PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συνταξιούχοι ΙΚΑ Περιστερίου: Απαράδεκτη η συμπεριφορά του Δημάρχου Περιστερίου


Τη στάση του Δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη καταγγέλλει ο σύνδεσμος συνταξιούχων ΙΚΑ Περιστερίου σε ανακοίνωσή του.

Όπως αναφέρουν βρήκαν για άλλη μια φορά την πόρτα του Δημάρχου κλειστή παρόλο που η γραμματεία του είχε ενημερωθεί για την επίσκεψη αντιπροσωπείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για άλλη μια φορά βρήκαν κλειστή την πόρτα του Δημάρχου κ. Παχατουρίδη οι συνταξιούχοι ΙΚΑ Περιστερίου, αν και είχε ενημερωθεί η γραμματεία του γραφείου του, και εξυπακούεται και ο ίδιος για την επίσκεψη αντιπροσωπείας μας στο γραφείο του την Πέμπτη 24/9/2020 ώρα 10.30 π.μ.

Η αιτιολόγηση της απουσίας του η ίδια με προηγούμενες ο κ. Δήμαρχος είναι στο υπουργείο!

Από 13/5/2020 οι συνταξιούχοι έχουν ζητήσει συνάντηση μαζί του, με τηλεφωνήματα και γραπτές αιτήσεις προκειμένου να του θέσουν ζητήματα που έχουν να κάνουν με το Δήμο.

Ο αντιδήμαρχος κ Τσίνας, με την πυροσβεστική τακτική του όπως αποδείχθηκε μάλλον τους τούς ενέπαιζε , και αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ενώ είχε δεσμευτεί ενώπιον αντιπροσωπείας 17 συνταξιούχων (15/7/2020) ότι θα κανόνιζε ο ίδιος συνάντηση με το Δήμαρχο σύντομα, τώρα δεν βγαίνει ούτε στο τηλέφωνο.

Μετά τα παραπάνω το κύριο που μπαίνει για μας σήμερα είναι η αντιδημοκρατική συμπεριφορά του Δημάρχου.

Οι συνταξιούχοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για το σεβασμό των δημοκρατικών τους δικαιωμάτων και για την αποτροπή καισαρικών φαινομένων διοίκησης στο Δήμο μας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment