PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Συνεχίζονται οι αναμορφώσεις σχολείων στο Περιστέρι (photos)


Εμφανής είναι η αλλαγή της εικόνας σε σχολικά κτίρια στο Περιστέρι με τις αναμορφώσεις να έχουν και συνέχεια.

Είναι γνωστό ότι τα προβλήματα στα σχολεία δεν σταματούν ποτέ αφού τόσο η παλαιότητα των κτιρίων όσο και οι πολύ χαμηλές επιδοτήσεις από τις εκάστοτε Κυβερνήσεις δεν βοηθούν. Ωστόσο ο Δήμος Περιστερίου με τους λίγους αλλά φιλότιμους εργαζόμενους των υπηρεσιών καταφέρνει να αναμορφώνει την εικόνα τους σε αντίθεση με σχολεία άλλων Δήμων που διαθέτουν μάλιστα και λιγότερο αριθμό κτιρίων.

Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε ενημερώσει για τις εργασίες που γίνονταν στο 5ο Γυμνάσιο και Λύκειο Περιστερίου στο Λόφο Αξιωματικών, με τις εργασίες σε ένα από τα παλαιότερα σχολικά κτίρια της πόλης να ολοκληρώνονται τις επόμενες μέρες.

Οι εργασίες που γίνονται αφορούν σοβάτισμα, βάψιμο και μικρότερες εργασίες στους εξωτερικούς χώρους των κτιρίων ενώ πριν από μερικές μέρες ολοκληρώθηκε η αναμόρφωση και του 3ου δημοτικού σχολείου Περιστερίου πλησίον του Δημοτικού Σταδίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PeristeriNews.gr οι αναμορφώσεις των σχολείων θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα σε άλλα σχολικά κτίρια που χρειάζονται εργασίες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment