PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Novartis: Αν τολμάει ο κ. Μητσοτάκης ας στήσει ειδικά δικαστήρια


«Η πολιτική ελίτ που ευθύνεται για το σκάνδαλο Novartis, ενορχηστρώνει τώρα και δεύτερο σκάνδαλο: Αυτό της συγκάλυψης και του ρεβανσισμού για όσους το ανέδειξαν», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη διαβίβαση στη βουλή της δικογραφίας για την υπόθεση Novartis.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «οι εκπρόσωποι του παλιού και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος επιχειρούν μια πρωτοφανή θεσμική παρεκτροπή, έναν χυδαίο πολιτικό αντιπερισπασμό. Θα συνθλιβούν από το βάρος της αθλιότητάς τους».

Καταλήγοντας, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει: «Καλούμε για πολλοστή φορά τον κ. Μητσοτάκη να μην κρυφτεί πίσω από την ανάσυρση των μηνύσεων Σαμαρά- Βενιζέλου, και να κάνει, αν τολμάει, εξεταστική, προανακριτική, να στήσει ειδικά δικαστήρια ή ό,τι άλλο του ταιριάζει, για να μάθει όλος ο Ελληνικός λαός ποιό είναι το σκάνδαλο και ποιά η σκευωρία».

Νέα Δημοκρατία σε ΣΥΡΙΖΑ: Ρεβάνς ζητάει όποιος έχει ηττηθεί

«Ρεβάνς ζητάει όποιος έχει ηττηθεί. Και αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία με την οποία απαντάει σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της Novartis.

Το κόμμα της Πειραιώς προσθέτει: «Εμείς ζητάμε μόνο την αλήθεια. Ας μην την προσβάλουν, λοιπόν, οι οπαδοί του “ή εμείς ή αυτοί”. Και όσοι μόλυναν τη δημόσια ζωή με φαινόμενα “Ρασπούτιν” ας μην προκαλούν την μνήμη των Ελλήνων. Είπαμε: Προχωράμε, αλλά δεν ξεχνάμε!».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment