PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σύλληψη παρκαδόρων κέντρων διασκέδασης


Σε έξι συλλήψεις παρκαδόρων και υπευθύνων καταστημάτων προχώρησε τα ξημερώματα της Κυριακής η Αστυνομία, στο πλαίσιο ελέγχων για την περιστολή της αυθαίρετης κατάληψης δημόσιων χώρων και τμημάτων οδών και πεζοδρομίων για εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών.

Ειδικότερα, στη διάρκεια εξόρμησης των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα παρεμφερούς είδους στο κέντρο της Αθήνας και την Καλλιθέα, συνελήφθησαν έξι άτομα (τέσσερις Έλληνες και δύο αλλοδαποί), εκ των οποίων τέσσερις εργάζονταν ως παρκαδόροι και δύο ως προσωρινά υπεύθυνοι καταστημάτων.

Σύμφων με την ΕΛ.ΑΣ., οι κατηγορούμενοι, έναντι χρηματικού αντιτίμου και χωρίς την έκδοση απόδειξης, παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών που προσέρχονταν στα καταστήματα και τα στάθμευαν σε οδούς, πεζοδρόμια κλπ δημόσιους χώρους, τους οποίους καταλάμβαναν αυθαίρετα.

Με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν την Κυριακή στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Παράλληλα, ενημερώθηκαν οι λοιπές συναρμόδιες υπηρεσίες (δήμοι, Σ.Δ.Ο.Ε. και Ε.Ο.Τ.), προκειμένου να επιβάλουν κατά περίπτωση τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Φορτηγό παρέσυρε γυναίκα στη λεωφόρο Θηβών

Peristeri News

Έκτακτο δελτίο καιρού με βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Peristeri News

Ο δράστης ήρθε στην Ελλάδα λίγες ώρες πριν μαχαιρώσει την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment