PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Σχόλιο καθηγητών Κοινωνικών Φροντιστήριων Περιστερίου για τη 6η ημέρα Πανελλήνιων (video)


Την Παρασκευή 29 Μαΐου οι υποψήφιοι των Πανελληνίων Εξετάσεων διαγωνίσθηκαν στη Φυσική κατεύθυνσης (Θετική και Τεχνολογική) και στην Ιστορία κατεύθυνσης (Θεωρητική)…

Την Παρασκευή 29 Μαΐου οι υποψήφιοι των Πανελληνίων Εξετάσεων διαγωνίσθηκαν στη Φυσική κατεύθυνσης (Θετική και Τεχνολογική) και στην Ιστορία κατεύθυνσης (Θεωρητική).

Τα θέματα στην Ιστορία κατεύθυνσης χαρακτηρίζονται βατά. Είναι δυνατόν να απαντηθούν από την πλειονότητα των μαθητών. Χρειάζονταν να δοθεί προσοχή στην ανάλυση των πηγών. Με τα θέματα της Ιστορίας ως μάθημα βαρύτητας πολλοί μαθητές της Θεωρητικής κατεύθυνσης πιθανόν να ισοφάρισαν τα πιο δύσκολα θέματα των Αρχαίων.

Για τη Φυσική κατεύθυνσης τα θέματα ήταν απαιτητικά για καλούς διαβασμένους υποψηφίους και με αρκετές δυσκολίες στην επεξεργασία τους. Τα φετινά θέματα είχαν περισσότερη φυσική σκέψη σε σχέση με τα περσινά. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των καθηγητών των κοινωνικών φροντιστηρίων το θέμα Α ήταν βατό, το θέμα Β ήταν για άριστους διαβασμένους μαθητές, ενώ το θέμα Γ ήταν απαιτητικό στη αντιμετώπιση του. Τέλος το θέμα Δ ήταν για πολύ καλά προετοιμασμένους υποψηφίους με άριστη γνώση της μηχανικής του στερεού σώματος.

Με τα σημερινά μαθήματα τελείωσε ο μαραθώνιος των Πανελληνίων Εξετάσεων για την πλειονότητα των μαθητών. Απομένει την επόμενη εβδομάδα το μάθημα επιλογής των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας και στη συνέχεια τα μαθήματα ειδικότητας.

Όλοι οι καθηγητές των κοινωνικών φροντιστηρίων εύχονται από καρδιάς ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ σε όλους τους υποψήφιους και ας πραγματοποιηθούν με επιτυχία όλες οι επιθυμίες τους.

Ο Επιστημονικός Συντονιστής των κοινωνικών δράσεων

Γιώργος Βαθιώτης καθηγητής MSc

Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου

Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημάρχου

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου: Ορθώνουμε ανάστημα και συμμετέχουμε στην Απεργία στις 28/2

Peristeri News

Leave a Comment