PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η Ν.Δ. υπερασπίζεται τις θέσεις των πιο ακραίων κύκλων των δανειστών


Για υπεράσπιση «των πιο ακραίων κύκλων των δανειστών» κατηγόρησε την Νέα Δημοκρατία ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε δηλώσεις της Γραμματέως Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Ενημέρωσης της Ν.Δ. Σοφίας Βούλτεψη.

Σημειώνεται ότι με ανακοίνωσή της, η κ. Βούλτεψη επέκρινε την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «μέσα σε λίγες μέρες κατάφεραν να προκαλέσουν κρίση στις σχέσεις με τη Γερμανία, με την κυβερνητική εκπρόσωπο να καλεί τον Γερμανό υπουργό των Οικονομικών να… αποκηρύξει το ΔΝΤ και τους κυρίους Τσίπρα και Παππά να επιμένουν πως δεν έχουν ζητήσει τη συμμετοχή του ΔΝΤ».

«Αυτές τις μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ γράφει άλλο ένα κεφάλαιο στο ογκώδες ‘βιβλίο των ψεμάτων’ του. Ευρισκόμενοι σε μόνιμη προπαγανδιστική εκστρατεία, η οποία τους επιβάλλει να αναζητούν συνεχώς εξωτερικούς εχθρούς, τους οποίους εναλλάσσουν ανάλογα με τις ανάγκες τους, εδώ και μήνες πότε τα βάζουν με το ΔΝΤ εναντίον των Ευρωπαίων και πότε με τους Ευρωπαίους με σύμμαχο το ΔΝΤ», σχολίαζε μεταξύ άλλων η κ. Βούλτεψη.

Στις παραπάνω αιτιάσεις της κ. Βούλτεψη απάντησε στη συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι δεν εκπλήσσεται από «το άγχος της ΝΔ να επιτεθεί στην κυβέρνηση, ώστε να υπερασπιστεί με ζήλο τις θέσεις των πιο ακραίων κύκλων των δανειστών».

«Πρόκειται για μια απόλυτα συνεπή στάση για ένα κόμμα που ποτέ δεν υπερασπίστηκε και ούτε σήμερα δείχνει διατεθειμένο να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της ελληνικής κοινωνίας», πρόσθετε στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment