PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Συντριβή για τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη


Ο Ατρόμητος, που έπαιζε με 10 παίχτες από το 30′, λόγω αποβολής του Μάτιτς, υπέκυψε στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού στο 2ο ημίχρονο και συνετρίβη με 4-0.

Οι Περιστερίωτες μπήκαν νωθρά στον αγώνα, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να πιέσει. Στο 4’ σουτ του Βαλμπουενά θα φύγει λίγο πάνω από την εστία, ενώ στο 6’ ο Χασάν θα σουτάρει λίγο άουτ από το ημικύκλιο.

Ο Ολυμπιακός, κάνοντας αρκετή ανάπτυξη από δεξιά θα βγάλει την καλύτερή του φάση στο πρώτο εικοσάλεπτο, με την ωραία πάσα του Βαλμπουενά στον χώρο για τον Ραφίνια που έβγαλε τη σέντρα, αλλά ο Μασούρας από πολύ καλή θέση, θα αστοχήσει με κεφαλιά.

Στο 18’ καλό σουτ του Χολέμπα από μακριά θα φύγει πάνω από την εστία, ενώ στο 21ο λεπτό, από εκτέλεση κόρνερ ο Σεμέδο θα πιάσει την κεφαλιά, αλλά πάνω στην εστία ο Γούτας θα απομακρύνει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στο 30′, σε μια φάση που χρειάστηκε επανεξέταση, ο Μάτιτς θα πάει στον αστράγαλο του Καμαρά και θα δει την κόκκινη κάρτα, ενώ αρχικά ο Κουτσιαύτης είχε υποδείξει κίτρινη. Έτσι, ο Νταμίρ Κάναντι αναγκάστηκε να βγάλει τον Μουνίθ, για να ρίξει στο ματς έναν πιο κλασσικό κόφτη, τον Μπουσούλαζιτς.

Ένα σουτ του Νάτσου που κατέληξε άουτ και μια κεφαλιά του Γούτα που μπλόκαρε ο Σα ήταν οι δύο ευκαιρίες του Ατρόμητου στο πρώτο μέρος.

Ο Ελ Αραμπί στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, θα στρώσει στον Εμβιλά που θα αστοχήσει απελπιστικά, για να μείνει το ματς στο 0-0.

Ο Ολυμπιακός βρήκε γρήγορα γκολ στην εκκίνηση του δεύτερου μέρους. Ο Καμαρά έπαιξε κάθετα στον άξονα, για τον Φορτούνη μέσα στην περιοχή, που παρά το κακό κοντρόλ, πρόλαβε την έξοδο του Γιαννιώτη για να μοιράσει στον Ελ Αραμπί με τον Μαροκινό να γράφει το 1-0, παρά μια μικρή ασυνεννοησία που αρχικά έφερε το γκολ να μην μετρά, αλλά τελικώς να πιστώνεται κανονικά στον λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Στο 61’ ο Λάζαρος και ο Ενσικουλού πέρασαν στο παιχνίδι, σε μια προσπάθεια του Κάναντι να δώσει νέα πνοή στον Ατρόμητο, όμως ένα τραγικό λάθος του Σάλομον στο 65’ έφερε το 2-0 και το «κλείδωμα» του ματς, αφού από το λάθος κοντρόλ του Αυστριακού, η μπάλα έφτασε στον Ελ Αραμπί που έδωσε στον Εμβιλά και αυτός πέταξε με μία στον Χασάν που από το σημείο του πέναλτι έκανε το 2-0.

Ο Ελ Αραμπί θα βάλει στο 82’ και δεύτερο γκολ, όταν ο Λοβέρα θα πάρει την μπάλα πίσω από το κέντρο και θα βγει στην κόντρα, θα περάσει τον Γιαννιώτη και θα πάει πλάγια δεξιά, για να γυρίσει στον Ελ Αραμπί, αυτός φέρνει την μπάλα άψογα στο αριστερό, ανάμεσα από δύο αμυντικούς, για να τελειώσει τη φάση με το αριστερό και να στείλει την μπάλα στο παραθυράκι για το 3-0.

Στο 87’ από εκτέλεση του Λοβέρα, ο Σεμέδο βρίσκει ελάχιστα την μπάλα και ο Μαροκινός από κοντά έγραψε το 4-0, για να ισοφαρίσει την ευρύτερη νίκη των «ερυθρολεύκων» κόντρα στον Ατρόμητο.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (4-2-3-1): Σα, Χολέμπας, Μπα, Σεμέδο, Ραφίνια, Εμβιλά (76’ Μπουχαλάκης), Καμαρά, Μασούρας (40’ Ελ Αραμπί), Βαλμπουενά (70’ Λοβέρα), Φορτούνης (70’ Ρατζέλοβιτς), Χασάν (76’ Σουντανί)

Ατρόμητος (3-5-2): Γιαννιώτης, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Κιβρακίδης (69’ Ούμπιντες), Νάτσος, Χαρίσης (61’ Λάζαρος), Σάλομον (69’ Γκαλβάο), Μουνίθ (35’ Μπουσούλαζιτς), Κωτσόπουλος (61’ Ενσικουλού), Μάτιτς

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment