PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Σφοδρή επίθεση Δήμου Αχαρνών κατά Μ. Χρυσοχοΐδη


Την Κυριακή το βράδυ κάτοικοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της λειτουργίας του κέντρου φιλοξενίας στην Αμυγδαλέζα, ενώ σε ανακοίνωσή του ο δήμος εξαπέλυσε επίθεση κατά του κ. Χρυσοχοΐδη.

Το άνοιγμα του κέντρου μεταναστών στην Αμυγδαλέζα «αποτελειώνει την πόλη» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Αχαρνών, εξαπολύοντας επίθεση κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη:

«Ο κύριος «δεν πρόλαβα να διαβάσω»… χτυπάει μια πόλη, στην οποία η εγκληματικότητα και τα ναρκωτικά είναι είδη πρώτης κυκλοφορίας, αλλά ο ίδιος έκανε πως δεν τα είδε όπως και οι πολυπράγμονες σύμβουλοι και αξιωματικοί του. Δυστυχώς, όσους και να φέρει σε 2-3 μέρες, δεν είναι αποτελεσματικός ο εν λόγω κύριος. Απλά δημιουργεί άλλη μια εστία του προβλήματος. Κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό, ρίχνει στάχτη στα μάτια των ψηφοφόρων της Β’’ Αθηνών και αποτελματώνει μια περιοχή ήδη υποβαθμισμένη».

Παράλληλα, προαναγγέλλει προσφυγή στη Δικαιοσύνη: «Οι αλήθειες μας όμως θα αποδειχτούν με τη νομική οδό… Είναι θέμα ημερών να αποδειχθεί και η ανικανότητα σας και η έλλειψη σχεδιασμού. Εσείς όμως θα έχετε πετύχει να είστε βουλευτής σε βάρος του ελληνικού λαού».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment