PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Καθολική πολιτική τύφλωση και γύμνια της κυβέρνησης


Νέες βολές κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη νέα συνάντηση που θα έχουν στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, με αντικείμενο τη «μικρή» ΔΕΗ και τα προαπαιτούμενα.

Νέες βολές κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη νέα συνάντηση που θα έχουν στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, με αντικείμενο τη «μικρή» ΔΕΗ και τα προαπαιτούμενα.

«Η απομονωμένη κοινωνικά κυβέρνηση προσπαθεί να ολοκληρώσει το νέο κύκλο μνημονιακών δεσμεύσεων, αρνούμενη να αποδεχτεί τη συντριπτική ήττα της πολιτικής της σε όλα τα επίπεδα» σημειώνει στη σχετική του ανακοίνωση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει:

«Με το ξεπούλημα της ΔΕΗ και των αιγιαλών, δεν διστάζει να δείξει την καθολική πολιτική της τύφλωση και την γύμνια της απέναντι στους πολίτες που στις εκλογές του Μαΐου απαίτησαν αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής».

Καταλήγοντας πάντως εκτιμά πως «σύντομα οι κκ Σαμαράς και Βενιζέλος θα αντιληφθούν ότι τα ψέματα έχουν τελειώσει και ότι η κοινωνία δεν θα ανεχτεί στην πλάτη της, άλλες ασκήσεις υποταγής προς τους δανειστές».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment