για έναν 17χρονο, μαθητή Λυκείου, από το νομό Τρικάλων σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αττικής για κακοποίηση ζώων.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από πλήθος επιστολών διαμαρτυρίας που έστειλαν ζωόφιλοι και μέλη ζωοφιλικών οργανώσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό εκφράζοντας τον αποτροπιασμό τους και ζητώντας την τιμωρία του βασανιστή.

Ταυτόχρονα αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είχαν εντοπίσει στο facebook τις αναρτήσεις του 17χρονου, ο οποίος εμφανιζόταν με συγκεκριμένο προφίλ και δημοσίευε φωτογραφίες και βίντεο από τους βασανισμούς τα οποία συνοδεύονταν και με υβριστικά σχόλια εναντίον των ζώων και των ζωόφιλων.

Η ελληνική αστυνομία μέσω της διεθνούς συνεργασίας ζήτησε τη συνδρομή της εταιρίας που διαχειρίζεται τη συγκεκριμένη σελίδα και έτσι εντοπίστηκαν τα ψηφιακά ίχνη του δράστη και το σπίτι του στα Τρίκαλα. Χθες έγινε έφοδος από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκε ένας σκληρός δίσκος με τα κατοικίδια που υπέστησαν βασανισμό.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 17χρονου εστάλη στον εισαγγελέα Αθηνών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Χωρίς μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ την Τετάρτη

Peristeri News

Παραλύει την Τετάρτη η χώρα – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Peristeri News

Μετατίθεται επίσημα η αργία της Πρωτομαγιάς

Peristeri News

Leave a Comment