PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Σχολική Μελέτη: Πως θα σχεδιάσουμε τη σωστή τεχνική


Η Σχολική Μελέτη είναι ένα ζήτημα που απασχολεί έντονα γονείς και παιδιά σε μια καθημερινή διαδικασία προετοιμασίας για τα μαθήματα του σχολείου.

Υπάρχει εύκολος τρόπος;

Μπορούμε να σχεδιάσουμε μια στρατηγική μελέτης η οποία θα μας βοηθήσει να έχουμε επιτυχία και σε σύντομο χρονικό διάστημα;

Η Μαρία Κώστα Ζώτου είναι Ειδική Παιδαγωγός, μητέρα και υπεύθυνη του κέντρου ειδικής διαπαιδαγώγησης, “Χαρισματικά Παιδιά”.

Σε αυτή την ενότητα video, παρέχονται συμβουλές, tips και τεχνικές στους γονείς για τη σωστή καθημερινή σχολική προετοιμασία.

Είναι σημαντικό να ορίσουμε έναν κατάλληλο,χώρο εργασίας και μελέτης, “αποστειρωμένο από παρεμβολές”, στον οποίο όταν διαβάζει το παιδί, η τηλεόραση είναι κλειστή, δεν μιλάμε στο τηλέφωνο και φυσικά δεν μαγειρεύουμε εάν ο χώρος εργασίας μας είναι η κουζίνα.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε το παιδί μας να οργανωθεί, να οργανώσει τη σκέψη του και τον τρόπο με τον οποίο θα δουλεύει, χωρίς να διασπάται η προσοχή του από ασήμαντες αφορμές.

Παρακολουθήστε τα βίντεο με τις επιστημονικές συμβουλές και επικοινωνήστε με τη Μαρία μέσα από το κανάλι ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ και τα αντίστοιχα social media, για όλες τις απορίες, τα σχόλια και τους προβληματισμούς για το κατάλληλο πρόγραμμα σχολικής μελέτης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment