PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Συνεχίζεται η συνεργασία με Μασάμπα Σαμπού


Οι άριστες σχέσεις των δύο πλευρών που θα συνεχίσουν την συνεργασία τους και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας Γιάννη Αγγελόπουλου με τον ποδοσφαιριστή Μασάμπα Σαμπού και τον εκπρόσωπό του Παύλο Τοπίδη. Στην συνάντηση αυτή επιβεβαιώθηκαν οι άριστες σχέσεις των δύο πλευρών που θα συνεχίσουν την συνεργασία τους και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σε δηλώσεις του στο επίσημο site της ομάδας ο Μασάμπα Σαμπού τόνισε ότι: «Η μόνη σκέψη που είχα κάνει ήταν ότι άμα επέστρεφα στη Γαλλία κι έπαιζα για ένα ακόμη χρόνο εκεί θα αποκτούσα το γαλλικό διαβατήριο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι στον Ατρόμητο και ευελπιστώ σε ατομική και ομαδική επιτυχία στη νέα σεζόν. Πέρσι ήταν μια περίοδος προσαρμογής για εμένα καθώς έπαιξα για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας συναντήθηκε ακόμη με τον προπονητή Γιώργο Δώνη και το βοηθό προπονητή Μάκη Αγγελίνα για να φιξαριστούν οι ακριβείς ημερομηνίες για την προετοιμασία της νέας περιόδου κι επιπλέον συζητήθηκε εκτενώς η εξέλιξη του μεταγραφικού σχεδιασμού του συλλόγου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Άνετο απόγευμα στην Πάτρα για το Περιστέρι που κρατάει την 3η θέση

Peristeri News

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Leave a Comment