PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Κυρ. Μητσοτάκη: Στενά συνδεδεμένος με τη διαπλοκή


Στην αντεπίθεση κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Συνιστούμε στον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι πιο προσεκτικός όταν κατηγορεί για ψέματα την Αριστερά και τον Πρωθυπουργό. Ένας πολιτικός αρχηγός που είναι στενά συνδεδεμένος με τη διαπλοκή και το σκάνδαλο της Siemens, που για χρόνια δεν πλήρωνε τα δάνεια του “Κήρυκα Χανίων”, εκμεταλλευόμενος την πολιτική του ιδιότητα και που εξακολουθεί να κρατά κρυφό το πόθεν έσχες της συζύγου του, οφείλει να είναι πολύ πιο προσεκτικός όταν μιλά για θέματα ακεραιότητας, απευθυνόμενος προς την Αριστερά» αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του, με την οποία απαντά στις βολές του κ. Μητσοτάκη κατά του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησης.

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει πως «στη συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Σκάι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε για μια ακόμα φορά πως είναι ο καλύτερος πλασιέ των ιδιωτικών συμφερόντων. Ζήτησε απολύσεις των συμβασιούχων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πρότεινε την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων και τη μείωση των κρατικών δαπανών».

«Αναμασώντας τις γνωστές φλυαρίες περί “συντεχνιών”, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν κάνει τίποτε άλλο από το να στηρίζει, με κάθε μέσο, την εκχώρηση ακόμα και του κρίσιμου τομέα του κοινωνικού κράτους στους ιδιώτες, χωρίς να τολμά να μιλήσει για το κόστος αυτής της επιλογής για τους πολίτες» προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας ακόμη πως «το σίγουρο είναι ότι το πολιτικό σχέδιο του Κυρ. Μητσοτάκη αμφισβητείται έμπρακτα ακόμα και από τα στελέχη του κόμματός του που παρευρέθηκαν στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο της Στερεάς Ελλάδας, που διεξήχθη στη Λαμία».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment