PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Συνεχίζεται η αγωνία για τον Γρηγόρη Κασιδόκωστα


Ο δήμαρχος Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης νοσηλεύεται από την περασμένη εβδομάδα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν».

Συνεχίζεται η αγωνία για την πορεία της υγείας του Γρηγόρη Κασιδόκωστα.

Ο δήμαρχος Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης νοσηλεύεται από την περασμένη εβδομάδα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», έχοντας πάντα κοντά του δικούς του ανθρώπους, που δεν έχουν φύγει στιγμή από το πλευρό του.

Από το ιατρικό ανακοινωθέν, που εκδόθηκε από το νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου, επιβεβαιώνεται πως ο Γρηγόρης Κασιδόκωστας εισήχθη στο «Ερρίκος Ντυνάν» με ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο το πρωί της περασμένης Πέμπτης.

Μετά από επιθυμία της οικογένειας, το ιατρικό προσωπικό τηρεί σιγήν ιχθύος.

Ωστόσο μέσω του λακωνικού ιατρικού ανακοινωθέντος επιβεβαιώνεται πως η κατάσταση του δημάρχου έχει τεθεί από την αρχή υπό έλεγχο και παραμένει σταθερή, ενώ βρίσκεται υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση και αγωγή.

Από το πλευρό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα δεν έχουν φύγει στιγμή η πρώην σύζυγός του Μαριάννα Λάτση και οι γιοι του Πάρις και Αλέξανδρος.

Η οικογένεια του δημάρχου με τα μάτια στραμμένα στον ουρανό προσεύχεται για την υγεία του αγαπημένου της Γρηγόρη, ο οποίος από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο κρεβάτι της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

Η περιπέτεια της υγείας του ξεκίνησε το πρωί της περασμένης Πέμπτης, όταν ένα συγγενικό του πρόσωπο πήγε από το σπίτι του για να τον ξυπνήσει και τον βρήκε να κάνει συνεχώς εμετούς.

Ο δήμαρχος του είπε ότι είχε μουδιάσει ολόκληρη η δεξιά πλευρά του σώματός του και αμέσως το συγγενικό του πρόσωπο κάλεσε το ΕΚΑΒ, άνδρες του οποίου μετέφεραν τον Γρηγόρη Κασιδόκωστα στο «Ερρίκος Ντυνάν».

Οι γιατροί αμέσως μίλησαν για εγκεφαλικό επεισόδιο, καθώς τα πρώτα συμπτώματα οδηγούσαν σε αυτό το συμπέρασμα.

Τον πήγαν σε μαγνητικό τομογράφο και στη συνέχεια στην Εντατική, όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προβλέπεται να εκδοθεί άλλο δελτίο Τύπου για την κατάσταση της υγείας του δημάρχου, καθώς η οικογένειά του δεν επιθυμεί να δοθεί περισσότερη δημοσιότητα στο θέμα.

Το μόνο που θέλουν οι δικοί του άνθρωποι είναι ο δήμαρχος Βούλας, Βάρης και Βουλιαγμένης να γίνει γρήγορα καλά και να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στο σπίτι του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (9η)

Peristeri News

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Leave a Comment